med de underbaraste

♥Heeej ♥

Skön dag idag actully, började med bilden, jag och Pavlos skrattade typ hela lektionen för att vi var så dåliga.
Sen hade vi idrott, äh hon visade oss runt bara. Sen lunch vilket bestod av chicken nuggets och ris med curry. Jag åt åtta och höll på spy men Elviira, nejnej hon åt 15 men blev inte ens mätt !;o man ba vafaaan? du ser ut som en pinne !!! aja, sen var det håltimme, :D träffade Anna Lundmark som gick i b i fyran men slutade. Efter hål var det spanska och sen musik ! Sen drog Elviira, Ida, jag, Aliki och Linnéa till stan och bara gick runt åt sedan på mc där pavlos sen vålgästade och kollade sen på bio (utan pavlos) och såg Vamires Suck. Hahah, den var bra faktiskt trots rykterna !

Hahaha, jag dör, fan vad jag och Linnéa garvade åt våra egna skämt ! Vi snackade med malmö dialekt och snackade om meloner och bambi, allt möjligt, Haha ! Går inte att förklara hur kul vi hade !

Jag slapp sitta barnvakt - YESSS - så barnet och hans föräldrar är här nu och vi har hyrt Snabba Cash ! Ville verkligen se den så, It's a wish come true ! :) 


Linnéa ♥


Maria ♥


Ida ♥


Elviira ♥


Kix ♥  (Aliki) Inte bästa kvalitén på bilden dock.
suddig som faaan, men man ser what's going on ;-)
Ni är underbara ♥


Kix's masterpeace


Den ultimata tant-outfiten


Haha !
vadå crazy?


Jag skulle visa att jag hade ett popcorn men det syntes inte så det ser bara ut som om jag bestämt mig för att äta mitt finger.Linnéa spelar Airplanes på piano
Fredagsmyyys !
kommentarer
posted by: Linnéa

HAHAHA!! asså hela dagen var awesome ju!!

meloner och bambi in my heart<3YEAH!

2010-08-21 @ 22:01:02
hemsida: http://charliechocho.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback