VAD SKÖNT ...(:

Hej:)<3

Strax ska jag stänga av datorn och sätta mig och plugga med lite musik i bakgrunden. Jag vet inte varför, men det känns lite kul att bara sätta sej ner och plugga. Man känner sig stolt efteråt ((:
Jag älskar den känslan att känna sig stolt och glad över en bra insats :D
Vet inte men jag ska kanske träna sen?(: Ojdå, kanske inte sån bra ideé med tanke på att jag blev tvungen att åka hem från skolan vid 11.30 tiden p.g.a massa hostningar och att jag var snuvig och trött och frös.
Nej! Det blir överstruket det. Jag känner att min förkylning inte har börjat bli så mycket bättre sen jag fick förkylningen, jag hostar och är snuvig fortfarande :/ inte bra!

Hela dagen idag har jag sett fram emot någonting. Men jag kan inte sätta fingret på vad det är!:o
Kanske är jag bara glad för att allt börjar gå bra bland mina studier :D
Det känns så skönt :)
Jag har faktiskt fått väldigt bra resultat på prov och läxförhör den senaste tiden, jag minns då det inte var så... T.ex mitt fysik prov gick galant! Ett VG :DD Sedan matte diagnosen 29/30 det villl säga MVG om jag inte har fel?(: Och historia förhöret 17/18 ... MVG?(: Jupp, det har väl vart alla senaste förhör/prov som jag minns som har gått väldigt bra! Givetvis har jag ju haft massa små spanska förhör som också gått bra men jag känner att det räknas inte riktigt ;).
Men skönt det känns att det börjar klarna nu ♥


kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback