VALBORG

Snart ska jag börja göra mig i ordning för att sedan möta upp mina vänner på Ica Norby. Vi ska handla lite ätbara saker till stadsparken. Får se hur länge jag blir kvar på stan. Jag är egentiligen inte så värst peppad på hela valborgs - grejen iår, konstigt nog. Men vi får se, kanske blir skit kul ? Sen är det ju majbrasan och det tycker jag är så mysigt :)
Jag tänker ha på mig mina nya shorts som jag köpte från cubus igår. Ljusa och sönderrivna.
Haha, jag var så rädd för att det skulle bli dåligt väder igår kväll så jag drömde att det regnade och jag hade mina shorts på mig och frös ihjäl, sen råkar jag vakna från drömmen, vänder på mig lite och somnar om. Och gissa vad jag drömmer ? ... Att det regna och jag frös arslet av mig. Jag börjar se ett mönster (nej det gör jag inte alls)

Middagen med pappa och syster igår kväll var mysig som jag trodde :) Vi åt på tavernan !

Vill ni veta förresten varför jag gör såna där sträck och inte bara trycker på enter för att hoppa ner några steg ? Ja, jag tänker låtsas att ni vill veta. För min blogg är fuckad så det går inte, när man trycker "spara och publicera" och sen går in på sin blogg för att läsa inlägget (jag gör alltid så) så är det ihopsatt i alla fall.

Hoppas ni får en trevlig valborg ♥

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback