Sluta fråga mig vart jag kommer ifrån , fråga mig vart jag är påväg istället

Hejhejhej.
Tiden går snabbt på gymnasiematten och jag har blivit vän med en snäll och rolig tjej där så det är ju bra!
Idag vid nio träffade jag Mathilda och Ella, påväg till centralen träffade jag på Nicolas och Daniel, i alla fall, jag, Mathilda och Ella gick till studenten för lite utomhusbio, jag hälsade på Rodan som jobbade där, fick gratis energidricka hehe. Mathilda, Ella och jag satt med Simon, Rebecca, Tara, Noa, Hanna och hennes kille och Oskar, Izak och några till som satt lite längre bak. Eftersom jag måste upp tidigt imorgon susade jag på att vara hemma elva, hoppades på att hinna med 23.39 bussen, träffade Ludde, M, Arian och deras vänner på vägen, samt Borna haha. Gick en bit med dem tills jag var tvungen att öka takten, M kom sedan cyklandes bakom mig och frågade om jag ville ha skjuts.
Bussen gick 35 visade det sig så jag satt där tills 05.
Nu är jag hemma.
Imorgon efter matten ska jag på stan med min faster och Yasmin, hon ville köpa något åt oss för att hon inte hade tagit med sig något från Canada. OCH JAG HITTADE EN 500 SEDEL I BYRÅN, SEN HAR JAG ÖVER 700 KR I PLÅNKEN, RIK JAG ÄR, sen får jag 2000 drygt från sommarjobbet :D
Min faster ville ge 400 kr till imorgon så jag ska försöka få tag på ett bar via låga converse, mina andra vita höga är typ gråa nu och usch, så fula.
Puss<3


kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback