4 juli

Hej. Nu sitter jag på min morbrors jobb, har fått lera mig om SEO, hostelbookers, min morbror tjänar mycket bra med pengar och det är en anledning till varför jag ens kunde tänka mig att jobba här, för jag vill också tjäna pengar ner jag blir vuxen och får ett jobb ...hehe, så det gäller att knyta kontakter.
Igår kom jag fram runt tre men det tog lite längre tid att komma ut eftersom en man hakade upp dig på att jag var så ung och flög ensam så han ville vara säker på att någon möter upp mig så han fick ringa till min morbror för att vara säker så jag fick sitta där och vänta i ungefär en kvart. Efter det tog jag Mats och hans fru Anna tunelbanan hem till dem, de bror i holborn. (Kan lägga upp bilder efter inleggets slut.) Efter att vi kommit hem drog vi ut och åt på en restaurang, italiensk tror jag att den var. Sedan gick vi på bio och såg x-men. minns inte vilken men det var ner allt borjade. tvåan tror jag. Den var bättre än jag trodde för jag är inte så intresserad av action filmer egentligen. Sen drog vi hem och pratade lite sen sov. Idag jobbar jag till fem sen vet jag inte vad vi hittar på. Imorgon har de event här på jobbet så vi ska samlas i teamen klockan två efter att ha jobbat och så köper pizza och läsk och har pickinck i parken och "leker" och njuter av solen. Apropå solen, den strålar sådan härlig värme.  
Jag och Mats gick ut och åt lunch och det var asvarmt och igår, vid 7-8 tiden på kvällen var det inte sol men det var fortfarande varmt, gick i linne.
onsdag-fredag jobbar jag. På lördag eller torsdag ska jag och Anna ut och shoppa. Mitt mål är en skinnjacka. Kommer inte hem annars, skämt åsido så vill jag verkligen hitta en och de har bättre affrärer här. puss!
Just det, efter att vi vart i parken imorgon kommer Anna och hämtar upp mig så ska vi gå och shoppa lite

(inte tagit bilderna själv)
kommentarer
posted by: kurdisk muslimsk tjej <3

fina bilder<3

2011-07-07 @ 05:32:39
hemsida: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback