don't mess with karma

Tja tja bitches, haha jag var tvungen, bara för att jag hatar det uttrycket OCH "tja tja bloggen" asså va ? man hälsar inte på ett objekt "tja tja stolen" idioter ...bara för att ni inte har vänner eller ?
Skoladagen var vanlig, den skiljde sig inte från någon annan dag förutom att på hemkunskapen så skulle vi göra sockerkaka och pitabröd (pitabröden skulle vi spara till nästa lektion) så är man i grupper och så lottade läraren ut vilken grupp som skulle göra sockerkakan (ingen ville göra den kan jag informera er om) så fick vår grupp lappen och så erbjöd jag mig att göra den. Fick en fin applåd av gruppen när jag var färdig FÖR ATT DEN VAR SÅ GOOOD... JUSTE !!!!!!!!!! har ni märkt att jag får adhd i varje inlägg... vad är det för fel på mig, skriver med capslock och 364986 st utropstecken hela tiden. Undrar om Mamma och pappa någonsin tänker "Mitt barn är ree" Fast de vet nog inte vad ree betyder, haha.
Karma attackerade Linnéa idag. Hon skulle skämta med mig om att "Neeeej... ska DU göra sockerkakan ? -.- asså euuw ..." så börja hon skratta åt sitt eget skämt typ och råkade hamna med huvudet på bänken så det gjorde nog ont på henne... don't mess with krama.
Nu ska jag börja skriva på mitt svenska kapitel och maila mitt repotage + skriva mitt engelska repotage. TACK ALLA LÄRARE FÖR ALLA UNDERBARA LÖXOR DET ÄR SKIT KUL ATT GÖRA DEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En bit av min outfit idag
det här är alltså min min på att göra alla läxor ...juste, mattediagnos
nästa vecka, wohoo !

Bra låtar
Änglabarn - Ken Ring
Danza Kudoro - Don Omar ft. Lucenzo
Hot (US Radio Version) - Inna
Your Not Alone - Mads Langer (rekomenderar refrängen)
MC Sharif ft. Mads Langer - Min Milits Er INgen Vits
(Spola fram till 2.15 det är den delen jag tycker om, annars är den bara konstig.
Mr. Saxobeat - Alexandra Stan
Jag Hoppar & Trampar På Ditt Hjärta - Little Marbles

High On Life - Henok Achido

Nu orkar jag inte mer !
PUSSS ♥
P.S videon på Min Milits Er Ingen Vits är allmänt cp

kommentarer
posted by: Linnéa

Jag planerade faktiskt att slå huvudet i bordet men bordet var närmare än jag trodde så det blev lite väl hårt...that's all(A)

2011-05-12 @ 20:24:05
hemsida: http://chariechocho.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback