retard

okej jag är fett sur... FETT SUR så... läs inlägget på egen risk !!!!!! okej nej det är inte så seriöst, jag skulle gå på oovoo (som skype) med min syssling sina, så skulle jag ladda ner det så leker datan retard.
Igår snackade vi på oovoo på en annan dator, allt funkade bra (förutom att man bara såg och hörde mig, han svarade via fb) men när vi tänkte snacka på oovoo ikväll använder mamma datan (fuck you.. nej jag älskar dig mamma) så vi kom överens om att han skulle va inloggad tills mamma blev färdig för att han inte har nåt liv, så loggar jag in... OCH HAN ÄR INTE INLOGGAD !!!! haha fan vad desperat det här låter, som om jag är flickvännen och han min pojkvän och vill bli av med mig och jag rå dampar, ba "VARFÖR SVARA DU INTE I TELEFONEN FÖÖR ??!?! ÄR DU MED HON ELSA ELLER ?!?!??!?!?"

ännu ett sånt där sträck för att fly från desperata flickvännen....
anyways, jag har pluggat idag, fått hjälp med svåra upg. av pappa.
vi var bjudna till en iranie gathering för middag, jag ville helst inte komma men blev tvingad att titta förbi en stund, jag var ute med Quattro just då så jag fick vandra hem och cykla dit sen, egentligen ville jag plugga fysik men jag flydde sen för att göra det efter en stund. Har pluggat hela dan typ, lite pauser här och där.
MEN PUSS OCH HEJDÅ NU !!!!!!!!!! (asså låt mig va, jag kanske vill ha ett x antal frågetäcken? LÅT MIG)

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback