I en värld av idioter, stod han först i kö.

Nu är äntligen torsdags- skoldagen över och nu är det bara fredagen kvar och sedan är det helg! Gud vad skönt det ska bli. Sent ikväll ska mamma åka till flygplatsen för att hämta upp morbror Mats och hans fru Anna (som bor i London och som jag var hos i en vecka i somras för att jobba lite på min morbrors jobb). Jag som har skola imorgon går och lägger mig men blir antagligen väckt för att hälsa och så. Planerna för imorgon ser ut som så att mamma går på stan med morbror och Anna och sedan framåt kvällen ska hela familjen och Yasmin äta på stationshuset. Det blir säkert mysigt! På lördag är det maskerad med italienskt tema hemma hos mamma och pappas kompisar, hade helst valt att hitta på något annat men eftersom jag gärna spenderar tid med morbror och Anna när de väl är här så följer jag med, de stannar endast till söndag.
Härligt att jag slipper att plugga idag iallafall, det är en sådan lättnad att inte känna någon press- för tillfället dock. Det suger ju att man vet att snart så kommer man att bli asstressad.
Imorgon verkar det som en relativt chill skoldag. Vi slipper spanskan = slipper spanska förhöret för att vi har adventsfika och lite fika sitter aldrig fel (och så gör de det ibland :p;P:pPP;P:PP;p)

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback