Frukt, its good for ya ;)

♥Hej gott folk!♥

Som ni kanske ser så har jag bytt ut min header mot en ny :D Sen har jag bytt handstil oxå. Jag tyckte om den här bättre ((: Åh shit vad jag längtar till imorgon då vi äntligen bär av till säfsen! vad mysigt det kommer att bli påväg dit i bilen med mamma pappa Yasmin och Quattro och en massa täcken som man kan kura ihop sig bland :D♥ Det är ju typ hm, 6 h bilåkning?(: Men det gillar jag (Y) Så härligt att bara sitta där i bilen och lyssna på bra musik, kanske sova, prata och tillbringa lite mysig tid med familjen! Jag älskar't!♥
Imrogon innan vi åker ska mamma storhandla och då ska jag och yasmin köpa godis så vi kan gotta oss lite i bilen ;)) Sen behöver vi frukt och så för dem ända färgerna man ser i fruktlådan är grönt och orange.
Alltså typ fyra stors gröna äpplen som är typ mjuka och tre oranga apelsiner. Och apelsinerna kommer jag inte äta för jag misslyckas alltid med att skala dem!:o Det är svårt, mobba mig inte ): Så då får vi hoppas på typ plommon och röda safttiga äpplen och bananer o.s.v :))   f r u k t   ä r   n y t t i g t  !((:

Ni får gärna slänga in en kommentar om vad ni tycker om headern, tack !((: 


kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback