fråga så pass mycket ni vill så svarar jag så ärligt jag kan när jag tycker att det är nog med frågor

Den här bilden valde jag endast för att ...asså jag vet inte den är bara
slumpmessigt utvald och jag pallar inte byta.
(Ni kan tänka er att jag är "undrande, förvånad" över vad ni ska fråga,
det var det bästa jag kom på okej ?!)

kort inlägg

Konserten igår gick bra men jag gillade den inte.
Man skulle ha färglada tröjor så jag tyckte att den här tröjaan passade fint

27/5-11

Vaknade upp av att jag mådde illa osv. tror jag har fått en förkylning och vädret är inte till något större stöd så jag stannar hemma idag. Enda anledningen till att jag stannar hemma är för att jag slutar ca 13.00 idag för att vi har håltimme efter spanskan (som blir sista lektionen) och efter håltimmen har vi musik och vi slipper musiken för att vi hade konsert igår kväll. DÄRFÖR slutar jag tidigt. och det är heller inga vettiga lektioner, ja jo alla är vettiga men inte lika vettiga/viktiga som matte, fysik osv. enda ämena för dagen är gympa och spanska och de lär vi inte få läxor i eftersom sommarlovat står vid dörr kanten (wtf)
Tror jag går och lägger mig och sover igen. Puss.
Just det, vi har gäster ikväll också. Får se hur social jag kommer vara på en skala.

visst du kan tycka på axlarna och spela ball


25/5-11

Har haft operation dagsverket idag så jag rensade ogräs i tomten och fan vad ont i ryggen jag har nu !
Jag hade tänkt hinna plugga också för jag har matte prov imorgon och jag är ledig men nej det hinner jag inte riktigt för jag måste äta min mat nu som står och piper i mikron (persisk mat !!!!) sen ska jag till fiol lektion, antar att det får bli som en vanlig skoldag, kommer hem och pluggar då. Fan. Jag som hade planerat. Aja, nu börjar jag bli trött på det ständiga ljudet av mikron så jag avslutar inlägget nu.
PUSS !

gubben har satt ett nytt datum för jordens undergång, 21 oktober 2011, bullshit

Hej.
Skolan var relativt bra, det där relativt står i vägen för att vi hade matte, kemi och biologi som de tre första lektionerna och de suger. Speciellt kemi. Efter det hade vi lunch sen gympa och sen slutade vi, vi missade alltså musiken och sammhäll. Anledningen var att vi hade musik rep igår från 17.00 - 19.00 för vi har nån konsert på torsdag med ett band. Fråga inte vilket band, är 99 % på att ni inte vet vilka de är även om jag skriver det.
Repet var så jävla irriterande och tråkigt. DÄRFÖR ATT kvinnan som sjöng hade en sån där mygg - mikrofon och samtidigt tuggade hon tuggummi... KVINNAN TUGGADE TUGGUMMI MEDAN HON SJÖNG, VAFAAAN ?! så när hon pratade tuggade hon också och kvinnan kunde inte tugga ett tuggumi, nej hon tuggade inte hon idisslade. Såg ut som om tuggummit åkte berg- och dalbana i hennes mun och ljudet av hennes smaskande ekade i salen. Sen den andra kvinnan, på en låt är det rörelser, så ska man lyfta upp armarna något tillfälle så skulle hon demonstrera och det var inte den vackraste synen jag sett som vistades under hennes armhålor... svett gropar. STORA. Sen försökte hon få oss supran ettare att dansa så kommer hon fram till mig och tar i min hand och försöker få mig att dansa, my ass, jag ryckte undan mig själv (enligt en kompis till mig så tyckte hon att det såg ut som om jag gav henne feta dissen, hon tyckte det såg ballt ut, som om jag gav henne "back off bitch" rörelser, haha va ?). Hon försökte också få min kompis bredvid mig att dansa. Miffo.
Men hejdå nu ska jag plugga matte, åååh stackars er som inte ska
gör det. Ni måste ha fett tråkigt !

jag älskar er så det gör ont

Men hej asocialt barn (det var mig själv jag hälsade på där...)
Nej men jag har faktiskt pluggat hela dagen ! Har matteprov på torsdag, hemkunskap att läsa till imorrn (bara att läsa igenom ett par sidor, skönt) Biologi till på tisdag och ett engelska repotage att lämna in till imorrn, vilket jag håller på med nu, fast jag är alldels strax färdig ! Därför jag hinner skriva ett inlägg.
Inte för att det intresserar er att jag skriver vad jag har för läxor men nu kom jag inte på nåt bättre !
Juste, mamma och pappa har bokat ett ställe på gotland till sommar, vi ska åka dit med pappas kompis och hans barn Angelica vars ålder är av de mindre siffrorna. Sen tredje veckan i juli komnmer mina små kusiner Arshia och Niusha och helgen därpå kommer deras föräldrar. Vi ska åka till grönalund någon gång. Åka med en färja till vart fan var det, vet inte ett ställe i alla fall där man dansar på kvällen och äter middag ute osv. Längtar så obeskrivligt mycket till min faster, hennes man och hennes barn (mina kusiner, för er som har problem med släktträdet)
Mina kusiner ♥

om jag inte lever imorgon så är jag död.

Har haft en mysig, trevlig, rolig massa sånt ikväll. Vi hyrde "Due date" Grejen var den att vi brydde oss inte ens vad det var för film, inte noggrant utvald så att säga. Vi är inte 15 än, men vissa snart. När vi hade som mest beslutsångest på vad vi skulle göra kom Lukas som versta super hero, bekant till Pavlos och Aliki som är 16, och hyrde åt oss. KÖPTE UT ! skoja , haha. Hatar när man är stolt över sånt. Fånigt.
Vi bara klickade på en film så blev det den. Vi köpte massa onyttigt, drog till pizzeria och beställde, drog hem till mig, chillade på altanen med Quattro i ett hörn, eller i alla hörn för han sprang runt i trädgården som en galning. Sen kollade vi på filmen och nu är jag ensam hemma. Tänk om en mördare kommer och dödar mig !? Jag blir alltid fett paranoid när jag är ensam hemma. Låser alla dörrar och shit. Om jag inte lever imorgon så är jag död. SÅ NI VET !!!!!
P.S lyckad gubbe, jorden gick ju verkligen under !

gottsunda centrum

Tja tja bloggen. Jag hatar fortfarande det uttrycket men den enda anledningen till att jag skrev så är för att när jag hälsar på folk nu för tiden så säger jag "tja tja bloggen" jag har fåt det citatet (?) på hjärnan, jag säger det t.o.m till mamma och pappa. Inte för att de bryr sig.
Om en timme ska jag vara i gottsunda centrum för att möta upp mina vänner. Vi får se vad vi kommer på att göra. Hyr en film eller så. Annars har jag sysselsatt mig själv hela dagen med att hjälpa till pappa med trädgårdsarbete. Inte det roligaste men jag gillar känslan av att vi gör vårt hus finare.
Men hejdå ska göra mig i ordning. Hörs !

13

13. Du och någon klasskompis
Jag och Linnéa

helg = plugg

Känner på mig att den här helgen kommer suga fett. Jag ska plugga , plugga och ....plugga.
Nu klämde jag in ett inlägg för er skull bara för snällehtens skull och för att låtsas som att ni verkligen bryr er och är i stort beroende av mina inlägg. Ämnena som jag ska plugga är bara ett ämne och det är matte. Jag har prov på torsdag. Najs bajs. Jag hatar att skriva "nice" med "j" så fult men det rimma på bajs och jag hade lust att skriva BAJS.
Det som kan suga är att mamma och pappa är värsta peppade eller nåt "vad vill DU hitta på? Vad vill DU äta för mat ikväll? Vad vill DU göra imorgon? Är DU sugen på någonting?" Vet inte vad jag ska svara haha, jag måste ändå plugga så jag kan inte säga något. Men en sak som är bestämt är att vi ska hyra film. Mamma är redan iväg till ICA och handlar + hyr film, det blir dinner for schmucks. Vi hade tänkt hyra The Hangover 1 (jag har sett den 2 gånger men kan inte få nog , haha) för mamma har inte sett den men den fanns tydligen inte att välja på ringde mamma och berättade för en stund sedan. Brättade för mamma om att vi borde se The Hangover 2 men hon hade ju som sagt tydligen inte sett 1:an så hon ville hinna i kapp så det var anledningen till att vi ville hyra The Hangover 1 först. Vad komplicerat och jobbigt inlägg det blev nu , haha. Aja puss på er, jag ska återgå till pluggandet !

Jag vet inte vad som är grejen med den här bilden men jag kan inte
slita ögonen från den.

dö på lördag, tagga !!!!

Hej.
Tycks vara en sådan fader sådan dotter dag idag. okej okej, det brukar vara "sådan fader sådan son" men jag är ingen son så nu fick det bli dotter stället. Min syster är på bio och kollar på pirates 4 och mamma är ute med en kompis. Pappa och jag har precis mättat våra magar med pastasallad, hemgjord från en helg tillbaka tror jag. TV:en satte vi på så vi roade oss med att kritisera och förlöjla programmet "Herr & Fru" Men det var jävlig underhållande, Det var en av en känd mans fru som verkade som värsta kärringen, typ: "MEN JAG HAR JU SAGT ATT DU INTE SKA KÖPA BANANER ?! JAG FÅR JU SMÅ UTSLAGAV DEM !!!!!! HUR MÅNGA GÅNGER SKA JAG BEHÖVA PÅMINNA DIG ?! NEJ DU SOVER PÅ SOFFAN IKVÄLL !!!!!"

fett osammanhängande inlägg.

Sitter nu med en skoldator framför mig och leker effektiv. Vi ska skriva ett repotage om en sport på engelskan som man väljer ut själv, jag valde tennis, så ni vet.
Fast nu ska jag fortsätta jobba. Tänk om min engelska lärare följer min blogg och ser detta ? DET FÅR JU ABSOLUUUT INTE HÄNDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEJ MONICA DU ÄR BÄST OM DU SER DET HÄR OCH JAG JOBBADE EGENTLIGEN DET VAR INTE JAG SOM SKREV (jag skrev det där om att du är bäst) okej jag är sjuk i huvudet och jag pallar inte radera det jag skrev. Det får stå och ni får tycka att jag är en idiot, det går bra. Det är det som händer när jag äter typ fullkornslasagne (wtf?) och soppa med ärtor och typ morötter i och ett glas vatten och smakar lite av Idas sås som hon hade på sin tallrik... DET ÄR DET SOM HÄNDER !!!!!!!!!!!!!!

Lite bilder från skoldatorn...
vafan var det där för bilder ...

middags bilden bjuder jag på

Har vart en relativt OK dag idag. Ska ge er ointressanta detaljer om min morgon som ni gärna får anteckna och klistra över era väggar, det går så bra så !
Jag vaknade ett visst klockslag som innehöll siffran 8 eller 9. Jag somnade om för att jag absolut inte ville vakna tidigt (Ja, ett klockslag som börjar med 8 eller 9 är tidigt) en dag då jag är ledig, så jag somnade som sagt om. Jag vaknade med ett klockslag som började med 10, I think. Jag somnade om ännu en gång för att jag ville helt enkelt och vaknade ca 13.30. Snyggt ! Mådde självfallet dåligt så fort jag öppnade ögonen alla de tre gångerna ! Vädret bidrog till viss, rättelse, stor del.
Nu hoppar jag till kvällen.
Jag fick ett samtal av min syssling Sina vid åtta tiden och vi pratade en del och han upprepade hur mycket han hatade mig när jag sa att jag skulle gå och äta en smaskig biff med klyftpotatis insatt i ugnen med bearnaise sås som jag sedan skulle ta bild av och ladda upp på hans profil på Facebook. Bilden av min måltid är nu uppladdad på hans profil med en frästande text där det b.la står att det var som en berg- och dalbana på smaklökarna att äta min middag. NU har han svarat också... han hatar mig, haha.
PUSS !

sjunger på första klippet. kommentera om ni känner för't !


tack

Åh vad roligt ! jag vann veckans blogg tävlingen, om ni är intresserade av att se frågorna hon ställde till mig och vad jag svarade kan ni klicka på den här länken: http://commemoi.webblogg.se/2011/may/fem-fragor-till-veckans-blogg.html
TACK FÖR ATT DU VALDE MIG! :)

kul liv

Hej.
Vaknade 12 på förmiddagen och det kändes bra att sova ut. Men jag kan förmedla er om att jag mådde skit när jag vakna. Vädret sög och jag skriver motvilligt "suger". Och när det är dåligt väder tänker jag på allt dåligt som finns typ. Bra egenskap Emelin, verkligen !
Efter att ha ätit min frukost så satte jag mig ner för att plugga matte och det ska jag fortsätta med efter det här inlägget. Har nämligen matte - diagnos den här veckan, på torsdag om mitt minne inte sviker mig.
Yasmins kompis Patrik är här för att hjälpa henne jobba matte och alla i familjen tror att de är ihop. Typsikt Aslani.
Eller mest tyspisk pappa, han ska alltid hålla på. Med mig också, så fort jag chattar med en kille på fb tror han att vi är ihop. Eller när han får reda på att jag smsar med en kille. Ursäkta, men jag har kill kompisar. Man måste inte vara ihop med alla, skulle nog luta åt att jag är en player då, haha.
Aja, nu ska jag fortsätta plugga matte.
Italien, skulle sitta finfint i rätt sällskap

godnatt

Kollade på Eurovision med ena ögat men lyckades uppfatta att Azerbaijan vann. Min personliga uppfattning om den låten är att den sög helt enkelt. Säkert deras effekter som fick alla att ba "WOOAAAHHH RÖSTA RÖSTA RÖSTA !!!"
Men nu tänker jag inte lägga ner för mycket tid på det och bli helt hysterisk för jag bryr mig inte så mycket.
Godnatt, sov gott när ni väl lägger er !

lyckad vårkonsert

Vårkonserten gick grymt bra och Veronica Maggio sjunger hur fint som helst även live ! Sjukt.
Inga bilder togs av mina vänner och mig men av Veronica lyckades jag få två videoklipp av !
P.S under pausen av konserten släppte jag ut håret (för er intresserade)

konsert med veronica maggio

Om några minuter så ska jag gå till busshållsplatsen och åka till universitets aulan för att repa. Tror vi kommer få träffa Veronica Maggio också för att repa låtara med henne innan !
Håret kommer jag att ha i en fläta som jag sedan drar fram åt sidan och luggen låter jag vara framme (undrar om ni ens får en bild i huvudet?, haha)
Men nu ska jag draaaaa. PUSSS
Den här otroligt glada bilden bjuder jag på !

You're not alone

Hej pojkar och flickor !
Har ni märkt hur jag börjar uppdatera oftare? Så ska det se ut Emelin, bra jobbat !!!!!!! schizofreni.
Attans, glömde ta en bild av vad jag ska ha på mig imorgon på vårkonserten även fast jag gick runt i outfiten ett tag. Men antagligen tas det bilder imorgon och då kanske det syns för just nu är jag för lat för att sätta på mig allt igen, ta bild för att sedan ladda upp den. Jag sitter ju i min pyjaaaamaaas, haha :) Fast jag tog några bilder av mig själv så man kunde se tröjan och så är det bara en svart tubkjol så jag tror att det hela löste sig ändå om jag laddar upp bilderna ! (FÖR DET VAR ETT MEGA STORT PROBLEM !!!!!!!!)
Jag är ledig på måndag (tror alla är det?) men också på tisdag för ersättning av att vi måste ha konsert på en lördag ! Blir en långhelg :) sköööönt !

Underbara vattenmelon... gift dig med mig ???? ...fast jag är ju redan
gift kom jag på nu.
så så ser tröjan och en svart tubkjol är... en svart tubkjol, haha :)
Bilden ser för övrigt emo ut... cut cut cut
(på bilden ser ni hur jag menade med håret och flätan och luggen och allt !)

Godnatt ♥

12

12. En bild +  fakta om mig

okej, fakta om mig... Jag är 14 år och fyller 15 22 juli.
Jag gillar inte förändringar, jag har svårt att se saker positivt, annars skulle jag nog kunna se en förändring som en positiv sak. Anledningen till att jag är negativ är för att jag inte vågar vara positiv, jag är rädd att om jag tänker positivt och sedan allt inte blir som man tänkt sig så ska jag såras/bli ledsen o.s.v, men om jag är negativ och allt sedan visade dig bli bra så är det en underbar känsla. Nackdelen är bara att jag får chansa, och må dåligt ett tag tills det visar sig och må dåligt om det inte blir bra ändå. Skulle gärna ändrat denna egenskapen men det är ju lättare sagt än gjort.
Jag älskar päron/vanilj/melon/citron/hallon glass. Det var en speciell citron och hallon glass jag åt i Italien, det var en sur hallon smak dessutom och då kan jag klämma in att jag gillar sura saker (ätbara) som citron som man har på maten t.ex, och så gillar jag starka saker, tabasco är ett utmärkt exempel, dock har jag ett trauma för grön chili, när jag var liten, minns ingen siffra men liten nog att tro att grön chili var gurka, så tog jag tag i pappas "gurka" och åt av den, en stor tugga också och upptäckte genast den starka smaken som kom efter ett tag. Fan vad jag grät haha. Min familj frågade om jag ville ha glass och jag svarade nej. VAD TÄNKTE JAG MED ?! MAN TACKAR INTE NEJ TILL GLASS ! ... Tjock Emelin.
Jag gillar hundar... hatar katter, as pms:iga 24/7 och reser rygg hela tiden... fett bitchigt.
Jag spenderar gärna tid med min familj, tittar på en film, myser äter middag tillsammans pratar och umgås helt enkelt. Jag tänker mycket på ekonomin, även sådant som mamma och pappa inte bryr sig så mycket om för att de tjänar bra med pengar så det spelar inte såndan jätte stor roll för dem men jag tänker på framtiden, att vi kanske blir värsta fattiga. Jag är väldigt känslig, har lätt för att ta åt mig saker som jag egentligen inte borde. Jag har faktiskt rätt så dåligt självförtoende alltså. Något jag måste bättre på men också det är lättare sagt än gjort.
Jag gillar skräck filmer och romantiska komedier, eller komedier över huvud taget ! Skräck gillar jag dock inte se på ensam, haha. Jag älskar att sjunga, dock inte offentligt, bara börja sjunga helt plötsligt framför folk är inte min grej, inte seriöst i alla fall. När jag är ensam sjunger jag hur högt jag vill och hur seriöst jag vill. Det tycker jag om, det är bara Quattro som får lyssna och han verkar inte ha något emot det, haha, det var för ungefär 2 dagar sedan då jag sjöng för att jag var ensam hemma så satte han sig upp och kollade på mig och bara lyssnade... har faktiskt märkt att nästan varje gång jag sjunger så flyttar han sig närmare mig, haha, gullig !
Juste, jag använder ordet "gullig/gulligt" rätt ofta... jag har en tendens att koppla det mesta som egentligen inte är så avslöjande gulligt till att det är gulligt. Jag tycker att Heith Ledger, Gerard Butler, Brad pitt, George Clooney, Patrick Dempsey, Ian Somerhalder, Ed Westwick, Zack Efron, Ben Affleck och Dane Cook, är riktigt snygga ! och det där var bara några stycken ...haha, finns så många snygga som jag inte ens kan namnet på. Kryllar ju ! Finns även inte kända killar som är snygga men dem nämner vi inte här !
Jag tycker absolut inte att det är snyggt med killar som har långt hår... nej killar ska ha kort !
Jag är inte rasist eller homofob, det tycker jag är viktigt att ni får reda på (om ni inte redan visste)
Jag försöker vara snäll mot folk, men det finns de som jag inte tål och då kan det bli lite svårt.
Respekt är något väldigt viktigt för mig eftersom när man respekterar någon älskar man personen, personen är viktigt för än och det är fantastiskt att veta att någon respekterar än och älskar än och att man är viktigt för personen, det sitter aldrig fel.
Jag gråter lätt, även för små saker men det bror på att jag blivit så svag med åren. Jag har kämpat så jävla mycket och ju mer jag kämpar, och ju mer jag måste ta mig igenom smärta, desto svagare blir jag och får svårare för att hantera situationer som man önskar aldrig hänt eller något i den stilen, och det har en tendens att påverka mig fysiskt och psykiskt och den kominationen är hemsk, även plugget är stressigt och jag pluggar samtidigt som jag mår dåligt och även det är en hemsk kombination.
Jag är orolig över min framtid, hur det ska bli, Kommer jag att få mitt drömhus ? Kommer jag att få mitt drömjobb och tjäna bra med pengar ? Kommer jag att hitta den perfekta mannen i mitt liv ? Kommer jag att bo kvar i Sverige (för det vill jag absolut inte) ? Kommer jag fortfarande att ha den fina kontakten som jag har med min familj nu ? Kommer jag att få en bra utbildning ? o.s.v, sådan tankar snurrar runt i mitt huvud. Min pappa tvivlar dock inte en sekund på att jag kommer få ett bra liv.
Jag har svårt för att släppa taget om saker, det är väl ungefär samma sak som att jag har svårt för förändringar.
Jag älskar att skratta så att det gör ont i magen och käkarna, det är på något vis en underbar "smärta"


tack melika

Tjenis penis.
Idag hade vi heldagsrep rep i universitets aulan inför vårkonserten imorgon. Veronica Maggio ska sjunga med oss så jag antar att vi får träffa henne imorgon när vi repar. Hon har gått på vår skola så det är därför hon kommer.
Vi ska sjunga 17 år, Jag kommer och Gammal sång med henne. Eller gammal sång är det bara år 9 som sjunger med henne.
Under lunchen drog jag Nora, Linn och Alva hem till Alva som bor så nära universitets aulan som man kan bo.
Jag däckade på hennes säng så fort vi kom dit av trötthet !
Min lunch och gissa vad vi åt till våran lunch ...
... chips, perfect match !
Alvas och Noras homo moment i aulan ...(Nora är tjejen med
brun grå kofta och hon ser ut som en pedofil på bilden)
VI VAR JÄTTESERIÖSA HÄR !!!!!!!!!!!!! (rädda era liv, Emelin har fått ännu
ett av sina adhd anfall)
Alva jag och Nora i våra sanna roller. Alva ska alltid försöka se söt ut
(hon lyckas också, hon åt vänster) sen ska jag alltid göra någon grimage
och bara se konstig ut sen kommer Nora och ska också se söt ut, eller hon
är lite både och, grimager och söt.

På lunchen när vi var ute fick jag ett samtal från ett nummer jag inte kände igen och det var från modell för en dag. Min kompis Melika hade vart där och sen rekommendera mig så nu får jag dra dit gratis ?!

don't mess with karma

Tja tja bitches, haha jag var tvungen, bara för att jag hatar det uttrycket OCH "tja tja bloggen" asså va ? man hälsar inte på ett objekt "tja tja stolen" idioter ...bara för att ni inte har vänner eller ?
Skoladagen var vanlig, den skiljde sig inte från någon annan dag förutom att på hemkunskapen så skulle vi göra sockerkaka och pitabröd (pitabröden skulle vi spara till nästa lektion) så är man i grupper och så lottade läraren ut vilken grupp som skulle göra sockerkakan (ingen ville göra den kan jag informera er om) så fick vår grupp lappen och så erbjöd jag mig att göra den. Fick en fin applåd av gruppen när jag var färdig FÖR ATT DEN VAR SÅ GOOOD... JUSTE !!!!!!!!!! har ni märkt att jag får adhd i varje inlägg... vad är det för fel på mig, skriver med capslock och 364986 st utropstecken hela tiden. Undrar om Mamma och pappa någonsin tänker "Mitt barn är ree" Fast de vet nog inte vad ree betyder, haha.
Karma attackerade Linnéa idag. Hon skulle skämta med mig om att "Neeeej... ska DU göra sockerkakan ? -.- asså euuw ..." så börja hon skratta åt sitt eget skämt typ och råkade hamna med huvudet på bänken så det gjorde nog ont på henne... don't mess with krama.
Nu ska jag börja skriva på mitt svenska kapitel och maila mitt repotage + skriva mitt engelska repotage. TACK ALLA LÄRARE FÖR ALLA UNDERBARA LÖXOR DET ÄR SKIT KUL ATT GÖRA DEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En bit av min outfit idag
det här är alltså min min på att göra alla läxor ...juste, mattediagnos
nästa vecka, wohoo !

Bra låtar
Änglabarn - Ken Ring
Danza Kudoro - Don Omar ft. Lucenzo
Hot (US Radio Version) - Inna
Your Not Alone - Mads Langer (rekomenderar refrängen)
MC Sharif ft. Mads Langer - Min Milits Er INgen Vits
(Spola fram till 2.15 det är den delen jag tycker om, annars är den bara konstig.
Mr. Saxobeat - Alexandra Stan
Jag Hoppar & Trampar På Ditt Hjärta - Little Marbles

High On Life - Henok Achido

Nu orkar jag inte mer !
PUSSS ♥
P.S videon på Min Milits Er Ingen Vits är allmänt cp

svar till linnea "hatar gröna oliver" tjejen

Men hallå! Vadå? Är du rasist nu eller? Gillar bara dom gröna, inte de svarta?:O Vad är det för stil

SVAR: Du kommer förstå när tiden är kommen ....gröna oliver är coola och goda och det är inte svarta så de kan gå och skita ner sig som de tydligen redan gjort för de är SVARTA (så naivt tänker jag svara) + de har flaschiga röda saker i sig, svarta = fett me ihåliga ...
PUSS BABY <333333333333333333333

with pleasure

Hej fina ni.
Det har vart en dag idag, mm.
Hade fiol lektion efter skolan, Alva den smarta tjejen trodde hon utförde ett hot när hon sa i skolan "Emelin, om du inte flyttar på dig så kastar jag din fiol i väggen!" Haha, kära barn ...DU FÅR GÄRNA KASTA MIN FIOL I VÄGGEN !
Vill bara bli av med den där saken. Känn förolämpningen mr. (aa det är en han) fiol, du är en SAK. Se hur jag behandlar dig ? VILL DU INTE BLI AV MED MIG NU !?!?!
För er som undrar varför jag fortfaranade spelar fiol även fast jag hatar det så råkar jag ha ett par föräldrar som så innerligt tror på att jag kommer tacka dem när jag bli äldre eftersom de inte lät mig sluta spela som yngre ! VILKA SMARTA FÖRÄLDRAR JAG HAR ! WOOOOW ! TACK FÖR ATT NI ÄR SÅ OMTÄNKSAMMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG SKA TÄNKA PÅ DET !!!!!! capslock damp is da' shit.

Var så jävla hungrig under håltimmen i skolan så jag antar att Linnéa
kände sig lite tvungen att ge mig hennes apelsin (APELSIN TYCKER JAG
DET SKA HETA HUR STORA ELLER SMÅ DE ÄN ÄR) Hon hade faktiskt morötter
så hon dog inte av hunger hon heller. ohohoho jag fick lite gröna oliver också
eftersom hon bara gillar svarta, seriöst, Linnéa om du läser det här: GRÖNA
OLIVER ÄR BÄST OCH DE GILLAR INTE DIG HELLER !!!!
Jag lägger upp bilder på APELSINEN och oliven för att ni ska kunna
....leva er in i situationen
(ANLEDNINGEN TILL ATT JAG, -oj capslock, fast nu pallar jag inte skriva om-
skrev det där i kursiv text är för att det är meningen att ni sak tänka er
att jag säger det med en konstig röst, eller nåt. I mitt huvud är det så.
vår skolgård är en äng b.la så finns det ett ställe som ser ut som en cirkel
som går uppåt, som en teater arena (svårt att förklara) så sitter jag Ida
och Aliki på en av stenbänkarna så kommer det en hund från INGENSTANS
mitt emellan mig och Ida och sticker fram huvudet, WHAT THE FUCK ?!
VAR KOM DEN IFÅN ?! ni ska bara veta hur jag skrek, fick en hjärtattack, typ,
fast jag överlevde.
Pavlos och Linnéa klappar hunden för er förståndshandikappade
(vad taskigt det lät... förlåt förståndshandikappade !!!!!)

sånt händer

100 frågor


BAKGRUND:

01. Fullständigt namn? Mina Emelin Aslani
02. Exakt ålder? 14 år
03. Vart bor du? Uppsala (fuck it)
04. Bor tillsammans med? Min familj
05. Husdjur? Hund, Quattro (Breton)
06. Färg på ditt hus? Vitt
07. När är du född? 22 juli 
08. Klass? 8A
09. Vilket år tog/tar du studenten? 2014
10. Något jobb? Nej.
11. När gick du upp i morse? 06.45
12. När ska du sova? när jag är trött
13. Duschat idag? Nej.
14. Kramat någon idag? Ja.
15. Pussat någon idag? Ja.
16. Vad har du ätit idag? Frukost, lunch och ett äpple och lite fudge när jag kom hem
17. Dagens klädsel? Shorts, en vit tunika och vita converse
18. Dagens smink? Nån ögonskuga 
19. Dagens sötnos? Min högra stortå
20. Dagens roligaste? Syssling Sina

SOCIALT:

21. Har du många vänner? NEJ JAG ÄR MOBBAD
22. Hur många har du kysst? Ingen
23. Vem kramade du senast? Alva ?
24. Har du träffat någon utav dina vänner idag? JAG ÄR MOBBAD SKREV JAG JU LÅT MIG VA !!!!!
25. Hur gammal är din pojkvän/flickvän? Jag är singel
26. Hur många bästa vänner har du haft genom åren? 8 ? eller fler ...
27. Har du pojk-/flickvän? Men nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? Syssling Sina
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Gustav Ehrenborg "Du går i 8:an kom jag på nu!", helt random också

FAVORIT:

31. Film? Law Abainding Citizen
32. Låt? Flera, High on Life, On the floor, Hot.. aja flera till
33. Mat? PERSISK MAAAAAAAAT !!!!!
34. Dryck? bajs brukar sitta bra
35. Färg? grönt
36. Bok? Pojken som botade sömnen (och den läste jag för 3649 år sen)
37. Stad Här får ni flera: London, Tehran, Abu Dhabi, Montreal
38. Land? Iran, Canada, Dubai och Iran
39. Ämne i skolan? jag har inget faktiskt... allt har blivit så jävla tråkigt
40. Strul? Ni vet när man brukar ha träbitar inblandat ?! Min favorit ....


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? Min mamma för hon snackade med mig nyss ....
42. Personen du kysste? Ingen
43. Gången du spydde? Inte för så länge sen, i vintras
44. Gången du grät? Igår säkert
45. Pizzan du åt? 9 april, så bra minne har jag.
46. Gången du var i Göteborg? Inte vart där förr.
47. Gången du var i Stockholm? En månad sen kanske
48. Gången du var full? Aldrig
49. Gången du var hög? Aldrig
50. Personen som såg dig gråta? Min spegelbild

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? mysa
54. Tv eller data? data
55. Singel eller upptagen? upptagen
56. Film eller bio? Film
57. Lunarstorm eller facebook eller Playahead? Facebook
58. Sommarlov eller vinterlov? Sommarlov
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Inget av dedär skitet
60. Har du svart hår eller blondt? Mörk brunt annars.
61. Har du blåa ögon eller bruna? Bruna
62. Choklad eller lakrits? Chokolad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? Coca Cola
66. Pizza eller kebab? Kebab
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda tillsammans
69. Leva eller dö? Leva (trots allt svårt skulle jag aldrig kunna lämna allt jag har runt omkring mig, syftar på mitt läppgans .............)

ANTAL:

70. Personer du älskar? Många älskvärda personer
71. Personer du hatar? Ett par styckna
72. Pojk-/flickvänner du haft? Inga... eller jo.. en i 3:an fast jag drev me han, stackarn.
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? haha vem fan gör det ? 
74. Glassar du ätit på en dag? 3248628346 så många, eller var det två till ?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Inga vad jag vet.
76. Gånger du haft minnesluckor? har nog inte skett.
77. Gånger du varit hög? Aldrig
78. Personer du saknar just nu? MÅNGA
79. Gånger ditt hjärta brustit? även det många

VEM:

80. Vem vill du kyssa nu? skriver jag inte
81. Ska du träffa imorgon? Mina skolkamrater och min familj, de vanliga, inget speciellt planerat
82. Sjöng du senast för? Mig själv
83. Hade du senast en msn-konversation med? Jag är inte inne på msn nå mer
84. Spelade du tvspel med senast? Spelar inte tv - spel
85. Vem vill du ta med på en romantisk resa nu? En jag älskar
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Honom
87. Förtjänar att dö? Ingen FÖRTJÄNAR att dö.
88. Är söt? Min hund. 
89. Vill du sova bredvid inatt? Mig själv hur emo det än låter, haha

VAD:

90. Gör dig glad? Kärlek som är positiv
91. Gör dig ledsen? Saknad
92. Vill du helst göra nu? Åka till Iran
93. Önskar du att du slapp göra? Må dåligt.
94. Vill du ha nu? Min familj i min närvaro
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Att få åka till Iran
96. Längtar du till? Iran
97. Tycker du om dina betyg? De är väl bra, ska göra de bättre, allt kan bli bättre.
98. Ångrar du i ditt liv? Saker jag gjort, hur jag agerat och att jag inte ansträngde mig med mina studier från första början, så jag slipper stressa ihjäl mig nu för att få göra vissa saker, tuff shit.
99. Är det bästa som hänt dig? Min barndom, hur jag uppfostrades.
100. Hur mycket är klockan? 18.28

åh vad jag älskar dig

Idag hade vi rep i baptist kyrkan, skit seeeeegt.
På min väg hem ringde min syssling Sina så vi snackade en del och nu chattar vi på facebook bara. Han skulle iväg och gymma med sina kompisar, sen är det tydligen några tjejer som brukar komma dit de är och flörta så han planerade på att dissa dem. Han ska ringa mig ikväll så jag ska få honom att berätta allt... lite gossips from Iraaaaaaaaan !!! ... vårt samtal har spårat lite... vi är gifta nu och ska flytta till Dubai och han ska tjäna våra pengar och jag ska göra sandwich åt han och om jag är 10 m från köket så har jag rymt ................... (de där punkterna skapar ett "weirdo" moment, det blir helt tyst, ni kan tänka er en man eller kvinna som hostar i bakgrunden eller en syrsa som skapar pinsam stämning)
det här alltså min min angående the "göra sandwich och alltid stå i köket" part

veckans blogg

Hej !
Jag är med och tävlar här :http://commemoi.webblogg.se/2011/may/veckans-blogg.html?_tmp=7febf347e44020ed5acc42c8a2cc141fae5234bb om att bli veckans blogg. Var med ni också! :)
Finns inget fel med att testa :) skriv bara i en kommentar att ni är med sen som en stjärna i kanten kan ni skriva ett inlägg på er blogg att in är med + lägga till henne på bloglovin, det finns länkningar !
PUSS !
den där bilden var allt charmig va! :)

till dig

Hej !
Det blev ännu en dag med shorts ! ...till shortsen hade jag en magtröja som ser ut såhär :
från BikBok är den men min tröja är i hö-aktig brun.
(höhö... hungrig häst som skrattar... dör för det skämtet)
På bilden ovan så går tröjan väldigt långt upp, på mig så blottar
jag inte magen så mycket, haha, men lite :)

Istället för geografi och spanska (de två sista lektionerna för dagen) så var vi på vattenverket i gränby, det var väl ...bra ? inget speciellt, varken tråkigt eller så värst kul. Det resulterade till att vi fick sluta senare och det i sin tur resulterar till att vi får håltimme på geografi lektionen nästa gång eller en annan gång, vad vet jag. Alltså slutar vi tidigare eftersom det är sista lektionen på måndagar.

Vi hade hem & konsumentkunskaps prov idag. Då var det inte frågor som "Vilken grad bör du ställa in ugnen på när du bakar bullar ?" Utan det var ekonomi, reklam och sånt åt det hållet, t.ex "Vad är det för lag som ser till att reklam inte vias hur om helst ?" (svaret är marknadsföringslagen, jag var tvungen att skriva det, haha)
Efter att man gjort färdigt provet fick ens den som satt bredvid rätta ditt prov. Enligt min bänkkamrats rättningar fick jag alla rätt förutom en upg. då man kunde få 2p och jag fick 1p. Totalt kunde man få 38p så alltså 37p/38p. Även om bänkkamraten hade rättat så skulle man lämna in provet så att även läraren fick kola igenom och bedöma om hon tyckte att kamraten rättat rätt och bra. Min lärares rättning/bedömning har jag inte sett än !

Innan vi klev på bussen till vattenverket köpte jag och mina kompisar en glass, satt så jävla braaaaa, sommarens första RIKTIGA glass (glarre... haha), inte för att de andra var fake men jag var ute och det var sol -.-
DET DÄR ! var sommarens första glass ... !

Lite bilder av Quattro från igår den galningen ...
Han bytte ställning (när man ligger och sover ....) ett par gånger
galning som sagt ...
close up ...
PUSSSS (speciellt till dig)

bilder

Har legat ute ett tag nu och faktiskt lyckats få en rand, eftersom jag hade shorts på mig. Dock syns det inte på bil men lite bilder tog jag och togs det av mig :)
gulleplutten däcka vid mina ben ♥
Min syster den charmören !
Blev lite för varmt för Quattro att ligga i solen med all den päls han har
Tantan ni ser... kom pappa hem emd efter att ha vart och köpt jord
med mamma. Den satt ju inte fel kan man säga. fast vi hade ju läsk
hemma men DEN SATT BRA ÄNDÅ !
juste, min syssling Sina slog en signal också så vi pratade med honom
både två med högtalaren på, med båda två menar jag Quattro och jag,
så ni inte missuppfattar det hela och trodde att dte var min syyysteeeer
DET PLUGGADES HÅRT MED PENNA I MUNNEN OCH GREJER
det här hade jag på mig, ett par shorts och en bikinitopp som jag ärvde
av min syster idag ! ... och nederdelen också men den hade jag inte på mig
Jag ser röd ut på bilden men det är brunt nu i alla fall, brukar bli så ibland.
Mitt pigment har jag ärvt av pappa och det är så jävla bra !
Sen mitt halsband som jag har på mig har jag på mig at all times, fick det från
min pappas faster i Iran och det är det skyddande ögat.

två flugor i en smäll

Fan vad härligt väder ! Tror att jag kommer börja varje inlägg med det om nu det är fallet.
Just nu kom jag in en snabbis efter att ha vart ute och solat och pluggat på samma gång för att ta mig ett glas läsk. Det är ju så varmt ute så man blir ju lite sugen (på läsk ....)
Nu ska jag hälla upp det där glaset sen ska jag gå ut igen och försöka få tyst på Quattro också som sitter och skäller där ute för att han vill att jag ska komma ut igen. Dock ligger ju min syster där ute också så jag fattar inte varför han är så jobbig. PUSS !

plugg taktik

Hej, idag är det ännu en varm dag och jag har märkt att mitt humör blir bättre då, brukar väl vara så men jag är inte helt okej än, måste jag erkänna. Allt händer på samma gång, jag hinner inte smälta det ena innan det andra kommer och stör.
Just nu kör jag på en taktik att jag pluggar i 45 minuter sen tar en 15 minuters paus och sen pluggar jag i 45 minuter igen and so on... Jag kör det här med min syssling i Iran, detta bestämdes över... facebook. Allting verkar kretsa runt facebook nu för tiden, haha.
Dock bestämde vi oss för att inte titta på TV eller sitta framför datan i pauserna för det gör en distraherad men det här är första gången utav mina 4 pauser.
Men nu ska jag avsluta inlägget för jag har dragit över lite på min paus, woops ! Puss
Eller nej vänta, jag måste äta mat, mmm ... MAAAAAAAAT ...tjock tjej.
P.S det var så gulligt, min syssling Sina ringde mig runt 12 på förmiddagen (= 15.30 i Iran) så pratade vi lite och han märkte att jag inte mådde så bra så förklarade jag att jag saknar dem och massa kraffs så försökte han få mig att må bättre så han bad min andra syssling (som jag pluggar med nu) att lyfta telefonen också så vi snackade alla tre och de fick mig att skratta en del genom att de bråkade genom telefonen hela tiden "Yeah right.. shut the fuck up, no I'm not, you are... okay yeah sure... asswhole, stupid" Sina är 23 år och Sogol är 18 år. Tur att de inte var i samma rum bara... haha det hade blivit en lite värre situation, dock bråkade inte så seriöst, syskontjaffs, sånt vet jag allt om !

11

11. En peroson du kan berätta allt för

Min syster... min underbara syster
Bild från när vi var små i vår familjs båt (vi har inte kvar båten längre)

nåt snyggt på sommaren

På sommaren är sånt här alltid snygg... jag är lite tveksam över strump-
byxorna bara, jag har aldrig gillat sånt. Då tycker jag att man kan ha byxor
istället om det är för kallt. Inte samma grej som bara ben !
(Haha den som tagit bilden... pedofil)

lovely weather, p.s fler kommentarer? ?

Hej på er !
Idag har det vart en varm dag, lovely. Hela veckan har det vart uselt väder och så kommer fredagen. Förresten apropå väder ! Har ni sett väderprognosera för nästa vecka ?! omg... ska va varm hela veckan, 25, 22, 21, 17, 18 och såna där siffror, dem tackar man ju inte nej till ! ...inte för att ni märker på något vis men mamma ropade på mig för en stund sen att jag skulle hjälpa henne att fixa och dona med hennes och pappas nya säng där uppe, det jag vill komma fram till är att : FYFAAAAN VAD MJUK DEN ÄR !!!!!! nu är jag riktigt jävla avundsjuk, så ni vet ! man hamnar högt upp också och det sitter inte fel, man känner sig som prinsessan på ärten med alla de där madrasserna hon fick ! Jag minns så väl att jag och min syster hade en varsin tunn prinsessan på ärten bok med liten area (var jag tvungen att skriva "area"? haha) och dens bilder hade jag sett ett x antal gånger (okej, jag har jobbat för mycket matte, "x" och "area")
Så ni vet så är min pappa i det här fallet prinsessan på ärten, han är så kräsen av sig och det har jag fått av honom.. hehe, men han tyckte att deras förra madrass var för hård, aa och jag tänker jömföra det med prinsessan på ärten även fast pappas problem är allvarligare för han har opererat axeln och behöver en mjuk madrass medan pinsessan på ärten, hon klagar på en jävla ärta ?! wtf ?!?! sjuk i huvudet är vad hon är... bitch
ni behöver inte se hela dagens outfit, men att jag hade shorts på mig
var vad jag ville att ni skulle se ! viktigt !

we will always love you dadash

I söndags försvann min gammelmorfar till himlen. Jag vet inte riktigt vad som händer efter döden men om det fanns en himmel eller ett helve skulle han höra hemma i himlen. Han blev 90 år och levde ett bra liv, dock blev slutet på hans resa i livet inte det bästa sättet att dö på då han låg på sjukhus flera veckor, till slut sa doktoterna att det var lika bra att vi tog hem honom för det fanns inte mycket mer de kunde göra. Sedan avled han i söndags i Iran.
Men vi alla försöker att se det postitivt (även fast det är svårt) han har det bättre nu och slipper lida och att lida var det sista han ville göra, han ville dö enkelt och fridfullt (och det vill nog alla?) men nu blev det inte så. Men vi alla i familjen ska vara glada för den stunden vi hade med honom, d.s.v. en lång tid och vara glada att få ta del av hans underbara närvro. Och att jag hade en sådan bra relation till honom, trots att han är min gammelmorfar är jag extremt tacksam över.
denna bild är tagen sommaren 2009 när min gammelmorfar och
gammelmormor (som fortfarande är vid liv) var här i Sverige
pappa och dadash (som betyder broder på persiska, tror jag nämnt
det förut) i bilen, i Sverige

10

10. Någon du tycker är väldigt snäll
Aliki