Fan vad jag svär så jävla dålig stil

Jag erkänner för i helvete, jag har saknat att uppdatera. ska bli sentimental nu.
IDAG har det vart en chill dag. först vakna jag som en normal människa och efter att jag vaknat och alla fixat sig åkte jag och min familj med några kompisar till sollentuna och sedan till en persisk restaurang och ...KÄKA KEBAB! Åh, mat orgasm. förlåt men det är så jävla gott. Fan vad jag svär.
Efter det åkte jag och min familj och dotter till paret vi var där med (som nyss tagit examen, GRATTIS !!!) till pappas kompis marker sen kolla vi på ett hus som såg ut att falla ihop any time, eller i alla fall ladan. My ass att jag tänker flytta dit, om vi gör det tänker jag vara en typisk tonåring dotter fylld med irriterande hormoner som smäller i dörrar, fast man vågar fan inte smälla i dörrarna där, de kommer säkert rasa. fast jag är säker på att vi inte flyttr dit, efter allt jobb vi lagt ner på vårt nuvarande hus så ska vi flytta till landet? nej tack säger vi alla Aslani's (hoppas jag)
IGÅR cyklade jag och en barndomsvän till vårdsätra vik och snackade skit och pratade barndomsminnen.
IMORGON är det Balder Katarina kampen. KÖTTA! Jag ska satsa och låna min syrras "Balder in my heart" t-shirt, fläääschigt.
PÅ ONSDAG åker jag och samma gäng som vi luncha med idag till strängnäs för att fira vår barndomsvän Katrin som tar studenten. det var så längesedan jag träffade henne och hennes syster Sonja så onsdag ser jag fram emot för att inte tala om fredag då det är skolavslutning! Har köpt en fin ljusgrön klänning som jag dock ska klippa och folla, den ska jag har på mig, ska ha på mig den på Katrins student också i brist på annat. Det där med klippningen och follningen är jag lite fundersam över hur jag ska fixa, få se om min goda vän Linnéa kan slita fram sina sykunskaper kanske? Får ta kontakt med henne idag eller imorgon.
PUSS !

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback