one of the most beautiful things you can hear is "But, I love you..." and one of the most painful things you can hear is "I love you, but..."

Har inte haft ett dugg lust att blogga, har tappat intresset helt på sistone just för att jag inte har något att komma med. Har gått från att må dåligt till att må bra hela tiden och det stör mig att jag inte kan få stanna på att må bra.
Allt pga. en endaste person. Så himla onödigt men det går ju inte att stoppa, det är en tidsfråga. Hade dock önskat att tiden kunde skynda lite eller att denna person ska ta en ny vändning, föredrar det sista. Bra saker har väl också inträffat, samtal från tolv på natten till halv sex på morgonen. Få träffas fem dagar i veckan. Det gör saken lite bättre. Herregud vad jag skriver oklart, ingen vet vad eller vem jag pratar om typ, bara vissa.
Från torsdag kväll till idag var morbror Mats och hans fru Anna här från London, de är här till jul också ser det ut som, så det kändes inte riktigt som ett avskedande när vi lämnade dem på flygplatsen, utan mer som ett "see you later".
Har fått lite plugg gjort idag, ja jag är stolt över mig själv...........
Jag ska vara vaken en stund till, väntar nämligen på ett telefonsamtal. Godnatt till er andra.
Jag tvingades till att skaffa twitter idag förresten, började inte bra då jag tydligen följt någon ofrivilligt som twittrade på engelska om att hon ville ha en man som hon kunde vara intim med, hennes profilbild gjorde inte saken bättre heller, men allt är i, vad jag vet, sin ordning nu så följ mig gärna @emelinaslani, det är även mitt namn på instagram och där får ni också följa mig om ni vill, där jag är mer aktiv för att jag har mer koll på hur det funkar haha. Puss

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback