Gravity can't forget to put me on the ground again

Åh vet ni vad, kände mig lite som Maddicken när jag skrev det där, helt peppad "ÅÅÅH MAMMA KAN INTE JAG OCH LISBETH FÅ BADA I SJÖN, SNÄÄLLAA" heter syrran ens Lisbeth? Eller "ÅH JAG HAR KOMMIT PÅ ATT MAN KAN HA ETT PARAPLY SOM FALLSKÄRM NÄR MAN HOPPAR NER FÖR ETT TAK LISBETH!!!!" då har jag kommit på en liten fortsättning på hennes mening som jag tänkte dela med mig av, den går såhär "ÅH JAG HAR KOMMIT PÅ ATT MAN KAN HA ETT PARAPLY SOM FALLSKÄRM NÄR MAN HOPPAR NER FÖR ETT TAK FÖR JAG ÄR HELT DUM I HUVUDET LISBETH, DUM I HUVUDET!!!" vad sägs om den varianten???

Det jag ville komma fram till mig inlägget är i alla fall att jag känner mig lycklig, jag mår ganska så himla bra just nu, det enda som hindrar mig från att vara helt glad är allt plugg och alla prov, men snart så är det sommarlov!! Haha, skriver det varje gång känns det som (har säkert bara skrivit det typ två gånger). Jag har sett till att plugga biologi idag innan jag gjorde annat. Läxor och prov som vi (riktig doktor, hur mår vi idag då? :) men jag mena faktiskt klassen...) har kvar att göra är ett biologiprov till på fredag, en inlämningsupgift i biologi till 18 maj, ett jäkligt onödigt konsthistoriaprov till på måndag och sen en till inlämningsuppgift till 25 maj då man ska gå till slottet (med en kompis om man vill) och kanske ha picknick och skriva om miljön väldigt poetiskt och med komplicerade ord, och efteråt kan man ta en fila på storken!!!! Det var vad vår lärare sa i alla fall, då känns det okej.
Nu ska jag kanske ta och äta något, känner mig inte hungrig som en varg precis men what the heck, man äter när man har tråkigt

trackback