(y)

Hej...det är sent...jag är ensam hemma...det är mörkt...vad var det?...nej jag inbillar mig nog bara...eller...AHHH. Okej jag är fett tråkig jag vet, men en sak med det hela är sant och det är att det är sent. Åh jag blir så jävla irriterad (innan ni läser bör ni veta att jag är vääldigt känslig för smaskande och klunkande) farmor satt för en stund sen i soffan och drack mjölk och man hörde hur det riiiktigt klunkade ! Jag fick damp jag svär jag var redo att ba : ursäka? Du stööör. Det låter äckligt. Keep it doown.
Haha visst är jag känslig? Och ännu värre när sis varje j*vla morgon sitter och smaskar i sig sin macka och så ber jag henne sluta så smaskar hon högre med flit, jag blir tokig det låter så fruktansvärt ofräscht. Usch.
Jag är känslig för ljud när man äter högt, deal with it och utnyttja det inte ni som känner mig tack !

Jag och sis kollade på Billy Madinson som gick på 6an ikväll, haha den är så sjukt rolig! Vårt sällskap var chips och yoghurt. Läsk också btw. (Läsk är lääskigt, pappas tråkiga kommentar som kommer upp ibland)
Känner att jag (och sis) har ätit så mycket skräp på sistånde, men iof, det gämnar ut sig eftersom att vi springer i backen, så nu har jag inte dåligt samvete mer. Nejmen jag äter faktiskt inte så mycket skräp, bara typ till film och fester och sånt, oftast inte helt random. 

Imorogn (eller idag klockan är ju ett) kommer Aliki, ska bli kul att träffa henne igen efter så länge! Sen på tisdag kanske jag hittar på nåt med Rebecca, vi får se :)

haha jag bara måste visa er en gammal bild på mig från när jag var typ nio


Before...


After...
kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback