till dig

Hej !
Det blev ännu en dag med shorts ! ...till shortsen hade jag en magtröja som ser ut såhär :
från BikBok är den men min tröja är i hö-aktig brun.
(höhö... hungrig häst som skrattar... dör för det skämtet)
På bilden ovan så går tröjan väldigt långt upp, på mig så blottar
jag inte magen så mycket, haha, men lite :)

Istället för geografi och spanska (de två sista lektionerna för dagen) så var vi på vattenverket i gränby, det var väl ...bra ? inget speciellt, varken tråkigt eller så värst kul. Det resulterade till att vi fick sluta senare och det i sin tur resulterar till att vi får håltimme på geografi lektionen nästa gång eller en annan gång, vad vet jag. Alltså slutar vi tidigare eftersom det är sista lektionen på måndagar.

Vi hade hem & konsumentkunskaps prov idag. Då var det inte frågor som "Vilken grad bör du ställa in ugnen på när du bakar bullar ?" Utan det var ekonomi, reklam och sånt åt det hållet, t.ex "Vad är det för lag som ser till att reklam inte vias hur om helst ?" (svaret är marknadsföringslagen, jag var tvungen att skriva det, haha)
Efter att man gjort färdigt provet fick ens den som satt bredvid rätta ditt prov. Enligt min bänkkamrats rättningar fick jag alla rätt förutom en upg. då man kunde få 2p och jag fick 1p. Totalt kunde man få 38p så alltså 37p/38p. Även om bänkkamraten hade rättat så skulle man lämna in provet så att även läraren fick kola igenom och bedöma om hon tyckte att kamraten rättat rätt och bra. Min lärares rättning/bedömning har jag inte sett än !

Innan vi klev på bussen till vattenverket köpte jag och mina kompisar en glass, satt så jävla braaaaa, sommarens första RIKTIGA glass (glarre... haha), inte för att de andra var fake men jag var ute och det var sol -.-
DET DÄR ! var sommarens första glass ... !

Lite bilder av Quattro från igår den galningen ...
Han bytte ställning (när man ligger och sover ....) ett par gånger
galning som sagt ...
close up ...
PUSSSS (speciellt till dig)

kommentarer
posted by: Hanna

Den magtröjan var riktigt snygg!

2011-05-09 @ 22:53:15
hemsida: http://commemoi.webblogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback