Sometimes you have to speak quieter to see who's really listening

Igår var en sorglig dag. Mina kusiner och deras föräldrar åkte till canada, många tårar fälldes och jag hatar att jag är en sådan känslomessig människa. Antar att det kan vara bra också eftersom jag har mycket kärlek inom mig och det har jag fått höra av många i min familj men ur min synvinkel, eftersom jag måste gå igenom känslan och tårarna, så suger det. Nog om det.
Igår var jag hemma hos Tina med min syster, där var Mona och Vida också. Vi kollade på Charlie Sankt Clair där Zac Efron spelar huvudrollen och han är så jävla snygg i den filmen. Herregud. Ville helst undvika att låta som ett sånt där Justin Bieber fan men nu fick det blir så. Sen så är jag inget Zac Efron fan men i denna film var han ögon godis.
Medan vi såg på filmen hade vi riktigt godis framför oss, chips, popcorn, kladdkaka, melon, morötter & gurka med dipp och nötter. Allt var riktigt gott. Haha tjock elleeeeeer ...
Men nu måste jag sluta skriva mamma ropar att maten är färdig. Ris med fisk, persiskt ris. Denna maträtt är inte att leka med.
P.S igår kväll fick vi besök av en fladdermus som flög runt i vardagsrummet ..
pappa lyckades tillslut fånga den med ett fiskenät efter att den flög upp till över-
våningen. Alla trodde det va en fågel men nehe, tänk om den hade blivit en vampyr, hoho
skulle inte tacka nej till en Damon i mitt hem

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback