did i make it that easy to walk right in and out of my life ?

Hej.
Valborg var inget märkvärdigt. Bara massa fulla ungdomar på stan som skrek och höll på, asirriterande. (fast det vet ni nog för alla var typ på stan)
På Ica-Norby köpte vi chips, saft, läsk och choklad. Godis köpte några andra av våra vänner som redan var i stan.
Aliki och Pavlos hade med sig extremt mycket pastasallad också och Elvira hade gjort en mortotskaka (SÅ JÄVLA GOD !!!) Efter att vi suttit och tjockat oss gick jag, Ronja och Linnéa och mötte upp Nora och Linn och deras kompisar som jag och Linnéa inte känner alls. Bara Ronja som stött på dem någon gång. "Världen är liten" citatet fick sägas när en av Noras kompisar Annelie påstod att hon kände igen mig och kom sedan fam till att vi gick hos samma dagismamma. Trevligt att träffa henne igen.

Det blir ingen majbrasa ikväll för jag har inte orkat planera något.
Yasmin är hos sina kompisar och sover över och just nu är pappa hemma hos någon kompis så jag är ensam hemma med Quattro. Fan vad tråkigt jag har också. Plugga fysik måste jag också göra. Faktiskt så var jag så tråkig att jag åkte hem själv runt kl. 15.00 för att jag kände mig tvungen att plugga fysik, nörd.

Imorgon blir det att städa hela huset med min syster för att göra mamma glad när hon kommer hem, så hon slipper tänka att nu måste jag städa för att allt är smutsigt. Brukar vara så med henne, helt plötsligt tar hon fram moppen och börjar moppa golvet ..."Men ser du inte, det är ju fläckar ver hela golvet !" ...men det är ju inte det, kanske några få men jag skulle aldrig palla, haha.
Det blev inga bilder från valborg i år och om jag minns rätt så blev det inga föra året heller !

Jag saknar pappa redan som bara vart borta några timmar, och för
att inte tala om mamma. Jag förstår inte varför jag helt plötsligt blivit
så fäst vid mina föräldrar. Jag älskar dem så mycket helt enkelt och
har börjat uppskatta sakerna de gör för mig mer nu. Kan bero på att
jag såg de där videorna från när jag och min syster var små, förstod
hur mycket tid de la ner på att få oss att inse att vi älskar dem och att
hålla minnena vid liv. Och den där där videon pappa gjorde till mig när
han la till en melodi i bakgrunden var så obeskrivligt kärleksfull och den
var så obeskrivligt fin att jag inte kan förklara hur mycket jag uppskattar
och älskar honom för att han har det hjärtat han har. Mammas hjärta är
precis lika stort och jag uppskattar det precis lika mycket ♥
'

VALBORG

Snart ska jag börja göra mig i ordning för att sedan möta upp mina vänner på Ica Norby. Vi ska handla lite ätbara saker till stadsparken. Får se hur länge jag blir kvar på stan. Jag är egentiligen inte så värst peppad på hela valborgs - grejen iår, konstigt nog. Men vi får se, kanske blir skit kul ? Sen är det ju majbrasan och det tycker jag är så mysigt :)
Jag tänker ha på mig mina nya shorts som jag köpte från cubus igår. Ljusa och sönderrivna.
Haha, jag var så rädd för att det skulle bli dåligt väder igår kväll så jag drömde att det regnade och jag hade mina shorts på mig och frös ihjäl, sen råkar jag vakna från drömmen, vänder på mig lite och somnar om. Och gissa vad jag drömmer ? ... Att det regna och jag frös arslet av mig. Jag börjar se ett mönster (nej det gör jag inte alls)

Middagen med pappa och syster igår kväll var mysig som jag trodde :) Vi åt på tavernan !

Vill ni veta förresten varför jag gör såna där sträck och inte bara trycker på enter för att hoppa ner några steg ? Ja, jag tänker låtsas att ni vill veta. För min blogg är fuckad så det går inte, när man trycker "spara och publicera" och sen går in på sin blogg för att läsa inlägget (jag gör alltid så) så är det ihopsatt i alla fall.

Hoppas ni får en trevlig valborg ♥

the secret i the answer to all that has been, all that is and all that will be

Jag rekommenderar att ni tittar, kanske inte på hela men en bit,
tills det inte intresserar er mer

everything I do, I do it for you

Dålig uppdatering, men sånt händer. Jag har inte riktigt vart på humör, när jag trodde att det ena var över kom ett nytt lass med smärta av andra anledningar.

Kör på en klassisk "idag" uppdatering. IDAG har jag gått till skolan och känt avunden av att mamma åkte till London igår till sin bror klättra på mig. Hon kommer hem på söndag så det är ingen långvarig resa.
Pappa är i avesta (mobbat ställe) och jobbar så han sover över där på ett segt hotell. Han ska jobba där imorgon också så vad är meningen med att köra bil hem 1 h, komma hem sent, efter ett tag gå och lägga sig och sen gå upp tidigt på morgonen för att köra bil i ytterligare 1 h och sedan köra hem igen samma dag.
Alltså, det resulterar till att jag är ensam hemma med min syster och hund. FF (föräldrar fritt) som de skriver i Eva & Adam boken (SOM JAG LÄSTE NÄR JAG VAR MINDRE OCH INTE NU)
Mer idag ...jaaag, ASSÅ DET VAR EN VANLIG JÄVLA SKOLDAG JAG PALLAR INTE SÅNT HÄR !

IMORGON ska jag pappa och min syrrellisyrra äta någonstans ute, för att vi är ensamma helt enkelt, lite mysigt sådär :) Finns inte mycket som jag skulle vilja göra än att umgås med min familj. Om mina vänner vill att jag hänger med dem men mamma och pappa samtidigt erbjuder en middag ute tillsammans med oss så föredrar jag nog det.
Min pappa och jag har en speciell relation, jag har ärvt många av hans gener så vi är nästan precis likadana. Även väldigt obetydliga egenskaper har vi gemensamt, som att vi när vi lägger oss och har ett glas vatten som är riktigt kallt, så dricker vi en klunk, men måste genast ha mer igen. Jag påstår inte att ni inte också har det så också men det var bara ett exempel på hur lika vi kan vara i helt obetydliga saker.
FAN vad jag älskar min mamma och pappa (min syster får ingen kärlek, JAG HATAR DIG ♥)

tusen tack till dig pappa

Ännu en video, ni ska bara veta hur mycket pappa har filmat mig och min syster, hela familjen över huvud taget !
Sjukt mycket, även sådant som kan verkas onödigt när man filmar men sen när man får se på filmerna från t.ex en fest som vi hade haft i Iran när jag var 5 år så uppskattar man verkligen att min mamma och speciellt pappa filmade så pass mycket som de gjorde.
Här är en video från när jag och min syster var i parken och lekte.

Igår var jag mamma och pappa i Enköping och grillade hos några vänner, Yasmin var hos en kompis.
Pappa ville verkligen att jag följe med eftersom jag inte hade några andra planer så jag gjorde det, han uppskattade det verkligen.
Jag som trodde att jag hade blivit för gammal för påskägg fick ett imorse av mamma och ett armband också !
Bilder tog jag inte, alla vet hur godis och hur ett påskägg ser ut och armbandet var svart med lite hjärtan på.
Om 45 minuter lite drygt eller mindre så åker vi i familjen till Stockholm hos några vänner och firar påsken där, får se hur kul det blir från en skala 1-10
PUSSS ♥

Ingen älskar mig som du pappa

Den här videon gjorde pappa till mig när jag var 2 år så jag kunde se på den när jag blev äldre. Han tog bort ljudet i bakgrunden och satte dit en melodi istället. Detta endast för att han kände att han hade filmat och tagit bilder av min syster mer den dagen.
Ingen älskar mig som du pappa.


day off

Hej töntar (no offence)
staden med pf igår var trevlig med en del serious talk som behövdes. Vet ni var vi pratade? På donken ...donken.
Jag beställde en Mc'feast eller vafan det nu heter, på bilden är den värsta stor sen öppnar man lådan, vad ser man? EN STEN, asså en hamburgare lika liten som en sten om ni inte fatta. Jaja, jag tänker inte klaga eftersom jag blev riktigt mätt på den, pommes och en cola.
Efteråt drog vi till... den där ån, fyrisån? Aa så kan den ha hetat, uppsala bor man i jovisst !
På bussen hem får jag ett sms av Pavlos som undrar om jag hänkar till stadsparken för picnik, gick med på det för jag bestämde mig för en day off, har pluggat hela veckan, en dag kan du väl ge mig (denna "du" är jag själv, svär jag har schizofren) Eftersom jag bor granne med Pavlos och hans tvilling Aliki så räckte det med att cykla dit på tre minuter så var jag framme, vår andra vän Elvira som bor granne med dem följde med oss och vi cyklade till ica norby och köpte massa onyttigheter. Sen cyklade vi vidare till stadsparken och sen inträffade olyckan, karma på hög nivå. Jag och Aliki cyklade bredvid varandra då Aliki säger "asså du vet cykelolyckor?, de är inte så farliga som man tror, de ser hemskt ut från avstånd men egentligen så är det inte så " Jag: " det kanske du har rätt i.. aa"
Så cyklar vi i tre minuter så slirar mitt cykeldäck mellan trotoar och väg och jag faller omkull och skrapar upp knät och mina jeans... mina fina jeans, FML
haha, vi hade köpt läsk (som låg i min cykel korg) så den ramlar ut och rullar ut mot vägen så kommer det en taxi och alla "NEEEEJ LÄÄSKEEEEEN" som om våra liv stod på spel, men bilen stannade och körde runt.
En tant som bodde på andra sidan gata hade sett olyckan och kom ut barfota typ och frågade vad som hade hönt, om jag behövde något o.s.v jag: "har ni plåster..........?" så efter ett tag kom henne man antar jag ut med servetter, plåster och sprit, jag använde spriten och till min förvåning sved det inte, sen när han skulle gå, fett äckligt han ba "här, jag kan ta servetterna" som var täckta med blod? wtf, who does that. Schysst ! Jag fick t.o.m behålla spriten och alla hans servetter. Regnet började falla precis när jag ramla omkull, haha... tur? Enligt alla åskådare (dvs Aliki, Pavlos, Ronja (som vi hämtade) och Elvira) så hade jag typ flugit över cykeln och rullat som james bond. Men det gjorde inte så ont jag fällde inte ens nån tår.. bara låg där tills jag fick hjälp upp. Smidig tjej !
Väl framme vid stadsparken mötte vi upp Emma !

Bilder från när jag var med pf
änder med för mycket fritid känns det som, eller äter de mat?
Pf's bror Arash's keps som han egentligen skulle komma och hämta
upp men det gjorde han aldrig så den gick vi runt med !
Försöker leka cool ....
Pf's hår.. jag va tvungen hennes hår sa att jag skulle ta bild, mucka inte.

Bilder från picnikeeeeeeen... några få bara, precis om det blev få bilder av stunden med pf
hej vi är nyttiga barn hejdå
men han ville så gärna ... höll på och hosta ashögt och skit för att
någon skulle kolla åt hans håll... attentionwhooore ?

Där tog det slut, dock har jag några videos från när jag var med panthea men palla ladda upp.
Juste, jag har videos från iran också... ska nog ladda upp några någon gång, för er intresserade.

hej spårat inlägg tyyyyp

Idag blir det häng på stan med min älskade söta underbaring som råkar vara iranier, woop woop !
Iranier är de bästa, så saftiga, mums !
Har vart vän med denna girley sen min barndom .. som var hemsk det är därför jag är så rolig ! fattar ni.. Jonas Gardell ? Does it ring a bell ? Han hade en hemsk barndom och är rolig. Finns typ nåt youtubeklipp av en kvinna som behandlar sitt barn som skit och den försvara sig med "men jag vill att du ska få en hemsk barndom så att du kan bli lika rolig som Jonas Gardell !!" det är ett skämtklipp ...
Anyway, tror nog att vi sätter oss på den där guppiga bron, (min favorit) och tar oss en glarre ! shit, jag hatar det uttrycket, vafan det heter glass inte en jävla glarre .. problem eller. Jag hade aldrig hört det sättet att säga glass på förns vi hade fysik lektion med vår.. låt oss säga speciella fysik vikarie, så hade en kille i vår grupp haft matjour och fick en glass efter så kommer han in med den på lektionen så sätter vår fysik vikare igång "du kanske ska äta den där GLARREN ute för det är inte så bra med GLARRE här inne, jag känner att du kan äta GLARREN utanför och sen när du ätit upp GLARREN kan du komma in igen" 1. det heter glass 2. DU BEHÖVER INTE SÄGA DET EFTER VARJE ORD !
Tack för att jag fick skriva av mig.. fråga mig inte vem jag skrev tack till.. till den vita bakgrunden som jag skriver på kanske? ever thought of that ? Bakgrunder har också känslor ...
Men åter till vad jag snackade om? och det var den underbaar tjejen jag ska träffa på stan, yes yes, en del hade hon att berätta och det kan alltid kännas bättre om man får prata ut med någon, det vet jag allt om så jag tänker inte göra annat än att bry mig och finnas där för min älskade för jag vet själv hur mycket jag gärna vill att någon ska bry sig om mig, hur själviskt det än låter men är man ledsen vill man inte att folk ska skita i en, en hjälpande hand, ett hjälpande hjärta sitter alltid fint.
Jag älskar dig din korv ♥

jävla skit

Jag tänker inte låta ångesten och det dåliga samvetet attackera mig idag så jag ska gå ner och plugga, på listan står matte och fysik.
Men först måste jag äta min lunch med tanke på att jag vakna 14.30 men det är lov och jag la mig sent... som alltid.
Känner att jag inte alls är på humör idag, ställde in bio planerna med kompisar så dem får gå själva och jag vill bara ...dö, nej det vill jag inte, jag vill spola fram tiden till när jag har gjort mitt fysik och matte prov och får tillbaka det och har fått vg/mvg och det har gått bra på förhör... (om det nu blir så) och se hur pappa tittar stolt på mig -som för övrigt är den bästa känslan, när mina föräldrar är stolta- och säger att han ska skicka mig till Iran i sommar. Ni kan inte fatta hur gärna jag vill åka så om han skulle säga nej kommer jag bli förkrossad och det är en smäll man får ta men jag vet inte hur jag kommer lyckas hantera den.

och det här är inte ens halva min släkt ...

18/4-11

Hej, idag är det måndag 18/4-11, vädret runt kusten kommer att vara soligt men en del kalla vindar från öst.
OKEJ PALLA

Jag har inga planer alls inför lovet, ska bara plugga, plugga, prata på oovoo, plugga o.s.v förutom på torsdag då jag ska träffa P på stan för hon hade nåt väldigt viktigt att berätta.
Annars är planerna att plugga. JAG SIKTAR MOT STJÄRNORNA !!! det där citatet/filmen vafan det nu än är, vet inte vart jag hört det men det kan gå och dö, ajuste DÖ. Jag hatar det, vet inte varför men det låter så..... b.
Kom på att jag är väldigt negativ här på bloggen (hatar när man skriver här på bloggen) haha skoja men okej nu skriver jag ner saker jag GILLAR/ÄLSKAR ... har inte planerat på hur mycket jag ska skriva
1. jag gillar att slå folk, skoja jag gillar hundar
2. jag älskar att åka långa bilresor och bara lyssna på min ipod medan.
3.  jag gillar att .... asså nej jag pallar inte skriva, hejdå

9

9. Någon i din släkt
syssling sina - 23 år

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING, 5 år


retard

okej jag är fett sur... FETT SUR så... läs inlägget på egen risk !!!!!! okej nej det är inte så seriöst, jag skulle gå på oovoo (som skype) med min syssling sina, så skulle jag ladda ner det så leker datan retard.
Igår snackade vi på oovoo på en annan dator, allt funkade bra (förutom att man bara såg och hörde mig, han svarade via fb) men när vi tänkte snacka på oovoo ikväll använder mamma datan (fuck you.. nej jag älskar dig mamma) så vi kom överens om att han skulle va inloggad tills mamma blev färdig för att han inte har nåt liv, så loggar jag in... OCH HAN ÄR INTE INLOGGAD !!!! haha fan vad desperat det här låter, som om jag är flickvännen och han min pojkvän och vill bli av med mig och jag rå dampar, ba "VARFÖR SVARA DU INTE I TELEFONEN FÖÖR ??!?! ÄR DU MED HON ELSA ELLER ?!?!??!?!?"

ännu ett sånt där sträck för att fly från desperata flickvännen....
anyways, jag har pluggat idag, fått hjälp med svåra upg. av pappa.
vi var bjudna till en iranie gathering för middag, jag ville helst inte komma men blev tvingad att titta förbi en stund, jag var ute med Quattro just då så jag fick vandra hem och cykla dit sen, egentligen ville jag plugga fysik men jag flydde sen för att göra det efter en stund. Har pluggat hela dan typ, lite pauser här och där.
MEN PUSS OCH HEJDÅ NU !!!!!!!!!! (asså låt mig va, jag kanske vill ha ett x antal frågetäcken? LÅT MIG)

ute med quattro - till allen

den här bilden är speciellt till dig allen, skit ner dig ♥ ♥ ♥

15/4-11

Känner mig som värsta nörden jag ska plugga varje dag i 6 veckor... inklusive påsklovet folks... inklusive påsklovet.
Alla mina vänner tycker jag är galen "men vafan man pluggar inte på påsklovet Emeliiiin" och "Asså Eme, du kommer inte må bra av att plugga så mycket.. DU KOMMER BLI GALEN"
Några få av de många citaten om att jag inte borde plugga så mycket.
Men det är för en god sak och jag förlorar inte på det, jag kommer inte bli galen, wtf ?
För om jag får bra resultat på förhör och prov så får jag troligtvis åka till Iran i sommar, om det inte krockar med andra planer inför sommaren !
Fett taskig pappa, han ba "Nej Yasmin, du ska inte få åka, vad Emelin gör har inte med dig att göra"
Till och med jag tyckte det var taskigt, ska yasi straffas för att hon pluggat från första början och gick ut med skyhöga poäng? haha, sjukt. Nej men det kommer inte bli samma grej utan henne, åh vad gullig jag är, SYSKONKÄRLEK !!! där var jag faktiskt inte är ironisk, eftersom jag snackar sarkasm som ett andra språk kan det vara lite svårt att tro och för att man brukar säga syskonkärlek när syskonen bråkar.

Jag gjorde det där sträcket för att smidigt kunna fly från samtalsämnet syskonkärlek, så ni vet... ssshh ...

Läser du det här Allen? haha

dilemma

Jag tänker inte ursäkta mig för min dåliga uppdatering för jag har mina anledningar, anledningar som fått mig att gråta som aldrig förr och som resulterade till att jag är hes just nu och att jag fick ont i lungorna och i bröstet.
Ni vet egentligen varför jag är ledsen och det har med iran att göra, inte bara att jag saknar folket där utan hela staden som är som 10 st. stockholm och det lyser överallt i olika färger, höga skyskrapor och det är tät trafik och tutande och folk är sociala i trafiken även om de inte känner en, det kan vara extremt underhållande. Och precis allt det jag beskrev saknar sverige, jag kommer tillbaka och det är fram för allt kallt och det är grått, brunt och trist, massa fula åkrar och vissna träd och folket kan vara riktigt tråkigt och det finns inga fina ljus på kvällarna och folk i stort sätt ignorerar en i trafiken. Det beror ju på från person till person vad man gillar för slags samhälle och eftersom jag skriver detta inlägg så skriver jag vad jag gillar, och det är IRAN.
Jag pratade med mina föräldrar om allt detta och bönade och bad om att få åka till iran i sommar, pappa sa att några av våra släktingar från canada och abu dhabi skulle komma så han visste för det första inte hur han skulle klämma in det men sen tog han till med att han skulle skickat mig med nöje om jag hade haft bättre betyg, och en grej ska ni läsare ha klart för er, och det är att jag inte har dåliga betyg, jag har normala betyg (några vg och resten g och ett mvg) det skulle jag inte kalla dåligt men pappa strävar efter det bästa och det gör förstås jag med men det är bara att kämpa på.
Jag svarade att "men om jag höjer alla mina betyg ett steg (g-vg, vg-mvg) så har jag 7 mvg och 6 vg, om jag klarar det tills vi får slutbetygen inför sommaren, får jag åka då?" Pappa blev nöjd med förslaget och jag bestämde mig för att jobba stenhårt varje dag fram till sommar, och då menar jag STENHÅRT, och inget "nej men det är ju påsklov då vilar jag, nej men det är ju heeelg" till och med då tänkte jag plugga. Båda trodde att det var 6 veckor kvar, jag började plugga matte redan samma natt till 23.00 drygt.
Men så har vi vår fysik lektion idag, så läraren börjar snacka om när de ska fylla i våra betyg, och då är det tydligen 15 maj. Hur fan ska jag hinna? Jag har alltså 2 veckor på mig och några få dagar, hur ska det gå till?
Jag måste prata med pappa om detta (som just nu är på sina marker med sin kompis) och försöka få honom att kompromissa och förstå. Jag tänker erbjuda honom en deal att om jag inte är uppkäftig och käftar emot en enda dag fram till sommaren (jag kan ju vara rätt bra på det, och han gillar det inte...vem gör) och jobbar stenhårt varje dag fram till sommaren och han verkligen märker skillnad, får jag åka då?
Vi får se, men jag är riktigt nervös för att det inte ska bli av, att jag inte får åka (även om jag skulle höja mina betyg och fixa allt jag skrev där uppe så är det inte 100 % säkert att jag får åka, för de måste se hur de kan klämma in det med tanke på att några av våra släktingar kommer i sommar + att mina sysslingar som jag längtar mest efter har en usa resa de måste göra var 5-6 månad - vet inte varför, nån konstig grej - så vi måste ju försöka klämma in mig och min syster - som också följer med om jag grejar "det här"- när de är i iran)

Irans underbara färger på natten, saknar något förfärligt ...

svar till maria

Hej, jag undrar en sak. Vart har du köpt domdär jeansen som du har på dig på bilden? Eller vet du vart man kan köpa ljusblåa byxor? Och är det cheap monday, inte för att det spelar nån roll men..a hahah
svar: Jag hade också det dilemmat men så steg jag in i affären BIKBOK och hittade de där jeansen som hade sjunkit från priset 499 till 199, om de fortfarande är på rea - eller ens är kvar - vet jag inte ...!

Iran 2011

Nu är jag hemma igen och jag mår så otroligt dålig och saknar alla och hela iran så jävla mycket att jag börjar må fyskskt dåligt. Jag grät i 3 h och somnade 1 utav dem, kan ni förstå ?! Jag visste inte hur mycket jag skulle sakna det och jag visste absolut inte hur det skulle påverka mig fysiskt.
Till och med nu när jag skriver det här inlägget känner jag hur jag börjar må illa och hur tårarna försöker rinna ut.
Hemskt.


i flyget påväg till iran
första dagen (med tanke på att vi kom fram efter midnatt) med min
syssling shajan - 7 år
Med mamma, yasi och pappa (han tar bilden dock) i en galleria kallad
gole stan. Jag och yasi sitter med varsin granatäppel juice i handen.
med salt ...heaven !
min stiliga far ♥
vi gick sedan till ett litet café i gole stan och beställde någonting som
heter icepac, finns inte i sverige sorgligt nog. Det är glass med grädde
fast lite mer speciellt. det är icepac helt enkelt !
första middagen, hemgjorda hamburgare !
suddig blev den här men det är min pappas morbror Hamid som står och
smilar framför kameran med hamburgar kött i händerna !
ännu en suddig bild jag har att bjuda på, från vänster: Hamid i rött,
hans fru Parisa, Hamids bror Alis fru Maryam och sen pappas moster
Shalah
I iran firar man ens födelsedag natten innan alltså "natten till din
födelsedag" det här är 1:a april och mamma fyller år 2:a, hela släkten
hade samlats hemma hos pappas ena morbror Ali för ett surprise party,
mamma trodde att hon och pappa skulle at en promenad och sedan bara
titta in en snabbis för ett glas öl eller två.
2 april, det här är en stor gård som tillhör min fasters man (han som står
längst bak i bilden med blått och vitt), vi firade sizdabedar där.
Bilden är tagen uppe på ett tak. (Eftersom det var deras gård så kunde
vi vara utan stjalar och ha på oss endast linnen!)
Jag och yasi på taket !
råkade ta bilden för långt ner men man måste älska hennes smile !
(min lill kusin Niusha - 5 år nu)
fanns 4 hundar tror jag där på gården som antagligen inte fick den mat
de behövde så vi skänkte lite till den mest sociala.
Niusha i bilen påväg hem
Niusha insisterade på att få ta en bild så här har ni resultatet
3 eller 5 april åkte vi till ett ställe bland bergen som heter dareke, vi gick
överallt för att hitta en passande restaurang, tilslut slog vi oss ner på ett
riktigt fint ställe med en riktigt fin utsikt !
Faster Maryam och hennes man Rama ♥
sexigt värre
4 april gick jag och några andra till det kända tornet borge milad.
Det byggdes färdigt för ungefär 4 månader sedan.
utsikten när man är på tredje högsta våningen i byggnaden (tror jag)
en våning högre upp (ännu ett tror jag)
6 april hemma hos mina sysslingar (där vi hade surprise partyt för
mamma) Sogol - 18 år och hennes storebror Sina - 23 år
Vi skrattar ihjäl oss hemma hos dem, underbart !
Jag somnade lutad mot Sina, och Sogol lutad mot mig, yasi spelade
piano hon.
så fort vi vakna började vi tönta oss
7 april, min syssling maryam (mamari kallar vi henne) gifte sig hemma
hos oss (pappas morfar och mormor) med Dave.
Så fina de var !
Farmor och min kusin Arshia - 7 år
efter en stund blev jag, yasi och sogol hungriga och fixade oss bröd
och yoghurt, inte vilken yoghurt som helst.. MED LÖK SMAK !
F1 gått ...
8 april tog vi hem dadash (som betyder broder på persiska) pappas
morfar från sjukhuset. Det gjorde vi för att det som sagt inte fanns mer
att göra, så de låter honom - det kommer låta hemskt - dö hemma.
Jag älskar honom så obeskrivligt mycket, åh ...
sista kvällen, mina kusiner Arshia och Niusha, pusseli puss på dem !
jag blev uttråkad en natt... förlåt mig

Jag har suttit och chattat med min syssling Sina ett bra tag nu och vi har försökt avsluta samtalet för att klocklan är två på natten där i typ 3 timmar men neeeej då börjar vi på ett nytt samtalsämne.
Duktiga ! Vi hade hunnit sakna varandra (okej det låter som om vi är kära, VI ÄR FAMILJ) så jävla mycket.
Kändes som om vi satt bredvid varandra och pratade tyckte båda två, skumt !
Det jag tänkte komma fram till var att jag och yasi ska titta på pianisten som vi fick av just Sina nån dag innan vi åkte. Jag hade skickat ett meddelande till Sogol på facebook och förklarade hur jag kände som jag förklarade för er allra först i inlägget. Fick svar nyss att hon hade gråtit som aldrig förr hon med, jag är alltså inte helt ute och cyklar som är ledsen som fan.

it's not a question of if, it's a question of when

Hej !

Idag kommer gammelmorfar - som jag skrev ett inlegg om sist - hem, men det e inte bara positivt eftersom de tar hem honom for att det inte finns mer de kan gora. Han har hjertproblem, han kan ta tabletter for att det ska bli bettre men han har lungproblem ockso.
Min syssling ska gifta sig ikvell her hemma so vi holler po att fixa till det och tjejerna e hos en horsalong och fixar sig med smink och kraffs. Jag pallade inte folja med utan pluggade istellet - matte -,
Okej ursekta men jag moste fo reagera av mig lite ...okej here it comes:
JAG HATAR DET HER JEEEVLA TANGENTBORDET SOM INTE HAR DE TRE SISTA BOKSTEVERNA I ALFAAA FU***** BETEEEEEEEEEEET !!!!!!!!!!!!!! .......... oj nemen hej, e ni her? skoja men seriost det e asirriterande man dor.
Hejdo jag ska go och do nu godanatt !

jag saknar dig, mycket