midsommar på gotland

Hej. Har hört att det ska regna hela veckan i uppsala då jag är i gotland. Vilken tur man kan ha då. Igår kollade jag väderprognosen för uppsala och det var tydligen kraftigt regn 30-40 mm och vind osv. medan det var sol i gotland och vi låg och solade allihopa på altanen. Sedan drog vi till stranden. :)
Igår kväll ringde även min syssling Sina och sa sedan att han skulle ringa tillbaka om 7 timmar (00.00 för oss och 02.30 på morgonen i Iran) så jag var nästan övertygad om att han inte skulle ringa men det gjorde han. Exakt 00.00. Jag hade en diskussion med mina föräldrar just då så det var skönt att han ringde. Han sa att "Look, it's 3 in the morning and I'm talking to you and I like it" gulligt. Vi är fett kära, han är min pojkvän, incest. skämt åsido så älskar vi varandra för att vi är FAMILJ.
Min mamma & pappa ropade på mig för två nätter sedan och meddelade att de erbjuder mig en resa till London själv i en vecka eller så till min morbror och hans fru för att jag skött mina studier. Konstigt nog blev jag inte över exalterad utan jag var/är osäker på om jag vill åka. Eftersom jag mest av allt vill till Iran (det blir inte av även om de vill skicka mig, de vågar inte skicka mig själv till Iran jag kan bli kidnappad och jag måste mellanlanda, inte säkert land) så nu håller jag på att undra om jag åker till London om 1-2 veckor, kommer jag få åka till Iran nästa sommar, eller på vintern kanske? aja, jag kan återkomma om det när jag vet. Pallar inte fråga nu och skriva i samma inlägg. De har fullt upp med midsommar mat osv. Apropå midsommar ...glad misdommar. :) puss!
Just det, när jag pratade med min syssling igår sa han att han skulle till usa om några veckor, han kanske skulle kunna stanna förbi London en dag eller så, han skulle kolla flygen och ringa mig idag. Vi får la se.

På måndag ska jag och min syster träffa barndoms-
vännen Tilde som är i mitten på bilden, längesedan.

kommentarer
posted by: Viktorija

Hejsan igen!

Frågade för ett tag sedan om du kunde rösta på mig i en tävling, ville bara tacka så mycket och fråga om du möjligtvis skulle kunna tänka dig att lägga ännu en röst på mig? Vore evigt tacksam fina du! <3

Länk: http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=viktorija+ackar

2011-06-25 @ 19:39:39
hemsida: http://behindthecamera.webblogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback