FIXA MED BLOGGEN

TjosanHejsan

OMG vad jag har fixat med bloggen idag :o Jag har verkligen ansträngt mej. Jag är faktiskt stolt med tanke på att jag suger på att fixa med bloggar men jag börjar bli bättre tycker jag personligen ;) jag vet inte vad ni tycker ?(: I alla fall så tycker jag att headern och designen är fin och mina andra grejer som jag har lagt dit på bloggen :D 
Men ännu en gång så skulle jag vilja veta vad ni läsare tycker om hela min "blogg fixar historia" :)) Men inga oschyssta kommentarer tack! Ni får gärna be mej bättra på nåt eller så men inte på ett taskigt sätt ;).
Haha, sis kom och sa till mej att det där med snöflingorna kanske jag skulle ta bort för att vintern är snart över nu och det börjar bli vår xD men det tror jag nästan att jag kommer göra när jag har tid ;).
Jag har ju ett matteprov nästa vecka som jag måste plugga stenhårt till. Trisst, men det är ju ett måste, jag vill ju inte få IG :o! Ugh, dåliga betyg, nåt utav dem värsta sakerna jag vet. Men plugg lönar sig i slutet ;).
Just det, imorgon ska jag med mamma på stan och skapa ett bankkonto. Hitills har jag ju delat med sis men det har blivit för jobbigt för om hon ska köpa nåt så måste vi hålla reda på att dra av det från hennes månadspeng och en massa sånt kraffs så vi tog detta beslut :D

G o d n a t t    s t o r a    s o m    s m å,    s o v    s å    s ö t t :)<33


kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback