greeeceeeeee

Har helt glömt bort att nämna att jag åker till Grekland- kreta med klass 9a(min)&b imorgon bitti! där stannar vi i en vecka och solar badar, sjunger dansar på klubbar och har konsert. kommer nog bli en jätte härlig vecka :) hoppas jag i alla fall, haha. ska bli speciellt skönt att komma bort från kylan och sedan (för hoppningsvis) komma hem med en frän bränna till vintern! (hatar ordet frän meeen nu fick mitt ordföråd ta del av det ..ordet, wtf?) hoppas ni inte fryser allt för mycket här i sverige och att ni tar er igenom skoldagarna smärtfritt haha. puss!
vet inte om ni minns men jag hade skrivit i ett inlägg att jag velat ha en
tröja men som jag inte visste vart jag kunde hitta och äntligen har jag hittat
den, på ginatricot fanns den alltså!
blir nog inga mer inlägg från mig på en vecka, sköt om eeeeer ♥

Love is a bitch, pain is a whore and misery is the motherfucker that wont leave you alone


17

17. En ovanlig bild
skulle nog inte kalla denna bild normal i alla fall ...

don't cry because it's over, smile because it happened

Ledsen för seg uppdatering, ursäkten går till er om faktiskt bryr er. Men jag har mina anledningar, min "bror Ryan var här så han var prio ett så om jag var med honom brydde jag mig inte alls om bloggen sen nu i lördags åkte han hem och jag har mått så jävla dåligt så det inte är sant. Pappa drog till med samma grej som när jag var körd efter iran resan att "om du sköter dina studier bättre och är en bra dotter skickar jag dig till canada i jul, jag och mamma ska lägga undan pengar till dig och prata om det" hoppas att jag klarar det, är mer övertygad denna gång eftersom inför iran hade jag knappt en månad på mig och lyckades höja mig i fem ämnen, nu har jag fem månader på mig att höja mina betyg. hoppas allt går bra, det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse om det blir så att jag får åka i jul. Dock har jag ju mina up's and down's hela tiden då jag ena sekunden tänker skit negativt sen den andra är jag positiv om saken, att jag vill till skolan så jag kan bevisa att jag är duktig osv. men de negativa tankarna har en tendens att dra tårar ur mig och jag vill inte skapa en scen i skolan så jag försökte hålla tillbaka riktigt hårt imorse men misslyckades efter ett tag men det blev ingen big deal, kände mig rätt bra på att dölja det förutom för Alva.
Så situationen jag är i nu är inte den bästa men jag ska försöka vara stark och kämpa.

Pratade med Ryan i telefon för ett tag sedan, våra konversationer är nästan aldrig normala, vi satt och kallade varandra för "asshole, dousche bag, bitch, fag" osv. haha. OCH VI MENADE DET VERKLIGEN !!!!!!!!!!!!! skämt åsido så älskar jag Ryan mest på denna jord. Fanns en del av samtalet då jag tyckte att Ryan var extremt tråkig så jag hotade med att jag skulle ignorera honom genom telefonen om han inte blev roligare att prata (det var en gång i fjällen då jag frågade honom vad som skulle göra honom arg på mig, han svarade att han inte kunde bli arg på mig så jag försökte bevisa att det kunde han visst bli så jag ignorerade honom och var allmänt arg och elak och han sa att det sårade hans känslor och han vart jätteledsen så tillslut framtåt kvällen kunde jag inte fortsätta), han sa att jag visste hur mycket han hatade det och att han skulle bli ledsen och gråta om jag ignorerade honom genom telefonen (haha?) men jag gjorde det ett litet tag ändå, gick runt i huset med telefonen i handen och gjorde mig en ostmacka, haha kul liiiiv, sen efter ett tag sa jag att jag skulle lägga på (för att kolla om han levde frotfarande) sen skulle han gå på riktigt så vi sa hejdå och han avslutar alltid samtalen md "I love you" och som den irriterande sytern jag är sa jag bara "okay good" för att leka pain in the ass och han svarade att han blev ledsen och undrade hur jag kunde göra såhär mot honom, "are you really gonna do this to me, not say I love you too?" sen sa han att han skulle lägga på och så gjorde han inte det så jag sa amen jag lägger på och efter många och och men så sa jag "okay good, see you :D" så la jag på, haha stackarn, hoppas han inte tror på att jag inte älskar honom. Jag uppmanade honom att ta det lugnt han ba "WHAT DO YOU MEAN TKE IT EASY YOU DONT LOVE ME ?!?!" världens sötaste kille.

Bilder från fjällen

pappa, mamma & quattro
quattro om simmar till pappa i vattnen, haha
framme :)
ryan och quattro
pappa & ryan
ryan
från vänster: alex, andré, jag, alex, andré & amandas mamma annemarie,
min mamma och tillsist ryan.
ryan & jag
ryan & jag
mamma, jag och ryan
från vänster: pappa, annemarie, amanda, alex, mamma, jag, ali och ryan
när vi precis vandrat ner från fjällen.
en dag vid ett rivet hus
utanför ett "spökhus"

aja, nu får det räcka med bilder,
ha det bra. puss!

16

16. En bild på dig själv
Haha det går riktigt jävla segt det här ...

jag vet vilken dy hon varit i

Ska uppdatera er med lite bilder som är tagna från grönalund
I kön till en berg och dalbana, det var ett stort steg för Patrik ...
Mer bilder togs inte men bilder från hemvägen togs det lite mer av.
Ryans spontana idé ...
Varför är jag inte förvånad ?
Det här var allså en random man som Ryan tyckte såg cool ut, värsta
body buildern. Han såg mycket större ut i verkligheten.
...
"planking"
Yasmin & Patrik på tåget påväg hem. Nallen som Patrik vann åt Yasmin
fick även vara med på bild, åh vad gulliga de är (spyr ...)


update: Var på stan ikväll med Panthea vid sex till sju sedan spontanade (mitt egna ord nu ..) jag och drog hem till Alva som bor i stan där vi snackade massa sen vid kvart över nio drog jag mig hemmåt och var hemma runt tio. puss!

varför kan jag aldrig komma på datumet ...

För två dagar sedan var jag hemma hos Tilde, hade saknat henne något för jävligt och hennes humor tar kål på mig så det blev en himla bra kväll. Runt elva tiden kom jag hem cyklande genom gottsunda, väl hemma ringde panthea mig och vi pratade rätt mycket faktiskt, hon var väldigt trött men jag tvingade henne att prata med mig ändå för jag väntade på att Ryan och Yasmin skulle komma hem, efter en tag kommer Yasmin och knackar på altandörren (eftersom jag satt ute i altanen) och sa att de hade vart hemma i en halvtimme men trodde att jag sovit över hos Tilde så Ryan hade redan gått och lagt sig, haha fail på hög nivå. Jag höll panthea vaken för ingenting, jaja de är alltid kul att snacka med mig ..ELLER HUR PANTHEA ?!?!?!??!?!
Igår var jag yasmin, patrik och ryan på grönalund hela dagen, påväg hem var minnesvärd. Jag skulle ha träffat min kompis Lina och hennes kompisar den kvällen men jag kom hem för sent och mitt mobil batteri dog så jag kunde inte nå henne. Sucks. När vi var i Uppsala skulle Yasmin & Patrik ba käka på donken snabbt sen komma hem så jag och Ryan åkte hem själva. Den ensamma stunden med Ryan blev dramatsik och väldigt film liknande. Hatar sådant och det lät jag honom veta, men det ändrade inget. När vi nästan var utanför vårt hus stannade vi där och fortsatte prata om det vi hade pratat om hela vägen hem. En sak ska ni veta och det är att Ryan gråter typ en gång om året och han fällde tårar den kvällen och då visste jag att det var illa och tårar fällde även jag. Har aldrig sett honom i det tillståndet och det ska jag försöka att inte utsätta honom för igen, för det gjorde ont. Nog skrivet om det för ni fattar ingenting och det vet jag är jävligt frustrerande.

Från en dag på stan
Ryan
Glass ...för er som inte riktigt förstår vad bilden företäääälleeeer ...

puss!

...

För två dagar sen var jag ryan, yasmin & hennes pojkvän patrik och moe på fyrishov. Det var en väldigt bra dag som spenderades mest i bubbelpoolen. Patrik, yasmin, moe och jag lärde ryan att säga "jag har stor kuk, vill du smaka?" medan han trodde det betydde "jag har stor kuk, riktigt stor" så han satte sig bredvid en random kille i bubbelpoolen och sa det, fan vad vi garvade. offret frågade om han var gay sen fatta han hela grejen efter att vi sagt det. tror inte ryan vet ännu vad han sa där i slutet. men han är en väldigt social människa.
Efter fyrishov drog jag, yasmin patrik och ryan till Mc'donalds och satt där ett tag innnan vi drog oss hemmåt, tror vi var hemma runt elva halv tolv, är osäker på det.
Igår var det ingen nämnvärd dag, idag ska jag nog träffa någon framåt kvällen, puss!

fuck fuck fuck

Nu är jag hemma igen efter att ha vart och fjällvandrat, fiskat, myst med vänner, myst med Ryan pratat ätit god mat osv. idag var jag först på stan en stund med sofia (som nyligen kommit hem från att ha vart i usa ett år), linn, en annan linn och nora sen skulle dem åka hem till sofia men jag bestämde mig för att möta upp yasmin ryan och yasmins pojkvän patrik istället för att visa runt staden för ryan. Fick visa staden själv för ryan ett tag eftersom yasmin skulle hem och hämta en grej och patrik hem och lämna en grej (visade sig att han inte gjorde det, till er carebox...) visade ryan biograferna, domkrykan och allting där emellan, sedan satte vi oss och åt på max, gick runt lite och mötte sedan upp yasmin & patrik. sedan efter ett att ha träffat panthea och lite sånt drog dem och jag hängde med panthea och snackade massa skit helvete som gör mig irriterad till max. just nu är patrik, yasmin och ryan och grillar hos yasmin och patriks kompisar, jag följer inte med eftersom det är yasmin och patriks kompisar. när de kommer hem (vilket lär bli rätt snart) ska jag och ryan se på paranormal activity 2, yasmin kollar inte för hon är feeeeeeeeeeeeeeeeeeg. sen är väl jag och ryan uppe till halv fem och snckar och sånt som vanligt ..puss!

Bilder från resan till fjällen och lite annat
Först får ni liite bilder fårn min födelsedag ..lite sen haha
Middagen, samma som förra året haha, variatioooooon verkligen
Pappa, mamma, faster Maryam och farfar på bilden
Faster Maryams man Rama och pappa
fick ett grattis från Quattro, om han ens fatta haha

Fjäll resan:

påvägen dit
påvägen hem ..haha många bilder eller huuur??? nej men vi tog mest med
ryans kamera så om jag lyckas få tag på dem lägger jag upp dem, samma
med bilder från min födelsedag, de är tagna med min faster Maryams kamera

puss & hejdå ♥

fjällen

Om några minuter åker jag till fjällen mned de som jag har nämnt ska komma därför vet jag inte hur det blir med uppdateringen så om ni inte får något inlägg på 5 dagar eller mer så vet ni varför, puss!