Snart.

Hej :) Jag har sovmorgon! Shit vad skönt^^ sen har jag bara skola till efter lunch, typ vid tolv dåra, vår skola har "operation dagsverket" så vi jobbar hos någon och får pengar typ mins 200 och sen samlar ihop och skickar iväg till en skola i indien som vi stödjer. En lärare på skolan och några andra åkte till skolan och såg hur det var och så, de hade filmat så skolan fick se också. Asså om man inte vill jobba och gå i skolan ist så får man göra det men jag far nog ändå hemmåt, jag ska jobba hos en granne kl. 13.00  och jag föredrar det än idrott och musik. Okej, idrotten är kul och så men näeej, jag pallar inte gå dit, haha gud nu låter jag värsta lat men jag bara pallar inte med gympa idag, kanske går ut och springer sen framåt kvällen? i vilket faaalll så kommer jag hem tidigt. Eller vänta, det kanske inte ens är nån idrott och musik, eller jo? Okej vi släpper det ja. Men jag vet iaf att de som inte göre operation dagsverket får gå i skolan ist!

Åh, jag slipper också fiolen som jag annars hade behövt gå på, den börjar ju kl. 16.30 och jag tycker att det är så himla onödigt att behöva ta sig in till stan igen för en halvtimmes fiol lektion? så fiolen stryker vi över this week.
Men det finns någonting dåligt med idag också...vi ska stor städa, yey -.- Men imorgon kommer farfar! och vi är lediga då och på fredag så det blir nog jättebra :D

Men hörrni, nu blev inlägget ganska långt^^
Hejdå ;-)♥
Från förra sommaren ;)

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback