I wonder how many times we forgive just because we don't want to lose someone when they really don't deserve our forgiveness

HEEEEJ, religionsprovet var enkelt så det gick bra. Fått reda på att det är en matteDIAGNOS på fredag och inte prov, det är bara ett kapitel i matten också så det ska nog gå bra. Vilken lättnad. Men fysikprovet kvarstår men vår lärare gick igenom vad som skulle komma på provet och inte komma och för det första så är det prov på det vi redan haft prov på och typ tre nya sidor och för det andra så strök hon två sidor och strök massa annat, så det verkar inte vara ett så svårt prov, men jag ska plugga ändå för att vara på den säkra sidan.
För tillfället sitter jag och för över låtar till min iPod, vilket jag även gjorde imorse så nu har jag lite nya låtar att lyssna på, tyckte att ni behövde veta det.........
PUSSHEEEJEJEJE

Bskdbdifndkdobed

Sitter i skolan och har slutat, men jag sitter här för jag väntar på min dryga vän Behrad som ska skriva om sin prao, han blir enligt honom själv klar på tio minuter sååå he better, en minut över tio and I'm outaaa heaaaa, hehe, skämt åsido. Den fett jobbiga veckan är snart över, fittproven är snart gjorda, URSÄKTA MITT SPRÅK NI KÄNSLIGA!!!!!!
Pusshej leverpastej, oj nu kom Behrad, det tog mindre än tio minuter.....


Det är inte kärleken som är hemsk, det är lögnerna, sveken och elaka personer som är det


Nu kan du få mig så lätt

Hej, sitter i skolan och väntar på Behrad och gänget så jag kan äta lunch med dem medan vissa andra i min klass har religion, för jag ska ha keminationella (labb) så jag får lite speciellt schema.
På fredag har jag fysik och matteprov och på torsdag religionsprov, va i helvete. Pallar inte skolan, men snart är det påsklov. Ska bli så jävla välbehövligt!


Jdkdj

Jag har skitkul


LYCKA

Tagit det lugnt hela dagen, men nu ikväll ska jag till några "vänner" med Behrad mfl. Puss, vi hörs kanske senare ikväll. Imorgon ska jag träffa Allen, vi köper med oss hamburgare och drar till en äng och sätter oss där i solen, för det ska bli bra väder imorgon, Och åååh jag är lycklig igen!!!
Drivbild, haha hoppas ni förstod det!

Lite bilder från idag


Jag är bara glad på riktigt när det är du som har orsakat glädjen

Äntligen gjort klart spanskaprovet som jag pluggat mycket till. Vi får se hur det går. Jag har haft en skön dag, duschat och inte pluggat något idag för jag har inget att plugga till, men nästa vecka på fredag är det mattediagnos så att plugga till det ska jag ägna mig åt nästa vecka.
Har pratat med bästa Panthea i telefon om en del.
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt med familjen och njuta av min kopp med te. Puss <3


NEW IN


Frisk

Sitter på bussen till skolan, missade även bussen, bra där. Vi får se om jag hinner, annars är ju inte det jordens undergång.
Igår var det som sagt persiskt nyår så vi klädde oss lite finare, lite bättre och åt fisk med ris, som man ska. Vi satt runt bordet och hade det trevligt tills pappa ska förstöra allt med att dra ett skämt om att "vad gör Patriks (Yasmins pojkvän) pappa (han är iranier) nu på persiskt nyår? Gör han köttbullar eller?? HAHAHA" skämtet vart inte så lyckat då Yasmin börjar gråta, förstod inte riktigt vitsen med det men hon gick från bordet, skulle vart fett kul om hon ba "may I be excused?" som i filmer, ja jag samlar på filmmoments i mitt liv.
Vet ni vad jag hatar? NÄR MAN FINNER LITE HOPP I ATT MAN MISSAT BUSSEN FÖR ATT DET VERKAR SOM ATT "hey, jag hinner nog trots allt@ MEN NEEEEJ DÅ SKA DEN STANNA VID CENTRALSTATIONEN I ETT DECENNIUM OCH BARA STÅ DÄR FÖR ATT DEN ÄR "FÖR TIDIIIG" HERREGUUUD BA KÖÖÖÖÖR.
Hejdå.


Yum

Smothie. Mm mmmm mmmm <3


Eid

Jag tog bort min frågestumd för att jag inte orkar ha kvar den, ibland får jag ett sug på att uppdatera men jag gör aldrig det när jag har frågestund för då är det lätt att den hamnar långt bak i arkivet. Men jag kanske svarar på frågorna någon dag.
Vad har hänt då? Har spenderat någon helg med Mathilda, vi mötte upp hennes kompis och hennes kompisar i gottsunda, köpte lite grejs men sen taggade jag hem av en anledning jag lämnar utanför inlägget. Det var inte pga något tramsbråk, inte pga något bråk alls faktiskt.
Jag minns inte vad mer jag gjort, inget som utmärker sig så värst, vart i skolan osv, haft mina sadmoments samt happymoments, som alla.
Både igår och idag stannar jag hemma från skolan för jag har gått och blivit förkyld, mys. Får se om jag sätter på mig ytterkläderna imorgon. Nu ska jag göra mig en frukost, ska nog slänga i något i vår mixer och se om jag lyckas kirra en god smoothie. Puss ♥
Förreseten, hoppas alla iranier får ett grymt persiskt nyår!!
Det som finns på bordet kallas med ett ord för hafsin, och då ska man
lägga fram 7 föremål som börjar på bokstaven s.
7 var ett lyckotal förr i tiden i Iran, är inte så värst insatt.
Men jag tycker att det är så gulligt att jag råkade få med när mamma och
pappa pussas i högra hörnet. Åh, kärlek till er ♥

SVAR

Ska ta och svara på två frågor. Den ena var om att lundellska inte alls var ett mentalsjukhus och set var troligen ett ställe för medicinsk forskning och att jag skulle sluta snacka skit om jag ingenting säkert visste. Då kan jag börja med att skriva att jag har hört från flera andra och även en person som går på lundellska att det var ett mentalsjukhus så jag skriver inget jag hittar på, sen tänker jag avsluta med att du som inte kan komma med ditt namn, kan slita vara så jävla otrevlig och skriva att jag snackar skit.
En annan fråga var om att skinnbyxorna från gina förmodligen är fejk och nej, det är inte fejk. Kram på er


I need you, to need me.

Ni som inte känner för att läsa ett mindre glatt inlägg kan sluta läsa, men jag behöver skriva av mig.
Jag orkar inte vara ledsen hela tiden, jag mår så psykiskt dåligt ibland så det inte är sant. Och det finns inget jag kan göra åt saken i vissa tillfällen, jag försöker komma på massa lösningar på hur jag kan må bättre, jag kommer på en idé, mår bra i någon minut men sen försvinner allt. Jag var glad i några minuter men det försvann.
Jag har fått höra av så många att jag tänker för mycket, jag analyserar för mycket, tror att när den personen gör sådär så betyder det det där osv. Jag är själv medveten om det men ibland tror jag att jag tänker på det ingen annan tänker på, att det jag kommit fram till är sanningen bara att andra som inte tänker för mycket, blundar för sanningen på något sätt. För jag tänker inte helt ologiskt, bara att jag fått den egneskapen, av pappa.
Jag gråter alldeles för mycket, det är inte bra i den åldern jag är i, för jag har skolan att tänka på, och gråter man så mycket som jag gör, tappar man fokus och koncentration i skolan och jag vill sköta mig i skolan, jag gör såklart mitt bästa, skulle aldrig använda mina tårar som en ursäkt för att inte plugga. Jag menar bara att det är svårt, väldigt svårt att sitta med boken framför sig och koncentrera sig när man tänker på så mycket annat. Jag kan inte bara stänga av mina tankar heller, jag får kämpa, det är ungefär vad jag har gjort de senaste två åren. 2011 var ett hemskt år, jag var så ledsen och jag är så rädd att det här året ska bli likadant, jag vill inte. Jag vill verkligen inte.
Jag gråter nu när jag skriver av så många anledningar, av så många tankar. Jag vet inte vad jag ska göra, jag var lycklig för en vecka sen, och jag vet exakt varför jag inte är det något mer. Det suger att jag hamnat i en sådan här situation igen. Kan det inte bli min tur snart, att få känna lycka i mer än två dagar.