klippklippklipp

Tjeena, hoppas att ni gillade videon, haha, vi skrattade iaf ihjäl oss som ni märker !
Annars har dagen vart underbar med käraste Tilde, tänkt att vi har hållt kontakten såhär länge, aldrig bråkat, vår vänskap är nog för stark för sånt trams. Haha zumban var ju urlöjlig att köra med tanke på att vi inte visste stegen alls typ, asså det finns ju en instruktion då de visar hur man ska göra och den gjorde ju inte vi så det blev några fel steg hit och dit. Haha jag kan inte sluta garva åt när vissa svenskar helt seriöst snackar på detta viset : hitt på nåt = hitta på nåt eller ! ta nah = ta henne ! Hahahhahah så jävla sjuuukt.

Okej, men det var allt just nu som jag har i huvet. Har börjar fundera på att videoblogga lite mer, vad tyckr om deeeen taaanken????? nejdå jag ska inte spåra men jag kör nog på det !

Apropå klippningen imorrn, ska möta Tilde med sis så följer det gullet med, I'm gonna klippa lugg, har velat det aslänge nu så om jag inte gör det kommer jag bara få ångest senare nån gång, och det är inte varje dag man går och klipper sig hos en frisör för pappa brukar klippa våra toppar. Men jag ska visa en bild på hur jag vill ha det ungefär ;-)

Eller jag kan inte bestämma mig så ni får några styckna :) Jag lägger dem inte i nån favorit ordning satt ni vääät.


nr. 1


nr.2 haah nej skoja bara jag var tvungen !

nr.3vet inte vad ni tycker men jag tycker det är ursnyggt!

puss på nah !


Låten är underbar, med högvolym = bättre


kommentarer
posted by: ida

Den sista var fin!! :)

2010-07-21 @ 19:06:45
hemsida: http://finasteida.blogg.se/
posted by: Malin

Tack så mkt! :D

2010-07-21 @ 19:55:15
hemsida: http://malinvardetigen.blogg.se/
posted by: MusicAndTea

Den sista tkr jag var finast :) Förlåt att jag inte kan komma idag :( Jag ville så gärna... Men du får skicka massa bilder elr nåt :D!Puss & kram!!! <3

2010-07-22 @ 13:26:04
hemsida: http://musicandtea.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback