ATTANS! Gammalmodig SÅklart ...!(:

Nej nu börjar jag bli lite fundersam. Jag känner mej helt nere idag. Och då menar jag p.g.a ont i magen, huvet och hostningar och att jag snuvar. Det är ju ungefär samma historia som igår att jag fick åka hem från skolan men nu minsann har magonten också tagit sin plats ):
Jaja nog om klagomål. Jag hann iaf med matten och Svenskan, sen var det mat som jag också åt och sedan efter maten åkte jag hem, vi skulle ha haft gympa efter maten och efter det musik så det var varken några roliga eller viktiga ämnen. Jag gillar ju såklart gympa, faktiskt mitt favorit ämnne men det är så jäkla jobbigt att gå dit + att det är kallt som fan ute! 
Så smart som jag är kom jag på när jag precis satt mej på bussen att jag hade ju tagit med mej fiolen till skolan och nu låg den i skolans källare bland alla andra instrument, så jag blev tvungen att snabbt hoppa ut från bussen och ta mig till skolan, tävärr kunde jag inte springa heller p.g.a min mage så det gick väl i slowmotion. Men nu ska jag berätta en bra sak med dagen :)! matte lektionen gick nämligen bra, oftast är jag värsta drygot på matte lektionerna för matte är inte mitt starka ämne precis men denna gång klarade jag faktiskt ett tal med a,b,c,d,e uppgifter snabbare och mer effektivare än jag gjorde förra gången, det vill säga typ i somras ^^ jag hoppar lite bland böckerna för att kunna bli väldigt bra i matten.

Känns som om jag bara skriver om skolan och sånt men det är ju skolan jag har att berätta om, det är ju liksom där jag vistas om vardagarna :P På helgerna skriver jag snarare om vad jag ska göra i helgen :D
Men ni får helt enkelt ge mig tips om det är så att ni börjar tröttna på vad jag skriver, jag börjar nästan själv försöka vara lite flexibel och har insätt att det är inte så jävla roligt och läsa en lång text om nån annas dag.

Byebye fina läsare / eme ♥

 


kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback