middags bilden bjuder jag på

Har vart en relativt OK dag idag. Ska ge er ointressanta detaljer om min morgon som ni gärna får anteckna och klistra över era väggar, det går så bra så !
Jag vaknade ett visst klockslag som innehöll siffran 8 eller 9. Jag somnade om för att jag absolut inte ville vakna tidigt (Ja, ett klockslag som börjar med 8 eller 9 är tidigt) en dag då jag är ledig, så jag somnade som sagt om. Jag vaknade med ett klockslag som började med 10, I think. Jag somnade om ännu en gång för att jag ville helt enkelt och vaknade ca 13.30. Snyggt ! Mådde självfallet dåligt så fort jag öppnade ögonen alla de tre gångerna ! Vädret bidrog till viss, rättelse, stor del.
Nu hoppar jag till kvällen.
Jag fick ett samtal av min syssling Sina vid åtta tiden och vi pratade en del och han upprepade hur mycket han hatade mig när jag sa att jag skulle gå och äta en smaskig biff med klyftpotatis insatt i ugnen med bearnaise sås som jag sedan skulle ta bild av och ladda upp på hans profil på Facebook. Bilden av min måltid är nu uppladdad på hans profil med en frästande text där det b.la står att det var som en berg- och dalbana på smaklökarna att äta min middag. NU har han svarat också... han hatar mig, haha.
PUSS !

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback