Before you judge me, make sure you're perfect

Hejsan, i lördags var det min sista vårkonsert, åh herregud vad jag grät, döda mig också hahaha, det var på en sommarpsalm när alla fick kliva upp på sen och sjunga som det brast. Det bara strömmade, och likadant vår middagen som var efter konserten med 9AB i skolansmatsal, vi sjöng nämligen två nostalgiska låtar (caravan of love & freo) och dessutom så höll vårs två underbara musiklärare tal. Fan vad sorgligt detta är, nu vill jag inte att det ska ta slut men samtidigt så vill jag det. Kommer sakna allt så mycket så det finns inte.
Efter våtmiddagen åkte jag och Mathilda hem till henne och sedan kom Behrad, Aria och Joel, vi körde sanning eller konka för skojs skull. 
Imorgon kommer Rebecca och sover hos mig som jag träffade efter 9C's konsert i måndags, vi var förresten komplediga då. Vi har även gäster imorgon, inte säker på om Behrad skulle komma eller inte, vi får la se.
Mathilda åker till Norge imorgon efter skolan och kommer hem när skolan börjar tror jag. Nu ska jag avsluta och kolla på desperate housewives, kärlek till tisdagskvällar, efter det är det GCB eller GBC, blandar alltid ihop, sovmorgon står på onsdagsschemat också

trackback