so bad

Min dag har vart bra tills klockslaget slog ... 14.30, för då började en musikal (jag HATAR musikaler, såhär drygt) som hölls på katedralskolan och den var inte den bästa musikal jag sett, jovisst det var bra skådespelare och allt det dära men jag tyckte inte om handlingen, det var om en piga på typ 1800-talet som sökte jobb m.m, inte vad jag är intresserad av direkt, och tänk att musikalen höll på tills 15.45, kul !
Så tyspiskt mig att jag ... somnade. Haha pappa är också så, vi somnar när det bli tråkigt.
Jag och Linnéa hade tänkt att gå på bio ikväll lite spontant men den planen dissade jag efter att ha sett musikalen, jag var rätt trött.

Imorgon ger sig pappa av till iran i förväg, sen kommer ju jag, mamma och sis dit 30 mars, men eftersom pappa är sjukskriven i åtta veckor p.g.a sin axel (han kan ju inte röra den och det är höger axel, ja, han är högerhänt) så det kanske inte är så kul att vara hemma ensam hela dagarna + att han ändå skulle till iran förr eller senare ... MY POINT ! han åker till iran imorrn .....

Mathilda på spanskan, otroligt sexig !
såhär såg elvira ut på musikalen .......
som sagt, jag är som min pappa, vi sparar på ALLA kvitton och låter dem ligga där i plånboken hur gamla dem än är, dessa är från ungefär 1,5 år sen tillbaka gamla ! Bra jobbat Emelin .... dags att kasta bort lite ... eller ?

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback