you can't please everyone

Hejsan, tja, tja, sho
Mitt utegångsförbud är över, men jag lär inte få gå ut så ofta ändå men DÄ Ä LURRÄÄÄ
Skolan är bra. Det mesta är väl bra. Nu orkar jag inte skriva mer, blev ett jävligt långt inlägg det här känner jag!!!!! det var ju lite out of the ordinary!!! lite otippat sådär!!! Nej. Hejdå.
HAHAHA ORKAR INTE MIN HUMOR

What doesn't kill you fucks you up mentally

Ja hej, inte orkat uppdatera och det får ni väl taaa. Igår kan jag inte berätta om, ni får fråga mig personligen istället. Men den var väldigt bra och samtidigt dålig i slutet. Idag vid halv två ska jag äntliiigen träffa Mathilda och äta kinamat. Saknat henne så mycket, sist vi träffades var veckan innan jag åkte till Dubai alltså typ 23 oktober, DET VAR LÄNGESEN
Nu tappa jag lusten att skriva, puss


one of the most beautiful things you can hear is "But, I love you..." and one of the most painful things you can hear is "I love you, but..."

Har inte haft ett dugg lust att blogga, har tappat intresset helt på sistone just för att jag inte har något att komma med. Har gått från att må dåligt till att må bra hela tiden och det stör mig att jag inte kan få stanna på att må bra.
Allt pga. en endaste person. Så himla onödigt men det går ju inte att stoppa, det är en tidsfråga. Hade dock önskat att tiden kunde skynda lite eller att denna person ska ta en ny vändning, föredrar det sista. Bra saker har väl också inträffat, samtal från tolv på natten till halv sex på morgonen. Få träffas fem dagar i veckan. Det gör saken lite bättre. Herregud vad jag skriver oklart, ingen vet vad eller vem jag pratar om typ, bara vissa.
Från torsdag kväll till idag var morbror Mats och hans fru Anna här från London, de är här till jul också ser det ut som, så det kändes inte riktigt som ett avskedande när vi lämnade dem på flygplatsen, utan mer som ett "see you later".
Har fått lite plugg gjort idag, ja jag är stolt över mig själv...........
Jag ska vara vaken en stund till, väntar nämligen på ett telefonsamtal. Godnatt till er andra.
Jag tvingades till att skaffa twitter idag förresten, började inte bra då jag tydligen följt någon ofrivilligt som twittrade på engelska om att hon ville ha en man som hon kunde vara intim med, hennes profilbild gjorde inte saken bättre heller, men allt är i, vad jag vet, sin ordning nu så följ mig gärna @emelinaslani, det är även mitt namn på instagram och där får ni också följa mig om ni vill, där jag är mer aktiv för att jag har mer koll på hur det funkar haha. Puss

Du får inte få mig att falla mer, om du inte tänker stå för den oreda du ger

Hej hej. Är hemma från Dubai/Abu Dhabi nu. Kom hem igår runt sju på morgonen. Gick och la mig när jag kom hem, grät mig till sömns av saknad till landet vi befann oss i och saknaden till min familj och deras kompisars dotter och hennes kompisar var och är fortfarande stor. Jag blir alltid sentimental efter att ha besökt släktingar i andra länder. Det är som när jag kom hem från Iran om ni minns det, mådde dåligt och grät varje dag i ca 3 månader. Fruktar att det ska bli ett liknande fall nu också. Men det verkar inte som det, grät från sju på morgonen till sju på kvällen igår men har lyckats samla mig hyfsat idag. Men om jag sitter och tänker för mycket på resan kommer jag må dåligt. Det var ju alltid fullt hus och nu är vi bara fyra personer i huset och Quattro. För tillfället är Patrik här och snart kommer Behrad och hans familj så huset fylls lite ytterligare men dock inte av familjemedlemmar som jag hade önskat. Vädret är kallt också medan det var strålande sol varje dag där borta, det är mycket som bytts ut mot det negativa nu när jag är tillbaka och det sänker mig något otroligt. Jag hoppas att detta går över snart. Jag hade det verkligen för bra där nere. Tror inte att uppdateringen kommer ligga på topp men jag kanske skriver ibland i alla fall.