Act like a lady, think like a dude

Till min förvåning så grät jag inte alls liks mycket som jag trodde att jag skulle göra, väldigt förvånade, men gråta gjorde jag, bara inte när jag trodde att jag skulle göra det. Istället för att sjunga himlen är oskyldigt blå så sjöng vi snälla bli min, som var en av våra vårkonsertslåtar, men det missade jag för jag kom 10 minuter för sent, woho, sista konserten, missad, check!
Mina betyg gick bra, fick MVG i bild bl.a!
Efter konserten samlades vår klass i musiksalen för att fika och umgås, hålla tal, sjunga, skratta, gråta, kramas och gråta lite till. Det var väldigt mysigt men när det nådde mot sitt slut runt 13-14 tiden så tog jag och Mathilda oss in till stan, jag träffade på Emil som jag blev vän med i lördags (eller var det fredags?) i Stadsparken där vi kom på ett handslag, vi hade pratat om att vi gärna ville ses för att göra handslaget igår kväll och så träffas vi idag av slumpen haha, en sekund senare när jag och Mathilda vänder oss om så ser vi Pär, gick med honom en bit men sen så gick jag och Mathilda och åt på en kinarestaurang vid centralen. Vi både åkte hem vid tre- halv fyra. När jag gått av bussen träffar jag Josefin, vi pratade lite och så.
Hade inga nycklar och ingen är hemma, ingen aning om vart farfar är så det var ett himla mission att sig in, letade efter öppet fönster, försökte ta mig in men det gick inte, sen går jag ner för några trappor, det sista jag gör, för att se om den alltid låsta dörren, för en gångs skull är öppen, och så är den det, SÅ HIMLA!!!!!!
Ska ta en dusch och fixa mig och sedan åka till Bälinge för att träffa Mathilda och Bea, sen åker vi till ekonomikum.
Farfar kom hem nu förresten.....tror att han vart på promenad, bra timing!!!!!!!

 

trackback