imorgon blir det bra

Igår vid halv elva tiden på morgonen kom farmor och farfar hem till oss, lata jag kände mig för långsam för att stiga upp klockan nio och följa med till flygplatsen, det uppdraget fick pappa och min syster. Väl hemma steg jag upp ur sängen och bemötte de båda med varsin (okej 67) kramar var. Efter att de vart hos oss någon timma åkte de hem till Iran igen, skoja, så gick de och la sig och vila, det gjorde pappa och min syster också och till och med jag, som fått sova till halv elva gick också och la mig och gissa vem som sov längst av alla? PAPPA, skoja ..igen. det var jag. Tjejen som fåt sova längst av alla sov i tre timmar till.
Till kvällsmat åt vi ris med grillad kyckling och vid sidan om gjorde jag en stark röra med kräft stjärtar som blev väldigt uppskattad, (förvånade mig med tanke på att jag improviserade, bara hällde i massa saker) den blev mest uppskattad av farmor och farfar och av dem var den mest uppskattad av farfar. Eftersom jag älskar stark mat så kryddade jag den såklart starkt, eller krydda gjorde jag kanske inte det var snarare stark salsa sås, kanske inte låter så gott i era ...ögon? men det var gott. Efter att alla ätit sig mätta och glada och gjort lite annat så hade vi glass party i köket. Tog fram all glass vi hade så satt alla där (förutom min syster, mobbad) med varsin skred/gaffel (ja gaffel går också bra) och åt av de olika smakerna. smakerna var hallon, vanilj, vanilj med nåt lila i?, vanilj med choklad sås i och en med bara choklad. tjocka familjen höhö.
Idag ska jag möta upp Linnéa i stan för att bara tralla runt, gav henne den spontana idén att vi kan bara sätta oss på en främmande buss och bara åka tills det faller oss i att stanna. spontant är bra till en viss grad tycker jag. Linnéa hade även ett sug för att fota så hon tar med sig sin systemkamera så lite bilder lär det väl bli, vet inte hur jag ska få tag i dem sen för planerna är fortfarande oklara om hur det blir efter stan osv. men om det blir några bra bilder så ska jag försöka få tag på dem, one way or another, dramatsikt värre. puss!
Några bra bilder på hur mitt hår blev efter klippningen har jag inte,
vet inte om ni märker skillnad på bilderna men min lugg är kortare
(kan dra fram den så det blir en sådan där typisk lugg) och
jag klippte etapp (hur det nu än stavas)

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback