Just because we don't talk doesn't mean I don't think about you. I'm just trying to distance myself because I know I can't have you.

Fredag- Pratade med Johannes om en grej i efter skolan, i skolan och Mathilda väntade på mig, schysst vän jag har ♥ Sen runt fem drog vi ut till skolgården alla tre och bara var där ett tag, Mathilda och Johannes hade spottkrig ..fresh. Sen efter det åkte Mathilda med mig hem så gick vi hem till Behrad med min kusin, sedan kom Aria och Martin. Mathilda sov hos mig den kvällen, vi åt popcorn i min säng och skrattade för att vi var så fula haha.
Lördag- Träffade Johannes på dagen sen på kvällen var jag tvungen att vara hemma eftersom mamma och pappa hade bjudit hem alla sina vänner och jag, Yasmin och min kusin hade anlitats som servitriser, Behrad hjälpte även till. Senare efter middag/efterätt så var Nehrad och min kusin anlitade som DJ's och det spelades riktigt bra musik, vet dock inte om de vuxnas danssteg på dansgolvet var lika bra...
Söndag- Slappdag, Behrad kom över och jag, han och min kusin kollade på Jackass 3D, jag halvkollade kan man väl säga eftersom att det vaer så lame och äckligt haha. Efter att Behrad dragit hem runt middagstid har jag duschat och nu sitter jag här och skriver detta inlägg.
Jag är inte taggad inför skolan men det är inte förfärligt. Puss!
Min själsfrände och jag ♥
Han älskar mig..
Min kusin
I'm sexy and I know it

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback