HALOWEEN -.-

Jahapp,idag är det haloween,då ska man träffa den bästaste  människan på jorden : tilde <3
Barndomsvän vettu ;) Har saknat henne skitmycket. Jag som har klagat på dagen typ hela dan ska nog sluta lite med det. Men aja.
ALLA små barn som tänker komma och knacka på min dörr kan DRA för jag har inget godis sörrni.

OCH MINA PENGAR FÅR NI INTE HELLER !! AjA hejdå så länge. Läääääskig Haloween -.-

Hackar

Tjenna ! Nu sitter jag här och utnyttjar tiden då syrran e och duschar. Heheh...
Hon är ju fan som en sån där sak man har på dörren som man drar i så hackar den men nejnej hennes lilla lina har gått av så den fortsätter hacka HELA TIDEN ! Och detta hackandet handlar om att JAG borde uppdatera mer(asso hon e inte sur bara skämtsam),sist va ju typ 22 okt. men jag vet inte va jag ska skriva om så ni får ge tips eller nåt. Syrran verkar ju ha 100000000 tals små ideer,t.ex, "skriv vad du tycker om och inte tycker om,och om du sett ett bra program skriv om det,och skriv att du älskar scrubs och skriv om du sett nåt fint eller om du saknar nån eller nåt " and on on on on she goes. Men jaja,före sin dusch så kläckte hon ur sej nåt bra,nämligen FIXA MIN BLOGG !,alltså göra den lite fin och cool och allt möjligt skit som lockar er läsare.


Och hon kan ju FAN inte sluta skryta om att hon har fått 95 besökare,men vetu vad JAG BRYR MEJ INTE ! (ja vet bytte ämne rätt fort)
Okej,misstolka inte detta som om jag e sur eller nåt jag bara förstorar upp allt i sin vanliga ordning. Hon retar ju typ mej för att jag bara har 8 besökare,men det kan ju bero på att jag inte uppdaterar och att min blogg är så tråkig ...

Aja nu får man väl skriva att det är hennes små tankar om att hjälpa mej med min blogg som räknas så att hon inte ångrar sej,för mitt i allt så kanske hon bestämmer sej för "men nej emelin,nu när du skrev såhär blir det inget fixande med din blogg,sorry" det har ju hänt NÅGRA gånger *tänker på hur OND min syrra kan va ibland*

För er som bryr er så är det hon som har bloggen: www.yasminlikeaflower.blogg.se


Sooooo...jag tror jag sluta skriva nu och går in på andra ROLIGARE hemsidor ;)
Minnen


Äntligen !

Yess,idag drar jag till London. Så det blir nog inga uppdateringar ... "/

Men när jag kmr hem så bombar jag er me nyheter ;D!
Hoppas ni får det bra i sverige,skulle gärna velat säga "hejdå ha det kul i kalla sverige medan jag solar" men nej det e ganska kallt i London me. Typ 10 grader ;s (inte minus)

Men jag är inte där för kyla eller värme utan för att se min familj .

ska bli så jävla kul att få träffa min morbror Mats och hans fru Anna.

Han är ju som en bror för mej. Han är liksom lite barnslig av sej på ett bra sett. Och hon är snäll och söt och allt ! (fast hon kan inte svenska,hon är från philipinerna så vi får snacka engelska (: )

 

NO PROBLEMOS

 

Hon vann faktiskt vackraste kvinnan på hennes skola ;o ! förvånar mej inte <3

Och morbror mats e en snygging han me (; haha :p

Gud va jag längtar efter dem <333


London

Tja folket,japp ja dra till London imorrn. jävla härligt de ska bli !

Läängtar ... <3 Fast vårt plan går inte i stockholm det ligger typ utanför xD

Men aja jag har godis och det räcker för mej !

Skönt att det inte är en lång resa från Sverige till London det e ju typ bara 2 h. Så jäkla glad för det,jag är typ skiträdd för flygplan. OCH DET ÄR VÄRLDENS ÄCKLIGAST MAT!!

Men aja,jag typ åt inget på ett dygn förut om man jämför med tidsskillnaderna.

Ni kanske tror jag är en mes men nej det är ja inte det är bara flygplans mat som är min svaga punkt -.- ...

Menmen hare i tråkiga sverige ;)


PLUGG -.-

hej hopp !

Idag hade ja basket match.

Vi vann dåra (; <3

Jag har börjat rätt så nyligen så det var lite komplicerat med allt försvar och sånt men det gick väl bra ändå. Man vänjer sej ?

Happ det var väl pretty much it,fast vi åt ju på Mac'donalds oxå. Det satt väl fint.

Sen har jag pluggat mycke fan va jobbigt vi har typ haft prov hela veckan ? Jag pluggade Geografi hela vägen till matchen (stockholm) och sen när jag kom hem duchade jag,sen så pluggade jag Fysik.

Och FAN vad det är tråkigt. Ytspänning Kapillärverka,ohh så jävla jobbigt. Men sen får jag vila i ungefär en vecka i London. Åker på torsdag.

Där träffar man sin underbara morbror och hans underbara fru.


fast den 15 december åker man till Dubai oxå ! yeess. Firar julen i värmen ska bli väldigt kul. Det börjar ju me att jag och syrran åker dit själva i 10 dar sen kmr mor och far min (; Typ hela familjen samlas. Stannar i nästan 1 månad. Muhaha nu ska ni bli avundsjuka.

Fast alla kanske inte vet vart Dubai ligger
(bara för att jag inte gjorde det )!

Jaha,då har inte jag nåt mer å skriva så....hejdå (:

 


Gillar egentligen inte Coldplay så mycke,men låten e bra och en annan av dem


Ja är hon i svart hår . ( mitt naturliga hår )

 Hon i rött hår är min mamma han i svart hår är min pappa hon med brunt hår (hon har färgat) är min syrra. Mamma blev konstig på bilden mycke sötare egentligen

Ny blogg bla bla bla

Ok,hallå jag har skaffat mej en ny blogg.
Vafan nu det ska va bra för men bara för att sysselsätta sej i sina tråkiga dar så gör man väl det -.-.

okej,nu ska jag vara lite mainstream och säga ... IDAG har jag pluggat och nu har jag besök av mina jobbiga grannar,hah nerå,fina barn.


okej det känns jävligt tråkigt just nu menmen får komma på nåt att underhålla er med även om att jag inte kommer att få så många följare men whatever det tränar mina fingrar -.-

 


Välkommen till min nya blogg!