...

Hej, tror nog att jag snart masar mig till sängen. Ska kolla på lite outfits bara och sen krypa ner under täcket och bara tänka. Jag älskar sådana moments, när inte en jävel kan komma och störa en med sitt "har du några läxor, gör något vettigt, duka bordet, lalala" ingen kommer väl fan och väcker en för att man ska göra läxor när man har gått och lagt sig. Det vore bara sjukt. Lite sär varning.

så ja, jag älskar dem stunderna då jag bara kan tänka för mig själv utan att bli störd. Tänka på precis vad jag vill i lugn och ro och sedan somna till en härlig fantasi ! Love it ♥

På fredag ska mamma och pappa med några kompisar till stockholm och typ roa sig och smaka på öl och vin, låter så...roligt. Så jag får se om jag kan hitta på nåt med någon, give someone a call maybe ;-)

(Linnéa kom du så ser vi på The Shining, haha)! asså seriöst den där killen i filmen, danny såg ut som ett mongolid fan. Hans läppar, hfgvhefibvcwl på dem alltså ! han är vårt lilla "makes you happy" toppic. När vi är ledsna gör vi den minen till varandra, lätt som en plätt liksom.
Får fan ta en bild av Linnéa imorrn när hon gör minen så får ni se (ni kommer säkert inte tycka det är så  roligt men vi gör det ! Mucka inte) Om Linnéa ställer upp på bild såklart ! Haha.

Men, pussinuttilutti. Fan vad gay.

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback