Be who you are and say what you feel, because those who matter don't mind, and those who mind don't matter

Min helg har vart bra, berättade vad jag gjorde i fredags sen lovade jag mig själv att hitta på nåt på lördagen efter att ha rensat min garderob och det gjorde jag, Mathilda kom, vi satt och prata sen åkte vi in till stan, satte oss vid musikenshus ett tag sen köpte vi två mål på Max och satte oss på balders tak och åt och lyssnade på bra musik osv. 
Skolan har börjat nu efter helgen (no shit Sherlock) och jag gillar det faktiskt, får träffa personer jag gillar och det sitter inte fel. Puss<3


There's always that one person, no matter how long it's been or how badly that person treated you. If that person says I love you, you will say it back

Om typ en minut kommer Mathilda. Hejdå hon är nog här nu ska kolla dörren

Hrj

Hejhej, kan berätta lite om Mathildas födelsedagsfirande. Vi var hemma hos henne bara några få först, sen kom Bea sen Evelina sen fler och fler. 
Det var en väldigt bra kväll i alla fall.
Sen vart det skola.
Igår åkte jag hem till Aria där han själv, Behrad och Fredrik var, vi åt middag och så, det var som ett födelsedagsfirande för Aria. Under middagen kom Martin och sen kom Johannes, vi hängde i Arias rum sen drog vi alla ut på promenad, jag promenerade sedan hem i regnet och kylan runt ett i telefon med Mathilda. Idag ska jag göra nåt kul, det ska jag bannemig se till. Först ska jag rensa min garderob, massa onödiga kläder som ligger huller om buller. PUSSSSSS

 


LÖRDAGGGG

Hejhejhej
Det var ett litet tag sen sist vaaaa
Vad har jag gjort då, pluggar borde täcka en del. Helt otroligt hur skolan ska slänga på läxor efter läxor och prov efter prov.
Idag fyller min älskade bästaste vän Mathilda ååår så jag ska hem till henne ikväll där det kommer befinna sig annat trevligt folk.
Nu ska jag sätta mig med geografin och matten fram tills eftermiddag då vi är bjudna på lunch i stan typ sen åker jag direkt till Mathilda. PUSSLKDKFJF


Instead of wiping away your tears, wipe away the poeple that makes you cry

Hej alla.
Igår var det en helt okej kväll, pratade en del med Panthea.
Idag har det vart en seg dag, tummen ner för den. Har dock fått en del gjort, duschat, tvättat trappen och gjort färdigt min bilduppgift. Igår skrev jag klart en svenskauppgift men jag ska låta mamma läsa den först innan jag skickar in den.
Jag är just nu hemma ensam med Quattro för mina föräldrar är hos några vänner och Yasmin är ute och äter middag med sin pojkvän.
Puss ♥
 

Bilder från olika tillfällen av lovetPUSS OCH HEJDÅÅÅÅ, måste göra mig iordning, ska till vattholma
 

Sova.nu

Vet inte varför jag sitter och tvingar mig själv att skriva ett inlägg..
Kom hem runt tolv, var i Bälinge med Mathilda, Beatirice och Amanda. Vi försökte grilla men aa det gick ju inte så bra. Hann inte käka nåt innan jag drog hem. Behrad väntade på mig i stan så tog vi elvan hem tillsammans. 
Väl hemma låg det lite presenter från London på min säng.
Lägger upp bilderna från när jag och Mathilda hade picknick sent på kvällen igår i nåt annat inlägg sssseeeennn

 

 

 


Väntan

Hejhjjjejejej, sitter i en frisör salong och tittar på när Mathilda slungar sitt hår ljusare. VI HAR VART HÄR SEN KVART I FYRA!!!!!
När Mathilda är färdig ska vi hem till henne igen och klä på oss varmare och dra hem till hennes kompis Bea i Bälinge och träffa hennes vänner så grillar vi osv, blir nog mysigt.


Life is a difficult climb, but the view is breathtaking

Tjaaaahh, vart i gottsunda och köpt present till mamma som fyllde år igår men hon var i London och kommer hem idag. Sen på Yasmin och Patriks beställning köpte jag honungsmelon som jag sedan skärde upp åt dem när jag kom hem medan de kollade på film, vilket de fortfarande gör. INTRESSANT INFO!!!! Åt av melonen jag med, som om det räcker för det är så jävla gott, Mathilda och jag ska mötas i stan och köpa honungsmelon, vindruvor och godis. Sen drar vi till henne så sover jag där, END OF STORY.