smash into you

Det blev en riktigt mysig kväll igår. Det började med att Ida kom så pratade vi om en grej som inträffat som är privat. Efteråt kom Aliki och Elvira och vi drog till centrum i mörkret. Jag gick endast med en hoodie på en annan tröja så pass lagom kallt var det ! Vi köpte godis, läsk och ben&jerry's från Willys och insåg sedan att kl. var 20.05 och earth hour börjar 20.30, så vi skyndade oss lite (okej nej det gjorde vi inte, vi gick i vanlig takt) vi kom hem precis lagom för att tända ljus och fixa och slå oss ner och släcka all elektricitet ...förutom mamma som kollade på körslaget.
Det blev mycket prat, seriöst och ...oseriöst, minst sagt !
Efter earth hour såg vi på filmen obsessed med Beyoncé, Ida hann inte se hela men det gjorde Aliki och Elvira som sov över.

Jag har kollat igenom mitt rum lite idag, städat och dammat menar jag då.
Jag har fått mina omdömen inför utv.samtalet ut kopierade så dem kollade jag igenom och jämförde med mina betyg från förra terminen, jag har höjt mig i vissa ämnen ! utv. samtalet har jag imrogon kl. 19 och så har jag en klippningstid kl. 18, stressigt ? mamma övertalar mig om att det inte är det för att hon kommer och hämtar upp mig, vi får se hur det blir. Jag ska klippa lugg, ska be honom att inte klippa den kort, inte snyggt.
Här är bilder från då jag hade lugg sist ...

kommentarer
posted by: Anonym

hallå, jag undrar en sak bara & skulle va kul om du ville svara o gärna säga varför, jo jag undrar om vem du gillar mest av nomi & ola, vore kul att se vad folk tycker, tyckte de var passande då båda två ses ikväll på tv! :D svara gärna här: http://robinhoods.se/2011/march/ola-vs-noomi-this-or-that.html#comment

2011-03-27 @ 21:12:27

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback