vi finns överallt!

Nu är jag tillbaka från en nice kväll på stan med gänget !
Vi bowlade i två olika lag men det andra laget använde det där skyddet så att bollen inte kan åka ner man ba come on? fuuusk? nejmen iaf. Jag hostade rätt mycket men försökte hålla mig undan när jag kände att en attack var på gång för att inte smitta de andra, oj vad snäll jag är !

Fasiken vad jag Aliki, Pavlos och Ronja garvade när vi skulle hämta Pavlos cykel, alla möjliga skämt dök upp, till och med om cykelsadlar, there you go.

Hahahah nu kommer jag med en reklam kommentar igen men den där reklamen :

"Här om dagen gick jag in på facebook och såg att det fanns en grupp som hette : jag äter ketchup med allt förutom pannkakor. Ja, då blir man ju förbannad!" Hahah den är så fånig ju, oooooj vad onormalt att inte vela äta ketchup till pannkakor, det gör ju ALLA.

Kan skriva att det var min gode vän Pavlos som hade blivit misshandlad tyvärr vilket sårade mig djupare än djupt.
Som tur är så mådde han bra och hans humor har inte sjunkit! så skämten handlade lite om misshandeln, asså inte själva grejen snarare att vi ska vara värsta livvakterna och kolla bakom varje buske efter personer, haha. Humorn är på topp på kvällen !

Annars är jag jättehes dels eftersom att jag har hostat som en galning men också för att jag har skrattat som en galning. Här tränar vi skrattmusklerna minsann ! Fast mina hostattacker kan ju också bero på att sis hon hostade sjukt mycket innan jag åkte och jag hade inget att göra så när hon hostade hostade jag tillbaka fast jag inte behövde hosta så det satte sina spår. Det var som en tävling... fast det var bara jag som visste det, värsta mobbad jag är.

PUSSS
kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback