12

12. En bild +  fakta om mig

okej, fakta om mig... Jag är 14 år och fyller 15 22 juli.
Jag gillar inte förändringar, jag har svårt att se saker positivt, annars skulle jag nog kunna se en förändring som en positiv sak. Anledningen till att jag är negativ är för att jag inte vågar vara positiv, jag är rädd att om jag tänker positivt och sedan allt inte blir som man tänkt sig så ska jag såras/bli ledsen o.s.v, men om jag är negativ och allt sedan visade dig bli bra så är det en underbar känsla. Nackdelen är bara att jag får chansa, och må dåligt ett tag tills det visar sig och må dåligt om det inte blir bra ändå. Skulle gärna ändrat denna egenskapen men det är ju lättare sagt än gjort.
Jag älskar päron/vanilj/melon/citron/hallon glass. Det var en speciell citron och hallon glass jag åt i Italien, det var en sur hallon smak dessutom och då kan jag klämma in att jag gillar sura saker (ätbara) som citron som man har på maten t.ex, och så gillar jag starka saker, tabasco är ett utmärkt exempel, dock har jag ett trauma för grön chili, när jag var liten, minns ingen siffra men liten nog att tro att grön chili var gurka, så tog jag tag i pappas "gurka" och åt av den, en stor tugga också och upptäckte genast den starka smaken som kom efter ett tag. Fan vad jag grät haha. Min familj frågade om jag ville ha glass och jag svarade nej. VAD TÄNKTE JAG MED ?! MAN TACKAR INTE NEJ TILL GLASS ! ... Tjock Emelin.
Jag gillar hundar... hatar katter, as pms:iga 24/7 och reser rygg hela tiden... fett bitchigt.
Jag spenderar gärna tid med min familj, tittar på en film, myser äter middag tillsammans pratar och umgås helt enkelt. Jag tänker mycket på ekonomin, även sådant som mamma och pappa inte bryr sig så mycket om för att de tjänar bra med pengar så det spelar inte såndan jätte stor roll för dem men jag tänker på framtiden, att vi kanske blir värsta fattiga. Jag är väldigt känslig, har lätt för att ta åt mig saker som jag egentligen inte borde. Jag har faktiskt rätt så dåligt självförtoende alltså. Något jag måste bättre på men också det är lättare sagt än gjort.
Jag gillar skräck filmer och romantiska komedier, eller komedier över huvud taget ! Skräck gillar jag dock inte se på ensam, haha. Jag älskar att sjunga, dock inte offentligt, bara börja sjunga helt plötsligt framför folk är inte min grej, inte seriöst i alla fall. När jag är ensam sjunger jag hur högt jag vill och hur seriöst jag vill. Det tycker jag om, det är bara Quattro som får lyssna och han verkar inte ha något emot det, haha, det var för ungefär 2 dagar sedan då jag sjöng för att jag var ensam hemma så satte han sig upp och kollade på mig och bara lyssnade... har faktiskt märkt att nästan varje gång jag sjunger så flyttar han sig närmare mig, haha, gullig !
Juste, jag använder ordet "gullig/gulligt" rätt ofta... jag har en tendens att koppla det mesta som egentligen inte är så avslöjande gulligt till att det är gulligt. Jag tycker att Heith Ledger, Gerard Butler, Brad pitt, George Clooney, Patrick Dempsey, Ian Somerhalder, Ed Westwick, Zack Efron, Ben Affleck och Dane Cook, är riktigt snygga ! och det där var bara några stycken ...haha, finns så många snygga som jag inte ens kan namnet på. Kryllar ju ! Finns även inte kända killar som är snygga men dem nämner vi inte här !
Jag tycker absolut inte att det är snyggt med killar som har långt hår... nej killar ska ha kort !
Jag är inte rasist eller homofob, det tycker jag är viktigt att ni får reda på (om ni inte redan visste)
Jag försöker vara snäll mot folk, men det finns de som jag inte tål och då kan det bli lite svårt.
Respekt är något väldigt viktigt för mig eftersom när man respekterar någon älskar man personen, personen är viktigt för än och det är fantastiskt att veta att någon respekterar än och älskar än och att man är viktigt för personen, det sitter aldrig fel.
Jag gråter lätt, även för små saker men det bror på att jag blivit så svag med åren. Jag har kämpat så jävla mycket och ju mer jag kämpar, och ju mer jag måste ta mig igenom smärta, desto svagare blir jag och får svårare för att hantera situationer som man önskar aldrig hänt eller något i den stilen, och det har en tendens att påverka mig fysiskt och psykiskt och den kominationen är hemsk, även plugget är stressigt och jag pluggar samtidigt som jag mår dåligt och även det är en hemsk kombination.
Jag är orolig över min framtid, hur det ska bli, Kommer jag att få mitt drömhus ? Kommer jag att få mitt drömjobb och tjäna bra med pengar ? Kommer jag att hitta den perfekta mannen i mitt liv ? Kommer jag att bo kvar i Sverige (för det vill jag absolut inte) ? Kommer jag fortfarande att ha den fina kontakten som jag har med min familj nu ? Kommer jag att få en bra utbildning ? o.s.v, sådan tankar snurrar runt i mitt huvud. Min pappa tvivlar dock inte en sekund på att jag kommer få ett bra liv.
Jag har svårt för att släppa taget om saker, det är väl ungefär samma sak som att jag har svårt för förändringar.
Jag älskar att skratta så att det gör ont i magen och käkarna, det är på något vis en underbar "smärta"


kommentarer
posted by: renée carlsson

ooh vad glad jag blir.

har flera bilder från samma tillfälle som jag skulle kunna lägga upp i ett inlägg om du vill se. bara slänga in en kommentar isf. kram

2011-05-14 @ 00:19:49
hemsida: http://rcaarlsson.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback