sämst är bara förnamnet

Tja, tillbaka från fjällen, måste vara ärlig och säga att det sög åsneballe. Utsikten var hur fin som helst men jag behöver inte en vecka för att se på det. Att vandra upp i fjällen var underbart vackert, finns inga ord men bilder säger mer än tusen ord så dem får ni sen. Har inte dem nu. Men att vandra upp i fjällen gör man nog bara en gång, kanske vill göra det senare med åren men jag tänker inte göra det mer än en gång om året kanske inte ens det, det är så jävla jobbigt, vi gick i uppförsbackar och nedförsbackar i typ 5 timmar.

Första natten i stugan var så jävla läskig, det var sent och alla hade lagt sig, inklusive jag men jag vaknade med att dörren plötsligt öppnade sig av sig själv och jag upplevde att jag hörde ljud, t.ex att stolen skakade och sen så ramlade blommorna ner från fönstret, aja fick ingen sömn den natten iaf. Men de andra nättera sov jag som en bebis. Men det var inga övrnaturliga väsen utan det var mest vinden. Sen har sis branwashat mig och först övertalat mig att "om du inte är religös så kan du inte tro på själar för de är inte vetenskapligt bevisade och det är inte gud heller"
och att jag måste börja läsa så hon gav mig boken " Davinci Koden" and guess what? jag älskar den ! Den rekommenderar jag starkt till er icke-bokmalar.


Puss ♥

Pisa Italien ♥ vafan, tjejen i mitten förstör allt ... vill du dra ner byxorna lite mer kanske? sära på benen lite mer kanske? sätta på dig en mindre tröja kanske? FÖRSTÖRA BILDEN LITE MER KANSKE? I don't know ... I don't know ...


Btw så är mina busfrön till kusiner här nu och stannar i två veckor, mys ♥


kommentarer
posted by: Ingrid

vaa? nä jag bor i göteborg :)

2010-08-07 @ 15:18:08
hemsida: http://ingridsinspiration.blogg.se/
posted by: MusicAndTea

haha jag tror på andar och sånt :P men jag är ju ateist så jag tror inte på gud.

Får man inte göra det?ähh skit samma jag gör det iallafall ;)

2010-08-07 @ 19:58:23
hemsida: http://musicandtea.blogg.se/
posted by: panthea

sv: öhm ja? vad spelar de för roll?

2010-08-12 @ 21:26:36

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback