everything I do, I do it for you

Dålig uppdatering, men sånt händer. Jag har inte riktigt vart på humör, när jag trodde att det ena var över kom ett nytt lass med smärta av andra anledningar.

Kör på en klassisk "idag" uppdatering. IDAG har jag gått till skolan och känt avunden av att mamma åkte till London igår till sin bror klättra på mig. Hon kommer hem på söndag så det är ingen långvarig resa.
Pappa är i avesta (mobbat ställe) och jobbar så han sover över där på ett segt hotell. Han ska jobba där imorgon också så vad är meningen med att köra bil hem 1 h, komma hem sent, efter ett tag gå och lägga sig och sen gå upp tidigt på morgonen för att köra bil i ytterligare 1 h och sedan köra hem igen samma dag.
Alltså, det resulterar till att jag är ensam hemma med min syster och hund. FF (föräldrar fritt) som de skriver i Eva & Adam boken (SOM JAG LÄSTE NÄR JAG VAR MINDRE OCH INTE NU)
Mer idag ...jaaag, ASSÅ DET VAR EN VANLIG JÄVLA SKOLDAG JAG PALLAR INTE SÅNT HÄR !

IMORGON ska jag pappa och min syrrellisyrra äta någonstans ute, för att vi är ensamma helt enkelt, lite mysigt sådär :) Finns inte mycket som jag skulle vilja göra än att umgås med min familj. Om mina vänner vill att jag hänger med dem men mamma och pappa samtidigt erbjuder en middag ute tillsammans med oss så föredrar jag nog det.
Min pappa och jag har en speciell relation, jag har ärvt många av hans gener så vi är nästan precis likadana. Även väldigt obetydliga egenskaper har vi gemensamt, som att vi när vi lägger oss och har ett glas vatten som är riktigt kallt, så dricker vi en klunk, men måste genast ha mer igen. Jag påstår inte att ni inte också har det så också men det var bara ett exempel på hur lika vi kan vara i helt obetydliga saker.
FAN vad jag älskar min mamma och pappa (min syster får ingen kärlek, JAG HATAR DIG ♥)

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback