IRAN

Jag lyckades fixa en dator, eller fixa och fixa, den fanns har sen forut, som ni kanske merker so har de inte de sista boksteverna i alfabetet, lite jobbigt men jag/ni klarar er nog !
Igor kom vi fram ungefer kl. 00.00, vi lyckades komma ut och ta vora veskor snabbt, alltso det tog ungefer 20 minuter for oss, vi kom fram fore de som hemtade oss po flygplatsen till och med ! Vi akte hem och sov och allt det der efter att ha helsat po farmor o farfar en stund. Farfar ville jag veldigt gerna treffa eftersom han vart sjuk, han gick igenom en operation och det var inte ens sekert om han skulle overleva so det var veldigt kul att treffa honom och se att han modde bra ! Idag har jag lekt ute med barnen (mina tvo smo kusiner, min syssling som e i min older och tvo andra smo barn som ockso e mina sysslingar, och ett annat barn som jag inte riktigt vet vilken slags slekting han e till mig, veldigt monga sysslingar hit och dit, haha !
Senare po dan okte vi till sjukhuset der min gammelmorfar var, jag modde faktiskt riktigt doligt ner jag sog honom, visste inte att jag skulle bli so ledsen. Han hade som en grej for munnen som gjorde det lettare for honom att andas antar jag och det var bara svort. Jag tittade po honom en stund och sen foll torarna och jag var tvungen att go ut och grota en stund. Jag gick sedan in igen och han oppnade ogonen och sog po mig och log. Det var so fint att se honom le som han gjorde. Jag drog ett litet skemt bara for att letta upp stemningen och sa "den rosa trojan passar er" han var so gullig ner han forsokte skratta, det var ju lite svort. Sen borjade jag grota igen mitt i meningen do jag skulle sega att jag hade lengtat efter honom.
Jag lemnade i alla fall sjukhuset med en kyss po hans panna. Jag elskar honom so mycket och har en bra relation till honom so det skulle kennas so himla tomt om han forsvann, det skulle inte vara detsamma !

Senare drog jag, mamma, yasmin och pappa till en galleria och kopte granateppel juice, SO JEVLA GOTT ! med en nypa salt, jag har gjort en videoblogg der jag berettar lite om just den her dan do vi oker till gallerian so ni for se den ner jag kommer tillbaka till sverige for jag vet inte hur man laddar upp den her !

Just nu holler vi po att fixa hemgjorda hamburgare, ska bli gott och jag ler ha gott upp nogra kg ner jag kommer tillbaka, haha ! maten er so fett her, ris, kott, you name it !

Okej, hejdo det her blev ett longt inlegg, haha !


this time baby I'll be, bulletproof

Iran idag ! Få se om jag kan klämma in nåt inlägg där... ?
PUSSSSS ! må bäst !

how people treat you is their karma, how you react is yours

Hej hallå !
Jag klippte aldrig lugg, jag klippte bara topparna och lite av luggen!
Imorgon kommer dagen jag räknat ner till, IRAAAAAAAN!!!!
Jag satt med Emilia på bussen så frågade hon hur många grader det är där, jag svarade "runt 10.15 + kanske?" kom hem då mamma nämner att jag inte behöver ta med mig den där tröjan för det är 20+ där. SER MAN PÅ? Grymt!
Efter skolan gick jag till sött och gott och köpte lite (ljug inte emelin, det var mycket) godis till flygresan, självfallet ska jag inte tjocka i mig allt själv, jag har snyltarna yasmin och mamma bredvid mig!
När jag visade påsen kunde jag inte hejda mig från att säga "Jag känner mig så tjock när jag lämnar fram det här men allt är inte till mig, jag ska resa bort!"... "jag tror dig inte ;-)" ..."JOOO, det är saant"
så typiskt mig att alltid börja samtala eller dra ett skämt, för social tjej, så det nästan blir pinsamt ibland när vissa i kassan eller anywhere inte är av den sociala typen.
PUSSS !!

SVAR

hallå, jag undrar en sak bara & skulle va kul om du ville svara o gärna säga varför, jo jag undrar om vem du gillar mest av nomi & ola, vore kul att se vad folk tycker, tyckte de var passande då båda två ses ikväll på tv! :D

Svar. Tyvärr, jag har ingen aning om vad det/de eller dem är ens

8

8. En person som du saknar

den här killen - my brother from another mother

smash into you

Det blev en riktigt mysig kväll igår. Det började med att Ida kom så pratade vi om en grej som inträffat som är privat. Efteråt kom Aliki och Elvira och vi drog till centrum i mörkret. Jag gick endast med en hoodie på en annan tröja så pass lagom kallt var det ! Vi köpte godis, läsk och ben&jerry's från Willys och insåg sedan att kl. var 20.05 och earth hour börjar 20.30, så vi skyndade oss lite (okej nej det gjorde vi inte, vi gick i vanlig takt) vi kom hem precis lagom för att tända ljus och fixa och slå oss ner och släcka all elektricitet ...förutom mamma som kollade på körslaget.
Det blev mycket prat, seriöst och ...oseriöst, minst sagt !
Efter earth hour såg vi på filmen obsessed med Beyoncé, Ida hann inte se hela men det gjorde Aliki och Elvira som sov över.

Jag har kollat igenom mitt rum lite idag, städat och dammat menar jag då.
Jag har fått mina omdömen inför utv.samtalet ut kopierade så dem kollade jag igenom och jämförde med mina betyg från förra terminen, jag har höjt mig i vissa ämnen ! utv. samtalet har jag imrogon kl. 19 och så har jag en klippningstid kl. 18, stressigt ? mamma övertalar mig om att det inte är det för att hon kommer och hämtar upp mig, vi får se hur det blir. Jag ska klippa lugg, ska be honom att inte klippa den kort, inte snyggt.
Här är bilder från då jag hade lugg sist ...

Keep Movin' On

Ikväll kommer tre av mina favorit tjejer hit, blir väl skräckfilm och massa skrik + det är earth hour ikväll kl. 20.30 tror jag det var? då tänder vi ljus och skrämmer upp varandra ännu mer med massa skräckhisorier, inte för att det finns så många läskiga. Jag brukade alltid (när jag var liten, eller aa, mindre) berätta den där med bruna handen och glasdockan. Haha !
PUSS !

7

7. En bild som du aldrig lagt upp

friday, friday, friday

IT'S FRIDAY FRIDAY FRIDAAY ! COUNTING DOWN TO FRIDAAAAY ! haha har ni hört den? så töntig så jag nästan dör lite. Texten är ju för övrigt fucked up. "7 am gotta wake up eat my cereals, go to the bus, I see my friends in a car, what seat should i take?" INGEN BRYR SIG SÅ BARA SÄTT DIG NER FÖR I HELVETEEEEEE !!

Det är voffeldagen idag, inget jag är värsta engagerad i men varför inte käka vofflor nu när det nu är våffel dagen
Jag tror det bara blir mamma jag och yasmin som hittar på nåt ikväll, kanske tittar på en film?

Vet ni hur taggad jag är inför onsdag då vi åker till iran ?! DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ! Jag slipper allt jobbigt folk som t.ex Lotta, Pia, Patrik och Annika, skoja bara jag känner inga som heter så därför valde jag de namnen. Förlåt om nån som läser inlägget heter så. Jag hoppas mest av allt att det ska vara fint väder när jag kommer tillbaka, jag är borta till 9 april. Synd att jag missar Noras födelsedag, 1:a april. Hennes födelsedag är ett skämt !! .. bara jag som tycker det är kul.
Puss hej ♥

19/3-11 (jag vet datumet, en applåd)

smidig_96_tjej.se
igår när jag duscha råka jag skära mig med rakhyveln snäppet över läppen, fråga inte hur, måste ha svept förbi med den, as smidig ! så jag gick runt med en pappers bit över läppen en stund och hindrade alla runt omkring för att få mig att skratta för annars skulle det svida.

Idag var jag mamma och Yasmin i stockholm, jag köpte ett par vita converse, har velat ha såna ett tag nu, och ett par ljusa jeans som satt som en smäck, de hade gått ner från priset 499 kr till 199 kr, VÄRT !

puss och hej !

6

6. En bild på dig och vän du inte varit med på länge

förlåt men jag har inte ...

hjärnsläpp på datumet igen + jag kommer inte orka ändra när jag väl fått reda på det

Tjenis penis !
Idag var det sista dagen jag praoade på ofvandahs , vad sorgligt ... nu tänker jag bli super sentimental, nej men däremot var Alva (som jag praoade med) värsta "jaa Emelin .. sista dan idag asså , det är hemskt ju" mina exakta ord som svar "Alva ... bli inte för sentimental nu"
I vilket fall så fick vi göra varsin drottningtårta, mums !
Jag åkte hem till Alva när praodagen var slut för att ta emot en del kläder som hon inte längre ville ha så när jag var påväg (råkade skriva påbög, haha) hem såg det ut som om jag bar på en soppåse eftersom jag bara tryckte ner kläderna i en icapåse och knöt en klassisk "den här påsen tar jag till soptippen" knut.
Vi hade planerat på att plugga kemi men istället satt vi i köket och åt tårta och pratade sen sa jag bestämt "Nej asså Alva nu går vi och pluggar, kom !" så plockar vi undan vår disk och går in till hennes rum så hamnar vi framför hennes laptop istället, duktiga ! Vi drogade låten "Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i" på youtube (Alva är lite efter så hon har inte spotify så jag kunde inte logga in på min heller) där satt vi i alla fall och tryckte "spela igen" så fort låten nodde mot sitt slut.
Jag fick ju en del blickar när jag gick där med min "soppåse" och min tårta, kändes det som i alla fall, det blir alltid så man blir värsta paranoid så är det egentligen ingen som bryr sig.
När jag kom hem hoppade jag i duschen (asså inte bokstavligt talat, varför säger man så egentligen man halkar ju, vill du som uppfann citatet att man ska dö eller ?! SCHYSST !) så jag STEG IN I DUSCHEN sen åt jag mamma, yasmin och hennes kompis mat och så tittade jag och mamma på "Så ska det låta" sämsta programmet, i know, så jag stack efter ett tag när jag blev informerad om att "Emelin, det blir ingen reklam på ettan -.-" så jag satte mig och pluggade kemi för att må bättre ... gottgöra att vi var lata hemma hos Alva.
Hejdå roman inlägg !

tänkte skriva datumet men kommer inte på vad det är

Extremt skönt att jag inte behövde sätta på larmklockan igår kväll för jag började 15.00 och jag vet att jag inte kommer vakna då, utan jag gick upp ur sängen runt 11.00
Fast det finns ju en hake med det hela och det är att jag slutade 18.30.

Just nu är jag ensam hemma för yasmin är å fikar med en kompis och mamma är på bio med några kompisar.
Jag måste plugga jag så jag avrundar detta inlägg, jag kom på igår att "juste jag har geografi prov på måndag" great ! 2 prov att plugga till, det ena värre än det andra ...

PUSSS ♥
här får ni en seriös bild för att jag inte är på gladaste humöret.

TÄVLAR, FROSSERI

Jag är med i en tävling som hålls på denna tjejs blogg : www.jonesochgiftet.blogg.se
dvs Emmy !
Tävlingen går ut på att man ska ladda upp en bild som representerar en av de sju synderna.

Jag valde frosseri med dena bild :

VARSÅGOD

Hej det här är ett tvångsinlägg så alla vet ....


Idag har vart en seg dag det brukar oftast bli så på söndagar, sorgligt värre.
Imorgon ska jag börja plugga till kemiprovet som kommer och stör veckan efter det.
Det är min taktik det, slappa första veckan på praoen, plugga andra veckan.

Nästa helg ska jag mami och sis åka till stockholm och shoppa, antagligen blir det lunch där också. Alltid trevligt när det bara är vi tre ♥

En viss tjej börjar bli otålig för att jag skriver så sakta, hihi. JAG SKA DRYGA EXTRA NU ! nej men det får nog ta slut här för jag kommer inte på nåt mer, mitt liv är inte mer intressant än detta just nu, eller jo om man går in på det privata och mina känslor och allt sånt där kraffs så blir det nog intressant men sånt tar jag inte upp här.

PUSSS ♥
jag och min favorit !

TODAYS AND YESTERDAYS CHALLENGE

4. En bild på en konstig tid i ditt liv
fråga inte varför men just här modde jag bara konstigt

5. En gammal bild på dig själv

8/3-11TODAYS AND YESTERDAYS CHALLENGE

2. En bild på någon du älskar

3. En bild på någon i din familj

that's it

Fick med mig bakelser hem från ofvandahls + jag ska få göra min egna tårta på fredag inklusive ta med den hem , värt eller ?
haha, jag lyckades låsa in mig på deras toa ! Jag är inte såå klaustrofobisk av mig så jag börja inte gråta och skrika utan jag bara satt där och glodde ner i marken och tänkte. Emellan åt hörde jag chefen prata, men han pratade inte med vem som helst utan i telfoneeeeeen, + jag tyckte det var pinsmat att ba "*knack knack* URSÄKTA JAG ÄR INLÅST KAN NÅGON HJÄLPA MIG ?!" eh, nej. Haha vad fånigt det låter men så var läääget dåraa.
Nu sitter jag kvar där .. jag blev aldrig utlåst... JAG SKOJA, OMG CHILLA, I'm right here ... omg, damp eller, skämt ådiso, jag blev utlåst av Alva och Simon i min klass vars röster jag hörde och kände mig lite mer bekväm att ropa på.

Riktigt fint folk också ! Skönaste kvinnan i 20 års åldern som visade oss runt lite, digga folk med humor.

PUSSS ♥
SOOOMMMMMAAAAR, GEEE MIIIIG !!!! (capsk lock och flera bokstäver av samma sort ger det lite mer effekt, om någon undrar)

nu börjar det

Snart beger jag mig till bushålssplatsen för att sedan ta elvan och praoa på ofvandahls.
Ett stort + är att jag böjar 12 varje dag i två veckor, CHILL ELLER ?!

Nu avslutar jag detta inlägg i brist på annat att skriva, hoppas ni får en härligt måndag, hur omöjligt det än låter i mitt huvud, för min del blir det nog bra för att jag har prao, det kanske ni också har iof.

PUSSS ♥

TODAYS CHALLENGE

1. En bild på en person du ofta umgås med

Denna grek umgås jag ofta med

.

Jag tyckte mer om dessa utmaningar
1. En bild på en person du ofta umgås med
2. En bld på någon du älskar
3. En bild på någon i din familj
4. En bild på en konstig tid i ditt liv
5. En gammal bild på dig själv
6. En bild på dig och vän du inte varit med på länge
7. En bild som du aldrig lagt upp
8. En person som du saknar
9. Någon i din släkt
10. Någon du tycker är väldigt snäll
11. En perosn du kan berätta allt för
12. En bild +  fakta om mig
13. Du och någon klasskompis
14. En bild som påminner dig om gamla tider
15. En person som du vill vara med
16. En bild på dig själv
17. En ovanlig bild
18. En bild på din fritid
19. En person som är snygg
20. En bild på dina närmaste
21. En person som alltid ställer upp för dig
22. En bild på en tid du saknar
23. En bild från i somras
24. En bild som gör dig glad
25. En person som alltid gör dig glad
26. Någon/några du alltid har roligt med
27. En bild som du alltid skrattar åt
28. En tokig bild
29. Den nyaste bilden på dig själv
30. Någon du aldrig kommer att släppa taget om

...

Haha vad töntig jag är, jag gör ett till inlägg innan vi ens åkt.
Men just nu är jag rastlös för yasmin tränar och sen ska hon och mamma duscha för hon har också tränat (rör på dököttet emelin) de ska duscha tillsammans .... nejrå, eeeuuuuw, haha jag minns när jag och yasmin alltid duschade tillsammans när vi var små, så brukade mamma smörja in oss med schampo och tvål, jag ville alltid att hon skulle forma mitt hår som en igelkott med schampot i håret och yasmin ville bli formad som pippi långstrump i håret, haha !

5/3-11

Jag orkar verkligen inte träffa någon idag så jag umgås med mami istället, vi drar en sväng tll ikea med yasmin på ett hörn också, äter på max eller nåt och hyr film och äter chipsen som bara legat i skåpet och väntat på att vi ska äta upp dem !

so bad

Min dag har vart bra tills klockslaget slog ... 14.30, för då började en musikal (jag HATAR musikaler, såhär drygt) som hölls på katedralskolan och den var inte den bästa musikal jag sett, jovisst det var bra skådespelare och allt det dära men jag tyckte inte om handlingen, det var om en piga på typ 1800-talet som sökte jobb m.m, inte vad jag är intresserad av direkt, och tänk att musikalen höll på tills 15.45, kul !
Så tyspiskt mig att jag ... somnade. Haha pappa är också så, vi somnar när det bli tråkigt.
Jag och Linnéa hade tänkt att gå på bio ikväll lite spontant men den planen dissade jag efter att ha sett musikalen, jag var rätt trött.

Imorgon ger sig pappa av till iran i förväg, sen kommer ju jag, mamma och sis dit 30 mars, men eftersom pappa är sjukskriven i åtta veckor p.g.a sin axel (han kan ju inte röra den och det är höger axel, ja, han är högerhänt) så det kanske inte är så kul att vara hemma ensam hela dagarna + att han ändå skulle till iran förr eller senare ... MY POINT ! han åker till iran imorrn .....

Mathilda på spanskan, otroligt sexig !
såhär såg elvira ut på musikalen .......
som sagt, jag är som min pappa, vi sparar på ALLA kvitton och låter dem ligga där i plånboken hur gamla dem än är, dessa är från ungefär 1,5 år sen tillbaka gamla ! Bra jobbat Emelin .... dags att kasta bort lite ... eller ?

kötta

Godmorgon, jag har sovmorgon, stor tummen upp för att jag hade det både igår (undantag) och idag !, till 10.45

Som första ämne har jag idrottsprov. Jag satt och plugga hela igår, jag kom hem, tog ut Quattro i 40 min ungefär, och satte mig och plugga fram tills tio ungefär. Inga pauser, så taskig var jag mot mig själv igår.
Ska fortsätta läsa i häftet och plugga på insstuderingsfrågorna på bussen, jag ska nog ta en tidigare buss så jag hinner plugga lite extra också.

Men puss på er ! Ledsen för detta tråkiga och högst ointressanta inlägg ...

smaklig måltid

Nu får ni ett sent/tidigt natt/morgon inlägg (fett fult med de där"/") Hurra ! Haha när vi har fest här hemma så bjuder mamma och pappa hem massa iranier med sämst svenska dialekt så istället för "Hurra" så låter det som om de säger "Hoooora" Haha man ska fan säga till dem ba "Vet du att du säger "hora" just nu, kanske inte så lämpligt, eller hur ? nu när vi alla är samlade ..."
Dem skulle ba "eva ? hur ska man esäga edååå" de där JÄVLA e:na de uttalar efter varje ord, man ba "HALLÅ DET SKA INTE VARA SÅ VI BOR I SVERIGE SKÄRP ER OCH LÄR ER SVENSKA" haha skoja bara, äkta sverigedemokrater "ni förstör vår kultur" vilken jävla kultur, era köttbullar eller ? aha förlåt, ät upp dem själv med lite brunsås och potatis till, släng in en falukorv också, mums! :)


utan tvivel finns ingen tro

Imorse åkte pappa in till sjukhuset för han fick en hjärtinfarkt .... skoja bara (fyfan emelin skoja inte om sånt !) nejmen han ska operera axeln för att ... ASSÅ DET VAR NÅNTING I ALLA FALL !
Eller aa, han har redan opererats nu men han ska ligga kvar tills imorgon så att de kan se hur han mår o.s.v, mamma var rätt nyligen på sjukhuset för att kolla till honom och han mådde braa! :)

Vet ni vad jag hatar ? ska jag skriva vad jag hatar, aa .... FYSIK. Såhär tråkigt + när fan ska jag behöva veta Pascal och Newton, who the fuck cares ? så om jag är på en jobbintervju (nej jag vill inte bli fysiker så inte en sån intervju) tror ni att dem kommer ba "förresten nu när vi väl är gång, vad är newton och pascal, kan du det eller ?!" NEJ DET KOMMER DEM INTE GÖRA ERA JÄVLAR ! .... "hej, jag heter Emelin och har problem med min agressivitet" "Heeeeej Emelin" seriöst, dem låter som robotar, ba "HEEEEEJ EMELIIIIIN ._." okej, hej på dig också ?


What you don't know can't hurt you

Idag hade vi ett gulligt biologi prov som enligt mig gick bra :) det finns frågor i slutet av några sidor, läraren hade typ kopierat dem och satt ihop ett prov, kreativt värre !
Sen fick jag alla rätt på samhällskunskaps provet (32/32) - MVG
Det är vi glada för ! (eller jag men aa, ni fattar, som doktorer alltid säger "hur mår vi idag då ? :), ja, jag mår bra, tack själv då ?)

Men jag ska gå ner och fortsätta plugga religion vettni, sen idrott !
PUSSS ♥
sexig bild, I know !