8 juli

Hej, headern ni ser är tillfällig. En av de där exempelbilderna som alltid finns på datan. Men jag tröttnade på den andra headern eftersom den var ful och det eftersom den var gjord i sista sekund. ska uppdatera er lite med vad jag haft för mig sen sista uppdateringen, till er som fortfarande läser min blogg.
I tisdags var det en dag, vid namn tisdag, vi gjorde ingenting, vi var hemma och åt världens godaste mat, Anna, Mats fru lagar världens godaste mat, jag överdriver inte, kommer fan vara ett fetto när jag kommer hem. Flera av folket som jobbar på hostelbookers har smakat av Annas mat och vill hela tiden att vi ska säga till Anna att laga och ta med till jobbet. så god är den ..stark också, feta pricken över i:et right there.
I onsdags gick jag och Anna på en promenad och kollade runt, Anna fick fotmassage också, jag ville inte, vill inte att någon ska ta på mina fötter och gnida runt eller vad de nu än gör.
Igår åt jag Mats och de andra som var i vårt team på tävlingarna i tisdags (event grejen jag snackade om) lunch på värsta fancy restaurangen, lite väl fancy dock ...sen efter dagens slut gick jag och Anna på stan. Hittade en skinnjacka, men jag tyckte att den var för dyr och det var den första affären jag gick in i så jag ville kolla runt lite mer, herre gud vad de tjatade. "no buy it buy it, we give you a lower price, this is the best leather!!!" damp ...nejmen jag lyckades få dem att sänka jackans pris från 170 pund (1700 kr) till 80 pund (800 kr) Anna var helt paff över hur jag lyckades sänka jackans pris sådär mycket själv. men det kändes inte rätt att köpa den första fina jackan jag ser så efter en stunds "buy it buy it" så  lyckades jag och Anna slita oss därifrån ..även fast ena mannen kom efter oss när vi till och med gått ut ut affären. Det var i nästa affär jackan köptes. Det är som en vinter jacka. Den jackan lyckades jag sänka från 170 pund till 140, sedan från 140 till 120, sedan från 120 till 100, alltså 1000 kr. även nu var Anna paff, haha visste inte att jag kunde. medan jag höll på att prova jackan ytterligare och skulle ta fram plånboken osv. så hade Anna betalat den, visade sig att hon och Mats hade kommit överrens om att jackan skulle bli en tidig födelsedags present till mig eftersom jag åker hem innan. Världens snällaste, dock tror jag att jag ska byta jackan mot en annan för samma pris eller lägre om jag lyckas fixa det, haha. För denna är för varm ändå + modellen sitter för löst.
Jag köpte, för egna pengar, en svart tröja som jag blev kär i i sverige men mamma sa att jag inte skulle köpa eftersom jag skulle shoppa i london. så fanns den där på H&M. Jag köpte också ett vitt linne som har typ ...hål, svårt att förklara. Jag visar bilder på allt när jag kommer hem och har sladden och allt. Anna bad mig köpa två sminkväskor till henne eftersom jag så gärna ville ge henne någonting efter att hon betalat för jackan. så det köpte jag till henne, för ett billigt pris dock men hon begärde inget mer. Idag vet jag inte vad som ska göras, det är sista dagen på jobbet och det är sorgligt, kommer sakna alla, alla har humor, skrattar hela tiden, skämtar, är snälla osv. fan vad tråkigt att dra. Får ta vara på sista dagen.
Imorgon ska jag och Anna på stan igen. puss!


kommentarer
posted by: yasmin♥

HAHHA jaa faktiskt xD å farzaneh tog upp dedär me att jag blocka henne från fb..man ba okeeeej släpp taget, move on...

älskar dig också pluttis! (ja du e en PLUTT)

2011-07-09 @ 21:05:49
hemsida: http://yasminlikeaflower.blogg.se/
posted by: yasmin♥

hahahah han ba mano az fb vardashti?? hesabeto miresam eller nåt sånt å sen börjar hon snacka om att blocka nån är faktiskt otrevligt lalala sen kom hon till mitt rum senare å ba "jag förlåter dig, var inte ledsen" HAHAHHAA jag ba vadå ledsen?? xD mamma höll på skratta ihjäl sig.. xD

2011-07-09 @ 23:06:48
hemsida: http://yasminlikeaflower.blogg.se/
posted by: yasmin♥

ahahhahaha visst? xD hon tog verkligen illa upp..hahhaha rätt åt'na!! me sina jäkla statusar: "allt är så jobbigt just nu! fråga inte!!!!!!!!!!!!!" man ba VARFÖR SKRIVER DU DE SOM EN JÄVLA STATUS DÅ DAAA????

2011-07-09 @ 23:14:08
posted by: yasmin

lägger till dig på efacebook igen nu så vi kan chatta...you better acceptera annars blire pinsamt....hehe...

2011-07-09 @ 23:15:55

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback