slipper 8an

Fan vad grymt väder det är. Har vart ute i trädgården med yassi och pappa och rensat ogräs, fick färg åtminstone så det var inte helt förgäves och musiken var på hög volym, inte brydde vi oss om grannarna. Tror vi jobbade i nästan 2 timmar. Har hunnit tagit en dusch och ser att pappa fortfarande jobbar, har bett honom ta en paus eller så men icke sa nicke, det tar aldrig slut påstår han. Vill han få någonting gjort så får han någonting gjort.
Ikväll bär det av till vattholma till vänner. Får hoppas på det bästa. Annars tills klockslaget är det rätta så vet jag inte vad jag ska hitta på, chilla antar jag FÖR DET ÄR JU FAN SOMMARLOV! Jag var tvungen att skriva det i stora bokstäver för att få lite mer effekt, så ni ska läsa det som om jag är hyper (vilket jag egentligen inte är) OKEJ MOVING ON!
Igår kväll tog jag igen 2 vampire diaries avsnitt, tror jag missat en hel del ändå, inte bara två och jag vet inte om jag tryckte på rätt klipp eller, haha. aja det får bli som det blir jag hänger i alla fall med på de avsnitt jag ser på nu. Intresse klubben antecknar. men hejdå :)
P.S jag höjde mitt betyg i 5 olika ämnen! Ett av dem var fysik !!!

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback