dilemma

Jag tänker inte ursäkta mig för min dåliga uppdatering för jag har mina anledningar, anledningar som fått mig att gråta som aldrig förr och som resulterade till att jag är hes just nu och att jag fick ont i lungorna och i bröstet.
Ni vet egentligen varför jag är ledsen och det har med iran att göra, inte bara att jag saknar folket där utan hela staden som är som 10 st. stockholm och det lyser överallt i olika färger, höga skyskrapor och det är tät trafik och tutande och folk är sociala i trafiken även om de inte känner en, det kan vara extremt underhållande. Och precis allt det jag beskrev saknar sverige, jag kommer tillbaka och det är fram för allt kallt och det är grått, brunt och trist, massa fula åkrar och vissna träd och folket kan vara riktigt tråkigt och det finns inga fina ljus på kvällarna och folk i stort sätt ignorerar en i trafiken. Det beror ju på från person till person vad man gillar för slags samhälle och eftersom jag skriver detta inlägg så skriver jag vad jag gillar, och det är IRAN.
Jag pratade med mina föräldrar om allt detta och bönade och bad om att få åka till iran i sommar, pappa sa att några av våra släktingar från canada och abu dhabi skulle komma så han visste för det första inte hur han skulle klämma in det men sen tog han till med att han skulle skickat mig med nöje om jag hade haft bättre betyg, och en grej ska ni läsare ha klart för er, och det är att jag inte har dåliga betyg, jag har normala betyg (några vg och resten g och ett mvg) det skulle jag inte kalla dåligt men pappa strävar efter det bästa och det gör förstås jag med men det är bara att kämpa på.
Jag svarade att "men om jag höjer alla mina betyg ett steg (g-vg, vg-mvg) så har jag 7 mvg och 6 vg, om jag klarar det tills vi får slutbetygen inför sommaren, får jag åka då?" Pappa blev nöjd med förslaget och jag bestämde mig för att jobba stenhårt varje dag fram till sommar, och då menar jag STENHÅRT, och inget "nej men det är ju påsklov då vilar jag, nej men det är ju heeelg" till och med då tänkte jag plugga. Båda trodde att det var 6 veckor kvar, jag började plugga matte redan samma natt till 23.00 drygt.
Men så har vi vår fysik lektion idag, så läraren börjar snacka om när de ska fylla i våra betyg, och då är det tydligen 15 maj. Hur fan ska jag hinna? Jag har alltså 2 veckor på mig och några få dagar, hur ska det gå till?
Jag måste prata med pappa om detta (som just nu är på sina marker med sin kompis) och försöka få honom att kompromissa och förstå. Jag tänker erbjuda honom en deal att om jag inte är uppkäftig och käftar emot en enda dag fram till sommaren (jag kan ju vara rätt bra på det, och han gillar det inte...vem gör) och jobbar stenhårt varje dag fram till sommaren och han verkligen märker skillnad, får jag åka då?
Vi får se, men jag är riktigt nervös för att det inte ska bli av, att jag inte får åka (även om jag skulle höja mina betyg och fixa allt jag skrev där uppe så är det inte 100 % säkert att jag får åka, för de måste se hur de kan klämma in det med tanke på att några av våra släktingar kommer i sommar + att mina sysslingar som jag längtar mest efter har en usa resa de måste göra var 5-6 månad - vet inte varför, nån konstig grej - så vi måste ju försöka klämma in mig och min syster - som också följer med om jag grejar "det här"- när de är i iran)

Irans underbara färger på natten, saknar något förfärligt ...

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback