Beacuse a real friend would know about all the crap I've been dealing with lately

Hej hej, är så himla trött.
Idag hade vi orientering i stenhagen, redan på bussen dit fick jag ett tydligt tecken på att dagen skulle suga fett (fast det gjorde den ju i och för sig inte) när jag stog där och svettades i den lökiga bussen så kommer jag på att "oj Emelin du har kollat på busstiderna så du hamnar i stenhagen en timme tidigare än du skulle" men kul känsla. så strod jag där på bussen och försökte lista ut hur jag skulle fördriva tiden och vad jag gjorde var att inte gå av ettan så den fick åka ett varv tills den kom tillbaka till stadshuset och då var klockan fem över nio och jag hade planerat på att ta en buss som går 09.27 så jag gick och köpte mig godis (som jag inte ätit upp och som ba väntar på mig ..eller inte för jag är inte alls sugen) sen vart klockan typ kvart över så jag tog femman som gick 17 över då istället, senare gick Maria, Agnes, Mathilda och Oskar på.
Nice med ett VG i alla fall på orienteringen.
Efter orienteringen var det skoljoggen man ba okej vad ska det vara bra för? 2,5 km. Men det var inte tvång att springa så jag Alva och Ronjas för tillfället trasiga knä gick istället och snackade skit.
När jag kommit hem gick jag och la mig och sov, eller hann hälsa på Yasmin och henne spojkvän Patrik (som är halv iranie tycker att ni ska veta det) SEN gick jag och la mig så jag måste ha sovit i ..2 timmar lite drygt. så därför är jag trött eftersom jag vaknade på beställning för pappas kompis som jag typ aldrig sett i hela mitt liv är här så när jag kommer till köket han ba "salaaaaam" och räcker fram handen. asså nej jag orkar inte med dig vet knappt vem du är, aa det var exakt vad jag sa!!!
puss!

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback