It's hard to forget someone who gave you so much to remember

Hej, här sitter, LIGGER, jag och skriver ett inlägg på beställning. AA JAG HAR FOLK SOM VILL ATT JAG SKRIVER ETT INLÄGG FÖR ATT DE TYCKER ATT MIN BLOGG ÄR GRYM XDXDXD
Nej men seriöst, det här är för dig Panthea<3333
Håller vi inte med om att folk som inte kan försvara ens bästavän kan gå? Bara gå, spelar ingen roll vart, försvinna ett tag liksom, mmmmmmm.
HAHAHA mamma kom nyss in och skulle ha puss och aa ni vet när mammor går och lägger sig MÅÅÅSTE DE KRAMAS OCH PUSSAS OCH HÅLLA PÅ, i alla fall min. Så skulle jag vara lite rolig såhär på kvällskvisten så jag vände mig om, hehe yes it's true, busig level 639 xD så sa hon att hon skulle komma och pussa mig mitt i natten, (bara så ni vet så råkade jag skriva fel så autocorrect ändrade ordet skriva till vattenälskande, tyckte det var lite ...aa onormalt.) I vilket fall så när hon gick LA HON VÄÄÄÄRSTA PETEN, hon ba "sov inte gott". HAHAHA, HON LAAAREEEEEN. Not. Skoja, kommer ihåg när typ alla i min klass sa så i femman "not not not" och jag ba "yot" istället för yes och lekte fyndig, men nej Emelin, nej.

SKOLAN GÅR BRA I ALLA FALL, längtar alltid till skolan hihi.
Panthea kom förbi idag så jag var lite med henne efter skolan, min fina tjej<3

I lördags var jag hemma på pappas beställning med honom, hans kompis, Patrik och Yasmin eftersom jag var ute i fredags, på söndag kom mamma hem och vår familj åt på foodcorut på kvällen med Bornas familj i gränby. Gott var deeet.
Godnatt <3

HAHAHAHAHA BILDEN<33333


kommentarer
posted by: panthea

hej.
vaför är du sån jävla fitta för.

2012-10-03 @ 21:04:01
hemsida: http://pantheafarhadi.devote.se
posted by: panthea

älskar oxå den bilden xD

2012-10-03 @ 21:06:02
hemsida: http://pantheafarhadi.devote.se

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback