Våren är fan snart här

Okej, nu har jag äntligen fixar gumnasievalen, det var på tiden, lite insida sekund där. Mitt första val blev sam/sam- katedral och mitt andra blev sam/journalistik- rosendal.
Egentligen så tyckte jag inte om katedral så mycket när jag var där på dess öppethus men min syster sa att hon hade känt likadant men sen när hon väl började där (efter att ha bytt från rosendal till lundellska och lundellska till katedral) så trivdes hon enormt eftersom hon gillar sin klass. Hon hade inte heller tyckt om katedral alls när hon var på deras öppethus. I värsta fall så byter jag väl gymnasium, min syster gjorde ju som sagt det två gånger och det slutade bra.
Jag fick aldrig chansen att gå på rosendals öppethus men jag har hört då mycket gott om dess miljö men det är så mycket plugg har jag också hört och om jag kan välja mindre plugg så gör jag väl det.
Lundellska och fyris kan ta sig och jensen/boland finns inte ens på kartan. Jag var på fyris öppethus och det var precis som jag förväntat mig, aldrig att jag väljer det! Lundellska har ju vart ett jävla mentalsjukhus så det säger väl sig självt att det inte är så lockande, har även hört att det ser ut som ett sjukhus även nu, har dock inte sett det med egna ögon men det är helt lugnt, jag ät nöjd med mina val och känner mig lättad, dessutom så är detta bara de preliminära valen.
Nog pratat om mina gymnasieval, kan inte ha vart så pass intressant att läsa menar jag.
Efter skolan åkte jag till Behrad och Arias prao i Ekeby och joinade dem när de åt lunch, har inte träffat Behrad på ungefär en vecka så honom hade jag saknat lite grannaaaaa.
Jag ska lägga mig i sängen nu och hoppas på att somna tidigare än jag gjorde igår. Puss <3


kommentarer
posted by: A

Vad har du för betyg? :)

2012-02-28 @ 15:49:40
posted by: B

Det var inte ett mentalsjukhus... Det var troligen ett hus för medicinsk forskning. Kanske få din fakta rätt innan du snackar massa skit? Lundellska är en av de bästa skolorna i Uppsala, efter Rosendal. Har grymma lärare

2012-03-02 @ 23:51:26

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback