plugg taktik

Hej, idag är det ännu en varm dag och jag har märkt att mitt humör blir bättre då, brukar väl vara så men jag är inte helt okej än, måste jag erkänna. Allt händer på samma gång, jag hinner inte smälta det ena innan det andra kommer och stör.
Just nu kör jag på en taktik att jag pluggar i 45 minuter sen tar en 15 minuters paus och sen pluggar jag i 45 minuter igen and so on... Jag kör det här med min syssling i Iran, detta bestämdes över... facebook. Allting verkar kretsa runt facebook nu för tiden, haha.
Dock bestämde vi oss för att inte titta på TV eller sitta framför datan i pauserna för det gör en distraherad men det här är första gången utav mina 4 pauser.
Men nu ska jag avsluta inlägget för jag har dragit över lite på min paus, woops ! Puss
Eller nej vänta, jag måste äta mat, mmm ... MAAAAAAAAT ...tjock tjej.
P.S det var så gulligt, min syssling Sina ringde mig runt 12 på förmiddagen (= 15.30 i Iran) så pratade vi lite och han märkte att jag inte mådde så bra så förklarade jag att jag saknar dem och massa kraffs så försökte han få mig att må bättre så han bad min andra syssling (som jag pluggar med nu) att lyfta telefonen också så vi snackade alla tre och de fick mig att skratta en del genom att de bråkade genom telefonen hela tiden "Yeah right.. shut the fuck up, no I'm not, you are... okay yeah sure... asswhole, stupid" Sina är 23 år och Sogol är 18 år. Tur att de inte var i samma rum bara... haha det hade blivit en lite värre situation, dock bråkade inte så seriöst, syskontjaffs, sånt vet jag allt om !

kommentarer
posted by: claudia

Fin blogg :)

allt bra?

2011-05-08 @ 09:24:39
hemsida: http://claudialovgren.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback