Det var en elak geting

HEEEEEEEEEEEEEJ !!! :DDDD
Jag vara bara tvungen.


Asså seriöst idag har det var pain in the ass dag, eller snarare pain in the legs and stummach dag. Har träningsvärk och kan knappt gå så det ser värsta cp ut. Aja jag är inte ensam, Iv'e got Kix and Piiiiip with me.

Vi är värsta problematiska när vi ska gå upp för trapporna och grejen är den att det är typ trappor överallt !

Imorgon är det klassfoto så jag ska duscha idag, dock inte bara för att det är klassfoto också för att jag värkligen måste ! Jag känner mig jätteäcklig.

Igår upptäckte jag också hur jävla nive det är att träna ! Reagerade av mig på pappa och sa att det skulle vara kul att gå på en sport igen och att fridrott är lite min grej ! Pappa tyckte faktiskt att det var en bra idé så vi får se hur det blir med den tanken :)

Åkte buss hem med Piiiiip, Linnéa och Anna. Anna klev dock av efter ett tag.
Resten av resan garvade vi så mycket som det gick och det fick sina konsekvenser för mig och Piiiiip. Vi har ju träningsvärg vid magmusklerna så det gör fett ont när man skrattar ! Inte bra. Men det blev ärligt talat bättre, man tränar upp musklerna.

Blev så jäkla lack på busschauffören, taket vid dörren längst bak gick sönder och typ vid varje bussstation så skulle han stanna och se om han kanske hade mer tur denna gång och efter varje försök tittade han på oss och log det där pinsamma leéndet. Sen vid centralstationen dem ba "naej, ni får gå av" då gjorde vi det och så var det vissa som inte gjorde det och när vi väl gått av så kör bussen man ba come on?

Ha en trevlig dag guys !

PUSSSaw, vad söta vi var :)


kommentarer
posted by: E'a

Tackar så mycket :D

2010-09-09 @ 17:30:50
hemsida: http://andrevstam.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback