day off

Hej töntar (no offence)
staden med pf igår var trevlig med en del serious talk som behövdes. Vet ni var vi pratade? På donken ...donken.
Jag beställde en Mc'feast eller vafan det nu heter, på bilden är den värsta stor sen öppnar man lådan, vad ser man? EN STEN, asså en hamburgare lika liten som en sten om ni inte fatta. Jaja, jag tänker inte klaga eftersom jag blev riktigt mätt på den, pommes och en cola.
Efteråt drog vi till... den där ån, fyrisån? Aa så kan den ha hetat, uppsala bor man i jovisst !
På bussen hem får jag ett sms av Pavlos som undrar om jag hänkar till stadsparken för picnik, gick med på det för jag bestämde mig för en day off, har pluggat hela veckan, en dag kan du väl ge mig (denna "du" är jag själv, svär jag har schizofren) Eftersom jag bor granne med Pavlos och hans tvilling Aliki så räckte det med att cykla dit på tre minuter så var jag framme, vår andra vän Elvira som bor granne med dem följde med oss och vi cyklade till ica norby och köpte massa onyttigheter. Sen cyklade vi vidare till stadsparken och sen inträffade olyckan, karma på hög nivå. Jag och Aliki cyklade bredvid varandra då Aliki säger "asså du vet cykelolyckor?, de är inte så farliga som man tror, de ser hemskt ut från avstånd men egentligen så är det inte så " Jag: " det kanske du har rätt i.. aa"
Så cyklar vi i tre minuter så slirar mitt cykeldäck mellan trotoar och väg och jag faller omkull och skrapar upp knät och mina jeans... mina fina jeans, FML
haha, vi hade köpt läsk (som låg i min cykel korg) så den ramlar ut och rullar ut mot vägen så kommer det en taxi och alla "NEEEEJ LÄÄSKEEEEEN" som om våra liv stod på spel, men bilen stannade och körde runt.
En tant som bodde på andra sidan gata hade sett olyckan och kom ut barfota typ och frågade vad som hade hönt, om jag behövde något o.s.v jag: "har ni plåster..........?" så efter ett tag kom henne man antar jag ut med servetter, plåster och sprit, jag använde spriten och till min förvåning sved det inte, sen när han skulle gå, fett äckligt han ba "här, jag kan ta servetterna" som var täckta med blod? wtf, who does that. Schysst ! Jag fick t.o.m behålla spriten och alla hans servetter. Regnet började falla precis när jag ramla omkull, haha... tur? Enligt alla åskådare (dvs Aliki, Pavlos, Ronja (som vi hämtade) och Elvira) så hade jag typ flugit över cykeln och rullat som james bond. Men det gjorde inte så ont jag fällde inte ens nån tår.. bara låg där tills jag fick hjälp upp. Smidig tjej !
Väl framme vid stadsparken mötte vi upp Emma !

Bilder från när jag var med pf
änder med för mycket fritid känns det som, eller äter de mat?
Pf's bror Arash's keps som han egentligen skulle komma och hämta
upp men det gjorde han aldrig så den gick vi runt med !
Försöker leka cool ....
Pf's hår.. jag va tvungen hennes hår sa att jag skulle ta bild, mucka inte.

Bilder från picnikeeeeeeen... några få bara, precis om det blev få bilder av stunden med pf
hej vi är nyttiga barn hejdå
men han ville så gärna ... höll på och hosta ashögt och skit för att
någon skulle kolla åt hans håll... attentionwhooore ?

Där tog det slut, dock har jag några videos från när jag var med panthea men palla ladda upp.
Juste, jag har videos från iran också... ska nog ladda upp några någon gång, för er intresserade.

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback