3 februari 2012

Heeej, sitter med en skoldator på spanska lektionen och är jättteffektiv.
Igår skrek jag och Mathilda (bokstasvligt) talat när vi fick reda på att biologiprovet är flyttat till fredag nästa vecka istället för idag, så jag gick hem till Johannes eftersom jag sa att jag inte kunde dagen innan, för då visste jag inte att biologiproivet hade flyttaaaatts. Runt klockan 19.00 fick jag ett sms av mamma som sa att vi skulle äta snart och att middagen var wok. WOK, fan vad jag tog första bussen hem.
Idag får vi se vad jag hittar pååå, puss!

Har försökt att tänka på annat än morfar, sedan jag blev påmind om att idag är det exakt fem år sedan du lämnade oss. Tiden har gått så snabbt, även fast det känns som att du lämnade oss för inte så längesedan, för det gör lika ont idag att tänka på hur du inte längre bor i samma hus som oss, som det gjorde för fem år sedan.
Jag minns alla gånger du kämpade med att få på mig mina skor när jag skulle till skolan, hur du fick stå ut med mitt humör på morgnarna. Jag kunde inte visa min kärlek till dig som jag skulle ha kunnat göra idag. Men den är fortfarande lika stor, pappa. Jag kan kalla dig för min pappa för du var precis som en, utan att överdriva skriver jag det. Vi bodde i samma hus, delade på samma mat, du tog mig fram och tillbaka till skolan, köpte saker åt mig, allt det där en pappa gör, gjorde du. Jag älskar dig, pappa ♥

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback